Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη! Αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου!

Απίστευτο!

25 Φεβρουαρίου 2020 15:45
Τραγωδία στην Κρήτη! Αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέλος στη ζωή του έδωσε πριν από μερικές ώρες ένας 27χρονος τουρίστας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δείτε και το απίστευτο περιστατικό του άνδρα, που κλειδώθηκε με τους γονείς του και απείλησε να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο νεαρός από την Γαλλία διέμενε με τον πατέρα του σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αλικαρνασσού.

Ο νεαρός, όντας γυμνός όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έκανε "βουτιά" από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Κρήτη: Γυναίκα παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό της και βρήκε τραγικό θάνατο

Νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα στην Κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (24/02), όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό της.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ αν και κλήθηκε γιατρός δεν χρειάστηκε να μεταβεί στον τόπο του δυστυχήματος, αφού οι διασώστες επιβεβαίωσαν τον θάνατο και στη συνέχεια μετέφεραν το πτώμα στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι πιθανότατα λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου που οδηγούσε η αλλοδαπή γυναίκα με καταγωγή την Ρωσία και όταν εκείνη κατέβηκε από το όχημα της και βρέθηκε στην πίσω πλευρά του Ι.Χ , τότε παρασύρθηκε από αυτό με αποτέλεσμα να καταλήξει, θανάσιμα τραυματισμένη σε μια χαρουπιά και τους διασώστες να την εντοπίζουν λίγη ώρα αργότερα κάτω απο το όχημα της.

Ακόμα μια τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη μετά και από τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα σε παραλία, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ το χρονικό.

Δολοφονία στην Κρήτη- 'Ελιωσε το κρανίο του 23χρονου

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής που θα γίνει στην σορό του 23χρονου Πακιστανού μετά από την άγρια δολοφονία του χθες το πρωί στην παραλία του Αλμυρού, στον δήμο Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, Κρήτης.

Πάντως, όπως διαπιστώθηκε, ο δολοφόνος φαίνεται ότι είχε αιφνιδιάσει τον άτυχο νεαρό και τον είχε χτυπήσει πισώπλατα με το σφυρί που βρέθηκε δίπλα του, λιώνοντας κυριολεκτικά την πίσω πλευρά του κρανίου και του λαιμού του.

Ήταν τόση η μανία του δολοφόνου, ώστε η ξύλινη λαβή του σφυριού έσπασε, όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ. Όμως, ο δράστης αποτελείωσε το θύμα του χτυπώντας το και με μαχαίρι, το οποίο επίσης βρέθηκε δίπλα του!

Ο 23χρονος Βαχίντ ζούσε τα τελευταία τρία χρόνια στον Άγιο Νικόλαο όπου εργαζόταν και, σύμφωνα με συμπατριώτες του, ήταν εργατικός και φιλήσυχος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος του θύματος, ελπίζοντας να ανακαλύψουν με ποιον είχε διαφορές και αν συνέβη κάτι κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, ή αν είχε προηγούμενα με κάποιον από την πατρίδα του.

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε παραλία της Κρήτης!

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άντρας σε παραλία της Κρήτης και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο του νομού Λασιθίου. Ακόμη μια τραγωδία στην Κρήτη μετά από αυτή που εξελίχθηκε πριν λίγες μέρες και έχει σοκάρει το πανελλήνιο!

Οι πληροφορίες προς στιγμήν είναι συγκεχυμένες και δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία που βρίσκεται ήδη στον τόπο του συμβάντος αλλά και το ΕΚΑΒ. Διασώστες που έφθασαν άμεσα, αφού διαπίστωσαν ότι ο άντρας ήταν νεκρός αποχώρησαν από το σημείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share