Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! Άνδρας έπεσε στο Θερμαϊκό!

Σε τι κατάσταση είναι τώρα;

18 Φεβρουαρίου 2020 09:15
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη! Άνδρας έπεσε στο Θερμαϊκό!

Θρίλερ, όπως με την φωτιά σε διαμέρισμα, επικράτησε στη Θεσσαλονίκη, αφού νωρίς το πρωί της Τρίτης (18/2) άνδρας έπεσε στο Θερμαϊκό.

Γύρω στις 07:30 και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, το άτομο βρέθηκε στη θάλασσα. Το περιστατικό έγινε στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής. Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας έχει ανασυρθεί και έχει τις αισθήσεις του.

Φωτιά σε αποθήκη στη Θεσσαλονίκη!

Φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τα ΚΤΕΛ, στο ύψος του Δενροποτάμου, Ενώ, το μεσημέρι πυρκαγιά ξέσπασε επίσης σε πασίγνωστο όμιλο στη Συγγρού!

Η φωτιά ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε πυροσβέστες που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

77χρονη βρέθηκε νεκρή από φωτιά στο σπίτι της στην Αμαλιάδα!

Νεκρή βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια 77χρονη στην Αμαλιάδα μετά από φωτιά στο σπίτι της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συνταξιούχο συμβολαιογράφο η οποία διέμενε μόνη της επί της οδού Α. Πετραλιά.

Στο σπίτι βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας. Να υπενθυμίσουμε ότι σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται αυτή την ώρα και ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς!

Σοκ στο Ηράκλειο: Λυκόσκυλο επιτέθηκε σε 13χρονο!

Σοκ χθες το βράδυ στο Ηράκλειο με έναν λυκόσκυλο να επιτίθεται σε 13χρονο! Ακόμα μια επίθεση από σκύλους σε 11χρονο είχε σημειωθεί στις Σέρρες, με την εικόνα του να σοκάρει!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος μαζί με την παρέα του έκανε βόλτα στο χωριό, τότε ένα οικόσιτο λυκόσκυλο του επιτέθηκε δαγκώνοντάς το στα πόδια. Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας με τους γιατρούς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς το παιδί δεν έφερε σοβαρά τραύματα, ωστόσο η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Κτηνωδία: Ζευγάρι υιοθέτησε σκύλο και στη συνέχεια τον σκότωσε, τον μαγείρεψε και τον έφαγε! (Video)

Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσουν την πράξη ενός ζευγαριού, αφού υιοθέτησε ένα σκύλο και στη συνέχεια τον σκότωσε, τον μαγείρεψε και τον έφαγε! Επίσης, φρίκη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία στην οποία προέβη ο 56χρονος Κέβιν Χέιμσοθ όπου κατηγορείται ότι σκότωσε την 58χρονη γυναίκα του και τα δύο κατοικίδια του και στη συνέχεια ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι από τη Ρωσία υιοθέτησε ένα σκυλί, την Νίκα, το οποίο ζούσε σε ένα καταφύγιο ζώων.

Ο άνδρας και η γυναίκα πήγαν στο καταφύγιο και βλέποντας το σκυλί έπεισαν τους εργαζόμενους ότι το αγάπησαν μόλις το είδαν.

Το σκυλί είχε πάει κοντά τους με το που μπήκαν μέσα και υποτίθεται αναζητούσαν ένα κατοικίδιο για υιοθεσία.

Οι εθελοντές του καταφύγιου ζώων μερικές μέρες μετά την υιοθεσία, τους επισκέφθηκαν στο σπίτι τους ώστε να δουν πως είναι το σκυλί.

Μια από τους εθελοντές, είπε ότι μύρισε το μαγειρεμένο κρέας τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι τους στο Sakhalin, ένα νησί στην ανατολική ακτή της Ρωσίας.

«Όταν έφτασα, μύριζα τηγανητό κρέας», ενώ στην συνέχεια είδε μαλλιά και κομμάτια του σκύλου στην βεράντα, αναφέρει η Daily Mail. «Τα υπόλοιπα ήταν στη σόμπα», είπε.

Όταν η εθελόντρια κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά τους ρώτησε και αρχικά αρνήθηκαν ότι είχαν σφάξει τον σκύλο. Όμως κάλεσε την αστυνομία και αναγκάστηκαν να παραδεχθούν την πράξη τους.

Όσον αφορά τα στοιχεία τους, στην δημοσιότητα έχει δοθεί μόνο το μικρό όνομα της γυναίκας, η οποία λέγεται Γκαλίνα, ενώ το όνομα του άνδρα δεν δημοσιοποιήθηκε.

Η υπεύθυνη του καταφύγιου ζώων αδυνατεί να πιστέψει την πράξη του ζευγαριού αφού ανέφερε: «Ήρθαν και είπαν ότι αγάπησαν το σκυλί. Η γυναίκα μας έδωσε τα στοιχεία της για την υιοθεσία και το βράδυ το έφαγαν!».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θράσος της γυναίκας: «Η Γκαλίνα παραδέχθηκε ότι το σκότωσαν και το έφαγαν και φαινόταν σαν να μην ντρέπεται καθόλου γι' αυτό. Μάλιστα μας είπε ότι κανείς δεν θα με βάλει φυλακή για ένα σκυλί!».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share