Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

32χρονη μητέρα δυο παιδιών έκανε εξαγωγή δοντιού, γύρισε σπίτι της και κατέρρευσε!

Σοκ!

20 Φεβρουαρίου 2020 12:35
32χρονη μητέρα δυο παιδιών έκανε εξαγωγή δοντιού, γύρισε σπίτι της και κατέρρευσε!

Σε τεχνητό κώμα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες μια 32χρονη μητέρα δύο παιδιών! Παράλληλα καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με το νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου, με την μητέρα του να προκαλεί ανατριχίλα από την περιγραφή της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, επισκέφθηκε γιατρό στη Λάρισα προκειμένου να κάνει απλά μια εξαγωγή δοντιού, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία επέστρεψε στο σπίτι της.

Το βράδυ όμως δεν αισθάνθηκε καλά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οι οικείοι της να τη μεταφέρουν άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται ούσα σε τεχνητή καταστολή.

Ωστόσο καμία πληροφορία δεν συνδέει τα δύο περιστατικά, δηλαδή την εξαγωγή του δοντιού με την κατάρρευσή της ύστερα από μερικές ώρες.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών η κατάσταση της κοπέλας παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή τις τελευταίες ώρες.

Έχασε την μήτρα της όταν ήταν 7 χρονών από τον καρκίνο...Τώρα η μητέρα της κάνει κάτι που θα το θυμάται μια ζωή!

Αυτή η κοπέλα έχασε τα αναπαραγωγικά της όργανα από καρκίνο όταν ήταν παιδί και ζήτησε από τη μητέρα της να γίνει παρένθετη- και να γεννήσει το δικό της εγγόνι. Η συνέχεια θα σας συγκλονίσει...Διαβάστε πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Η Τζασμίν Μπουλέι, 21 ετών, από το Νόργουιτς, είχε αφαιρέσει τις ωοθήκες και τους φαλλοπειούς σωλήνες όταν ανέπτυξε σάρκωμα του Ewing, μια μορφή καρκίνου, στη λεκάνη στην ηλικία των επτά ετών, η οποία επηρέασε και τη μήτρα της.

Μετά από την σχέση της με τον Ντάνιελ Μπέλλ, 27 ετών, το ζευγάρι ήταν απελπισμένο να έχει ένα δικό του παιδί και είχε αρχικά θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης (HRT) με σκοπό να υποβληθεί σε IV, χρησιμοποιώντας ωάριο δότη.

Όμως η θεραπεία απέτυχε και η μητέρα της Τζασμίν, Σαμπρίνα Μπουλέι, 39 ετών, έχει προσφερθεί τώρα να φέρει στον κόσμο το παιδί - το οποίο θα συλληφθεί χρησιμοποιώντας το σπέρμα του και ένα ωάριο δότη - και θα γεννήσει το δικό της εγγόνι. Το ίδιο έκανε και μια γυναίκα για την δίδυμη αδερφή της όταν αυτή διαγνώστηκε από καρκίνο!

Η οικογένεια ελπίζει τώρα να συγκεντρώσει £ 20,000 στο GoFundMe για να ολοκληρώσει την οικογένεια των ονείρων της.

Η Σαμπρίνα δήλωσε: «Νιώθω σαν να είναι το μοναδικό και μεγαλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω για την κόρη μου και τον σύντροφό της. Για να τους δώσω το δώρο της ζωής θα έκανα όλα μου τα όνειρα και τα δικά της να γίνουν πραγματικότητα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share