Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο! Σταμάτησε στη μέση του δρόμου, βγήκε από το αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε!

Απίστευτο!

19 Φεβρουαρίου 2020 16:45
Αδιανόητο! Σταμάτησε στη μέση του δρόμου, βγήκε από το αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε!

Σκηνές... Far West βίωσε στη Μεσσηνία ένας άνδρας, ο οποίος κόντεψε να χάσει τη ζωή του από τον πυροβολισμό ενός άλλου άνδρα στη μέση του δρόμου για τον πιο απίστευτο λόγο.

Όπως κατήγγειλε το παρ’ ολίγον θύμα, κινούνταν κανονικά με το όχημά του το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Σπερχογείας στη Μεσσηνία, όταν ξαφνικά είδε το όχημα που προπορευόταν να σταματάει στη μέση του δρόμου. Θυμηθείτε, επίσης, το περιστατικό με πυροβολισμούς σε καφετέρια.

Ο 54χρονος οδηγός του κατέβηκε, σήκωσε μια καραμπίνα και πυροβόλησε το αυτοκίνητό του που υπέστη ζημιές, χωρίς να τραυματίσει τον ίδιο!

Ο 47χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν τον «πιστολέρο» λίγο αργότερα, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας για προανάκριση.

Ο 54χρονος δικαιολογήθηκε ότι πυροβόλησε… κατά λάθος το όχημα του 47χρονου, αλλά δεν απέφυγε την παραπομπή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για άσκοπους πυροβολισμούς και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Μεσσηνία: Ένας... κρεοπώλης οδήγησε στους ανήλικους δράστες του νεκροταφείου! Ο λόγος που ήταν εκεί ο «αρχηγός» τους!

Χάρη σε έναν... κρεοπώλη οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στους ανήλικους δράστες, οι οποίοι προχώρησαν σε μια τρομερή τυμβωρυχία στο νεκροταφείο στο Πλατύ Μεσσηνίας, με τον 21χρονο αρχηγό τους να βρίσκεται εκεί, επειδή είχε ερωτευθεί!

Συγκεκριμένα, στο μακάβριο περιστατικό συμμετείχαν τρία πιτσιρίκια, εκ των οποίων ο ένας 15 και οι δύο 12 ετών, που βοηθούσαν τον 21χρονο να σπάσει μνήματα, με σκοπό να κλέψουν χρυσά κοσμήματα τα οποία ίσως φορούσαν οι νεκροί!

Το πρώτο από το οποίο έσπασαν την ταφόπλακα ήταν αυτό της συζύγου γνωστού γιατρού της Καλαμάτας, τη σορό της οποίας -που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη- οι δυο μεγαλύτεροι τράβηξαν από τα πόδια έξω και την έστησαν καθιστή στο απέναντι μνήμα με τα πόδια σταυρωμένα, ώστε να «κοιτάζει» προς την είσοδο του κοιμητηρίου!

Και ενώ οι δύο 12χρονοι τρομοκρατήθηκαν από το μακάβριο θέαμα και έφυγαν τρέχοντας από το νεκροταφείο, ο 21χρονος και ο 15χρονος συνέχισαν τους βανδαλισμούς σε άλλους πέντε τάφους και στην εκκλησία του κοιμητηρίου, αναζητώντας τιμαλφή! Είναι άγνωστο αν και τι βρήκαν, ωστόσο ο 21χρονος συνέχισε τη δράση του στο χωριό Πλατύ και σε άλλες κοινότητες, ώσπου συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης γιατί διέρρηξε ένα κρεοπωλείο δίχως να κλέψει κάτι και στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι του κρεοπώλη!

Ο κρεοπώλης βρισκόταν μέσα και καταδίωξε τον 21χρονο Ρομά, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσε την Αστυνομία. Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας για την προανάκριση. Εκεί, αποδείχθηκε ότι από τις 12 Δεκεμβρίου είχε διαπράξει συνολικά άλλες 11 διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής σε οχήματα, σπίτια και ένα οικόπεδο στις τοπικές κοινότητες Πλατύ, Άγιο Φλώρο, Άγιο Κωνσταντίνο και Αρφαρά του Δήμου Καλαμάτας και είχε αρπάξει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία. Ήδη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Συνεχίζει να προκαλεί ο αστυνομικός που χαστούκισε τον 11χρονο! «Με έβρισε, εκνευρίστηκα και τον χαστούκισα»!

Δίχως κανένα ίχνος μετάνοιας παρουσιάστηκε στο Αυτόφωρο ο αστυνομικός, ο οποίος χαστούκισε τον ανήλικο στο Μενίδι, αν και ο ίδιος... κρύφτηκε μέχρι να περάσει το 24ωρο της διαδικασίας του αυτοφώρου.

Ο ίδιος, βέβαια, επικαλέστηκε «σοβαρούς προσωπικούς λόγους», έχοντας πάρει και ρεπό την Κυριακή (26/1), μια μέρα μετά το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», φέρεται να είπε στην υπηρεσία του, ότι η συμπεριφορά του νεαρού τον ανάγκασε να αντιδράσει... δια του ράβδου.

«Με έβρισε αισχρά, με έφτυσε, εκνευρίστηκα και τον χαστούκισα», μοιάζει να τόνισε, δείχνοντας πως δεν έχει καμία μεταμέλεια για την πράξη του.

Ο εισαγγελέας διέταξε περαιτέρω έρευνα για το αδίκημα της σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας που θα διενεργηθεί θα ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις προκειμένου να διερευνηθεί το εν λόγω αδίκημα.

Την ίδια ώρα, σε βάρος των τριών άλλων εμπλεκόμενων αστυνομικών στο περιστατικό ασκήθηκε Ποινική δίωξη για το αδίκημα της υπόθαλψης.

Και οι τρεις αστυνομικοί παραπέμπονται να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Τάσος Δούσης: " Ο 'μπάτσος' που έριξε την μπάτσα, είναι γνωστός σας, ίσως τον έχετε ξαναδεί!"

Για την απαράδεκτη κίνηση του Αστυνομικού που χαστούκι τον 11χρονο στο Ζεφύρι πήρε θέση ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, αφού ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για την υψηλή τηλεθέαση που σημείωσε και πάλι η εκπομπή του το περασμένο Σάββατο, αναφέρθηκε στον 'γνωστό' αυτό "μπάτσο" που όλοι έχουμε συναντήσει σίγουρα μια φορά στην ζωή μας!

Είναι αυτός που σας έχει σταματήσει για κάποια παράβαση και σας μιλάει στον ενικό σαν να σας ξέρει από χτες, αυτός που πουλάει προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά, αυτός που σταματάει κοριτσάκια και τα απειλεί με κλήση αν δεν του δώσουν το τηλέφωνό τους, αυτός που φοράει την στολή και νομίζει πως είναι ο Ναπολέοντας!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: "Λαμπερός επώνυμος επιχειρηματίας απίθανος... τσιγκούνης"!

Μια τρομερή αποκάλυψη έκανε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram! Ποιος είναι ο διάσημος Έλληνας που είναι απίθανος... τσιγκούνης;

Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος, ο οποίος ετοιμάζεται να μας μαγέψει με το ταξίδι του στην Μπανγκόνκ το ερχόμενο Σάββατο μέσα από την εκπομπή του στο Open, αναφέρθηκε στην μαρτυρία μιας στενής του φίλης, η οποία χώρισε από τον δεσμό της επειδή ο γνωστός επιχειρηματίας με τον οποίο ήταν μαζί ήταν απίστευτα τσιγκούνης!

Μάλιστα ο Τάσος Δούσης αναφέρθηκε και στα περιστατικά που πραγματικά είναι άνευ προηγουμένου! Προσοχή, όσοι έχετε τάσεις... τσιγκουνιάς μην πάρετε... ιδέες από όλα όσα αποκαλύπτει ο γνωστός εκδότης στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: "Οριακά και δύσκολα τα πράγματα με την Τουρκία! Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα..."

Για την κατάσταση που έχει περιέλθει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφέρθηκε ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην εξωτική Μπανγκόκ μέσα από την εκπομπή του, ξεκαθάρισε πως η κατάσταση με την γείτονα χώρα είναι πιο κρίσιμη απο ποτέ και τονίζοντας ταυτόχρονα πως αυτή την στιγμή η αντιπολίτευση δεν πρέπει να κάνει πόλεμο στην κυβέρνηση και μαζί να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για το μέλλον αυτή της χώρας!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: "Τα 3 χαρακτηριστικά ενός ηλίθιου! Γιατί είναι πιο επικίνδυνος από έναν κακοποιό;"

Αλήθειες περί... ηλιθίων είπε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, εξηγώντας για ποιο λόγο είναι πιο επικίνδυνοι από έναν κακοποιό!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος αύριο ετοιμάζεται να μας μαγέψει με το ταξίδι του στην Ταϊλάνδη μέσα από την συχνότητα του Open, αναφέρθηκε στους ηλίθιους που δυστυχώς έχουν περικυκλώσει την κοινωνία μας, εξηγώντας τα 3 χαρακτηριστικά τους!

Για ποιο λόγο μπορεί να είναι ένας ηλίθιος πιο επικίνδυνος από έναν ληστή;

Δείτε όσα ανέφερε ο Τάσος Δούσης στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Έσπασε αυγά και έσκισε το πολιτικό κατεστημένο": Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα!

Τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις γύρω από το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχολίασε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη μέσω της εκπομπής του το Σάββατο στο Open, αναφέρθηκε στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει για νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας γυναίκα και συγκεκριμένα την Αικατερίνη Σακκελαροπούλου! Ο Τάσος Δούσης "έβγαλε" το καπέλο στον Πρωθυπουργό και κατακεραύνωσε όλους όσους "ξεσκίζουν" τον κύριο Μητσοτάκη επειδή η επιλογή για μια τέτοια θέση ήταν γένος θηλυκού!

Δείτε όλα όσα σχολίασε ο Τάσος Δούσης στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Με όρους... μαφίας η πολιτική σε παγκόσμιο επίπεδο": Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει την συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ!

Την άποψη του για τη συνάντηση Μητσοτάκη - Τράμπ, εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος σαρώνει με την εκπομπή Εικόνες στο Open, σχολιάζει όλα όσα συνέβησαν στην συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τάσος Δούσης, αναφέρει: "Πήγαμε να ζητήσουμε προστασία από τον Τράμπ και τελικά δώσαμε και 5 δις για κάτι φρεγάτες και κάτι F35..." και συνεχίζει δίνοντας τη δική του εξήγηση με όρους... μαφίας!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share