Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άγριος ξυλοδαρμός 8χρονου μαθητή σε σχολείο της Καβάλας! Του έσπασαν το πλευρό! (Video)

Σοκ!

19 Φεβρουαρίου 2020 10:48
Άγριος ξυλοδαρμός 8χρονου μαθητή σε σχολείο της Καβάλας! Του έσπασαν το πλευρό! (Video)

Νέο θλιβερό περιστατικό, μετά από αυτό του Βύρωνα, σε σχολείο, με πατέρα μαθητή να καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου του στη Καβάλα!

Ο πατέρας κατήγγειλε το περιστατικό με ανάρτηση στα social media. Όπως ανέφερε, ο γιος του, μαθητής της 3ης Δημοτικού, δέχτηκε επίθεση από δύο παιδιά της 4ης Δημοτικού.

Ο ένας μαθητής κρατούσε τον γιο του κι ο άλλος τον γρονθοκοπούσε στην κοιλία. Ο πατέρας του παιδιού από την Καβάλα μίλησε για το περιστατικό και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε, ο γιος του ήταν «τυχερός» γιατί υπέστη μόνο κάταγμα και δεν τρυπήθηκε κάποιο του όργανο.

«Απ’ ό,τι κατάλαβα κάτι έγινε με την μπάλα. Άλλος το κυνήγησε και τελικά το έπιασε ένα παιδάκι της 4ης Δημοτικού και το κράταγε κι ένα άλλο το χτύπαγε», περιέγραψε.

Εξηγώντας γιατί επέλεξε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό, είπε ότι «δεν θα το έκανα δημόσια αν δεν έβλεπα ότι κανένας δεν μιλάει».

Όπως εξήγησε, το περιστατικό συνέβη στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου όπου «υπήρχαν τέσσερις δάσκαλοι». Ωστόσο, όπως είπε, ήταν «ένα παιδάκι που πήγε και τους χώρισε».

«Πήγε το παιδί στη διευθύντρια η οποία του είπε ότι πρέπει να φέρει μάρτυρες. Τον κράτησε και δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο να μας ενημερώσει», κατήγγειλε ακόμη ο πατέρας.

Πρόσθεσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του δέχεται bullying καθώς «του έχουν κατεβάσει τρεις φορές το παντελόνι».

13χρονος μαθητής παρασύρθηκε από αγροτικό! Σοκ στην Εύβοια!

Αγροτικό παρέσυρε 13χρονο μαθητή στην Εύβοια που επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα. Συναγερμός είχε σημάνει πριν λίγες μέρες σε σχολείο της Κρήτης με έναν μαθητή να πέφτει από το παράθυρο!

Στο σημείο, επικράτησε πανικός, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει και να μεταφέρει τον μαθητή στο ΓΝ Χαλκίδας, χωρίς ευτυχώς, όπως αποδείχθηκε, να έχει χτυπήσει σοβαρά.

Στον οδηγό του αγροτικού έγινε αλκοτέστ με αρνητικά αποτελέσματα. Την προανάκριση ανέλαβε το ΤΤ Χαλκίδας.

Αδιανόητο! Μαθητής βρίζει και απειλή καθηγήτρια για μια απουσία! Τι είπε η Υπουργός Παιδείας; (video)

Ένα αδιανόητο βίντεο ήρθε στο «φώς» της δημοσιότητας, όπου μαθητής σε ΕΠΑΛ βρίζει χυδαία καθηγήτρια, για μια απουσία του που καταγράφηκε, ενώ έκανε τρομερές αναφορές και στον διευθυντή του σχολείου, σε ένα νέο βίντεο-σοκ μετά τη σφαλιάρα αστυνομικού σε 11χρονο, προκαλώντας την αντίδραση της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Στο βίντεο φαίνεται ο μαθητής να επιτίθεται λεκτικά στην καθηγήτρια, που διατηρεί την ψυχραιμία της και η μόνη αντίδρασή της είναι να του λέει πως θα τον πάει στον διευθυντή. Ο μαθητής βγαίνει στιγμιαία από την αίθουσα, χτυπώντας την πόρτα της τάξης πίσω του και εξοργίζεται ακόμη περισσότερο όταν η καθηγήτρια του λέει πως θα τον πάει στον διευθυντή.

«Στ’ αρχ@@@α μου και ο διευθυντής, θα μου κλ@@@@ κι ο διευθυντής γ@@ω το σπίτι του. Σβήστη να γ@@ω τον αντίθεό μου! Θα σας κάψω όλους ρε! Θα σε καταστρέψω ρε! Σβήστη να ρε! Εδώ όταν σου μιλάω θα με κοιτάς ρε» λέει ο μαθητής, την ώρα που οι συμμαθητές του γελάνε, ένας έχει πάρει μια… μπατανόβουτσα και κάνει πως βάφει τους τοίχους ή τον πίνακα και όταν κάποιοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, τους βρίζει κι εκείνους!

Κεραμέως: «Αυτά δεν έχουν θέση στα σχολεία μας»

Το εξοργιστικό video προκάλεσε την αντίδραση και της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει», έγραψε η υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της στο Facebook.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share