Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκαλύψεις-σοκ από τους γονείς της 24χρονης δασκάλας που πέθανε 29 κιλά! (Video)

«Έτρωγε...»

22 Φεβρουαρίου 2020 09:40
Αποκαλύψεις-σοκ από τους γονείς της 24χρονης δασκάλας που πέθανε 29 κιλά! (Video)

Σε αποκαλύψεις-σοκ προέβησαν οι γονείς της 24χρονης δασκάλας που πέθανε 29 κιλά στην Εύβοια! Συγκεκριμένα, θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά για τις συνθήκες θανάτου της κόρης τους που έπασχε από νευρική ανορεξία.

Σε συνέντευξή τους στο Star οι γονείς της 24χρονης ανέφεραν πως το παιδί τους εισήχθη σε κλινική για να αντιμετωπίσει την ασθένεια και όχι για να πεθάνει.

"Ήταν αποφασισμένη να γίνει καλά και να γυρίσει. Είχε όνειρα το παιδί μου. Ήταν ξαφνικό, δεν το περίμενε κανένας...Η κόρη μου βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση. Περπατούσε δεν της έβαλαν κάποιο ορό. Σάββατο και Κυριακή είχαμε συχνή επικοινωνία, μετά χάθηκαν τα ίχνη της. Την επόμενη ημέρα την αναζητήσαμε μας είπαν από το νοσοκομείο ότι ξεκουράζεται", δήλωσε στο Star η μητέρα της άτυχης δασκάλας.

Οι γονείς ενημερώθηκαν ότι ασθενής με ψυχική ασθένεια επιτέθηκε στο κορίτσι την ώρα που έκανε μπάνιο. Λίγες ώρες αργότερα ειδοποιούνται ότι ειναι σε κρίσιμη κατάσταση. "Βρήκαμε το παιδί διασωληνωμένο στην παθολογική σε ένα δωμάτιο με άλλα τρία άτομα. Κάναμε αγώνα να βρούμε εντατική, βρέθηκε την επόμενη ημέρα στις πέντε και μισή το απόγευμα στο ίδιο νοσοκομείο", συμπλήρωσε η μητέρα της κοπέλας.

Ο πατέρας της Γιολάντας, με πόνο καρδιάς, περιγράφει τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη του λόγω της νευρικής ανορεξίας. Συγκατοικούσε με τον σύντροφό της, όταν οι γονείς της κατάλαβαν ότι το παιδί τους ειναι άρρωστο και το πήραν στο σπίτι τους.

"Μπαμπά έτρωγα μία φορά την εβδομάδα που ερχόμουν σε εσάς και τις υπόλοιπες ημέρες έτρωγα καραμέλες… Μπαμπά τρώω είμαι μία χαρά… Ούτε γέλαγε ούτε τίποτα. Ούτε να γελάει μόνο κατάθλιψη είχε", δηλώνει στο Star ο πατέρας της Γιολάντας. Η Γιολάντα έσβησε στις 11 Φεβρουαρίου μέσα στο νοσοκομείο. Αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή καρδίας. Οι γονείς της θα κινηθούν νομικά, με μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που θα καταθέσουν στον εισαγγελέα προκειμένου να ορισθεί πραγματογνώμονας για τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού. Ήδη έχει ζητηθεί ο ιατρικός φάκελος που και θα παραδοθεί στον εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share