Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Επιθέσεις στο γραφείο βουλευτή της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη

Με συνθήματα αλληλεγγύης για τον Τοξοβόλο του Συντάγματος!

20 Φεβρουαρίου 2020 21:55
Επιθέσεις στο γραφείο βουλευτή της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση σημειώθηκε στο γραφείο βουλευτή της ΝΔ συνοδευόμενη με συνθήματα αλληλεγγύης για τον «Τοξοβόλο του Συντάγματος» και τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του!

Παρέμβαση στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Κούβελα, πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές.

Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα αλληλεγγύης για τον «Τοξοβόλο του Συντάγματος» και τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του, ο οποίος κατηγορείται για αυτά τα κακουργήματα, όπως θα δείτε εδώ!

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

Βρέθηκε νέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» στο κέντρο της Αθήνας! (video)

Νέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου του Συντάγματος», που συνελήφθη προ ημερών, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας από την Αντιτρομοκρατική.

Συγκεκριμένα, το κρησφύγετο εντοπίστηκε στα Σεπόλια, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Το σημείο, αυτή τη στιγμή, έχει αποκλειστεί, ενώ φαίνεται πως η Αθανασοπούλου, συνεργός της Πόλας Ρούπα, είχε νοικιάσει το μέρος με πλαστά στοιχεία.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν κινητά, ένας ασύρματος, κλειδιά και ένας υπολογιστής.

Το πρώτο κρησφύγετο είχε βρεθεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια, την περασμένη Παρασκευή.

Το οπλοστάσιο του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» στο σπίτι στα Πατήσια! (photos)

Πριν από λίγο βρέθηκε η γιάφκα του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» στα Πατήσια από την Αντιτρομοκρατική, με το οπλοστάσιό της να να έρχεται στο φως της δημοσιότητας!

Το σπίτι ήταν νοικιασμένο στο όνομα της Δήμητρας Βαλαβάνη, μίας εκ των τριών συλληφθέντων στην επιχείρηση στην Αγία Παρασκευή.

Το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί με τα πραγματικά στοιχεία της 26χρονης, η οποία έδινε ενοίκιο 300 ευρώ από το Σεπτέμβριο του 2019, δεν το είχε δηλώσει στην εφορία και τα χρήματα τα έδινε πάντα «μαύρα» και δύο μήνες μπροστά.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

Εξελίξεις για τον «Τοξοβόλο»! Είχε καλάσνικοφ στο αυτοκίνητό του! (video)

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει στην υπόθεση της σύλληψης του «Τοξοβόλου του Συντάγματος», με τις αρχές να έχουν βρει στο αυτοκίνητο, όπου βρισκόταν μαζί με τις δύο γυναίκες, ακόμη και καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, μάλιστα, η Αστυνομία έκανε την επιχείρηση στην Αγία Παρασκευή, όπου κυκλοφορούσαν οι τρεις τους με κλεμμένο αυτοκίνητο. Εκεί, βρήκαν ένα όπλο καλάσνικοφ κι ένα τύπου Scorpion, ενώ στον «Τοξοβόλο» εντόπισαν κι άλλα όπλα, που μάλιστα είχαν σφαίρες στη θαλάμη.

Οι Αρχές εξετάζουν το τι ακριβώς θα έκαναν με αυτά τα όπλα οι δράστες, αν δηλαδή θα τα χρησιμοποιούσαν για μεταφορά οπλισμού, ή ετοίμαζαν τρομοκρατική ενέργεια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share