Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μου έλεγε ότι...»: Τι αποκαλύπτει ο σύντροφος της 24χρονης δασκάλας από την Εύβοια που «έσβησε» 29 κιλά;

Αποκαλύψεις-σοκ!

23 Φεβρουαρίου 2020 18:03
«Μου έλεγε ότι...»: Τι αποκαλύπτει ο σύντροφος της 24χρονης δασκάλας από την Εύβοια που «έσβησε» 29 κιλά;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ιστορία της νεαρής δασκάλας, της 24χρονης Γιολάντας που έσβησε ζυγίζοντας μόλις 29 κιλά, έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Εύβοια, τον τόπο καταγωγής της, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Ο σύντροφος της 24χρονης μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για το «τέρας» της νευρικής ανορεξίας. «To να φάει δεν ήταν για την ίδια προτεραιότητα. Την πίεζα για να φάει όταν πηγαίναμε έξω. Κοιταζόταν στον καθρέφτη και νόμιζε ότι ήταν διπλή από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Μου έλεγε ψέματα ότι έτρωγε αλλά ήμουν στη δουλειά και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Όταν κατάλαβα ότι με κοροϊδεύει μίλησα στη μητέρα της. Έλεγε όμως και σε εκείνη ψέματα».

Ο σύντροφος της αδικοχαμένης Γιολάντας, μάλιστα, ξεσπάει σε λυγμούς όταν φέρνει στο μυαλό του, τα όνειρα της 24χρονης: «Τον τελευταίο καιρό μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει παιδιά. Μου υποσχόταν ότι θα τρώει και θα αλλάξει αλλά δυστυχώς έκανε τα ίδια. Την πιέζαμε να φάει και γινόταν επιθετική».

Οι γονείς της θα κινηθούν νομικά, με μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που θα καταθέσουν στον εισαγγελέα προκειμένου να ορισθεί πραγματογνώμονας για τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού. Ήδη έχει ζητηθεί ο ιατρικός φάκελος που και θα παραδοθεί στον εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες.

Έζησε τον εφιάλτη 80χρονη γιαγιά στην Εύβοια! Την απείλησαν με μαχαίρι και τη λήστεψαν!

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 80χρονη γιαγιά στις Κονίστρες Ευβοίας όταν δύο δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της, την ακινητοποίησαν υπό την απειλή μαχαιριού και την λήστεψαν, ενώ προ ημερών παππούς κυνήγησε τους ληστές με καρεκλιές.

Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και το απόγευμα της Κυριακής, η αστυνομία ταυτοποίησε, εντόπισε και συνέλαβε τους δύο αδίστακτους ληστές, ηλικίας 34 και 37 ετών αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες παραβίασαν μία από τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού της 80χρονης και εισέβαλαν στο εσωτερικό του έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Στη συνέχεια ακινητοποίησαν την 80χρονη, με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού και αφού ερεύνησαν τους χώρους της οικίας αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα χρυσαφικά. Πριν τραπούν σε φυγή κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο την ηλικιωμένη και κατέστρεψαν το κινητό της τηλέφωνο.

Στα σπίτι των συλληφθέντων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κουκούλες τύπου full face, τρία μαχαίρια, τρεις σουγιάδες, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, δύο κατσαβίδια, 18 ρολόγια χειρός, ο τρόπος κτήσης των οποίων διερευνάται, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ που αποδόθηκε στην παθούσα.

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, για διάπραξη κλοπών και παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους στη διάπραξη και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων.

Συναγερμός στη Βέροια: Νεκρό 2 ετών κοριτσάκι!

Στο νοσοκομείο Ημαθίας μεταφέρθηκε συνοδευόμενο από τη μητέρα του το βράδυ της Κυριακής ένα κοριτσάκι δύο ετών όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του, ενώ λίγες ώρες πριν νεκρό είχε μεταφερθεί κι ένα βρέφος 11 μηνών στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Ακολούθως, το νεκρό παιδάκι διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου κι εκεί έγιναν περαιτέρω εξετάσεις, που οδήγησαν στο ίδιο συμπέρασμα, ότι δηλαδή όταν πήγε η μητέρα το κοριτσάκι της στο Κέντρο Υγείας ήταν ήδη αργά.

Η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, όπου εντός της ημέρας θα διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, πληροφορίες που ήθελαν το παιδάκι να έχει χτυπηθεί από γρίπη, δεν επιβεβαιώθηκαν από τα ευρήματα των εξετάσεων στο νοσοκομείο της Βέροιας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share