Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο που κόβει την ανάσα με παράσυρση πεζής!

Σοκαριστικό!

14 Φεβρουαρίου 2020 16:17
Βίντεο που κόβει την ανάσα με παράσυρση πεζής!

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα είδε το φως της δημοσιότητας από κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης όταν μια νεαρή κοπέλα επιχείρησε να τον διασχίσει και παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ, ενώ ένας 22χρονος έχασε εχθές τη ζωή του σε τροχαίο στην Κρήτη.

Όπως φαίνεται και από το σοκαριστικό βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το όλο περιστατικό, η κοπέλα επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση χωρίς να προσέξει, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει αυτοκίνητο, εκτοξεύοντάς τη ψηλά.

Στη συνέχεια, η πεζή έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα, από όπου γρήγορα σηκώθηκε με τη βοήθεια του σοκαρισμένου οδηγού, ο οποίος, στο μεταξύ, έσπευσε δίπλα της. Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο, τον περασμένο μήνα, ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή αφού τον παρέσυρε διερχόμενο όχημα.

Σοκ στην Κρήτη! Τροχαίο με 5 άτομα στο Ηράκλειο!

Σοκάρουν οι εικόνες του τροχαίου που συνέβη στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Μεσαράς στην Κρήτη, με το «καλημέρα» της Πέμπτης (13/2), ενώ παλεύει σε κρίσιμη κατάσταση η κοπέλα που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο ατύχημα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, ωστόσο, ευτύχημα αποτελεί το γεγονός ότι κανένας από τους επιβαίνοντες στα οχήματα δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Το τροχαίο, όπως αναφέρει το neakriti.gr, συνέβη λίγο μετά τις 7:30 το πρωί της Πέμπτης, στον κόμβο όπου βρίσκεται το τελευταίο φανάρι προς Γούρνες, λίγο μετά τον κόμβο προς το ΠΑΓΝΗ.

Στο τροχαίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενεπλάκη ένα τζιπ και ένα επιβατηγό αυτοκίνητο. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα το τζιπ να αναποδογυρίσει στο οδόστρωμα.

Παρά τη σφοδρή σύγκρουση, δε φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή κανενός εκ των 5 επιβαινόντων - συνολικά - στα δύο οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία και παρέλαβαν 4 από τους 5 επιβαίνοντες, μεταφέροντάς τους στο ΠΑΓΝΗ, το οποίο και εφημέρευε.

Παράλληλα, στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκε και όχημα της πυροσβεστικής, ωστόσο, η συνδρομή των πυροσβεστών, τελικά, δεν κρίθηκε αναγκαία, καθώς, οι επιβαίνοντες είχαν ήδη καταφέρει να βγουν από τα οχήματα, με τη συνδρομή και των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ.

Όλα αυτά, βέβαια, στον απόηχο του χτεσινοβραδινού τροχαίου δυστυχήματος που «στοίχησε» τη ζωή ενός άνδρα μόλις 22 ετών, στην παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου.

Τραγωδία στην Ερέτρια! 43χρονη πέθανε μετά από τρομερό δυστύχημα!

Τραγικό θάνατο σε ένα αποτρόπαιο δυστύχημα βρήκε μια 43χρονη γυναίκα, με καταγωγή από την Ερέτρια, ενώ γυναίκα στην Κρήτη έπεσε από τα ενετικά τείχη.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, η άτυχη γυναίκα κινούνταν με το αυτοκίνητό της στο δρόμο Χαλκίδας Λεπούρων με κατεύθυνση τα Λέπουρα. Στο 15χλμ, στο σημείο Λινοβρόχη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 79χρονος.

Από την σύγκρουση το αυτοκίνητο της 43χρονης έπεσε σε γκρεμό ύψους 3 μέτρων, ανάμεσα σε κάτι ελαιόδεντρα. Για το απεγκλωβισμό της χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Χαλκίδας, ενώ ασθενοφόρο την μετέφερε νεκρή στο νοσοκομείο.

Με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 79χρονος.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 16:30 το μεσημέρι της Τρίτης (11/2).

Σοκ στον Έβρο! Βρέθηκε σορός άντρα σε προχωρημένη σήψη!

Βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη στον Έβρο!

Συγκεκριμένα, σορός άνδρα εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς σε όχθη του ποταμού Έβρου, στο ύψος του οικισμού Θουρίου. Ακόμα ένα θρίλερ που εκτυλίσσεται, μετά από το πτώμα που εντοπίστηκε στον Φλοίσβο!

Η σορός του άνδρα φέρει αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, γεγονός που αποδεικνύει την μακροχρόνια παραμονή του στο σημείο, με αποτέλεσμα να μηνμπορεί να προσδιορισθεί η ηλικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται πιθανώς για παράτυπο μετανάστη, η σορός του άτυχου άνδρα θα μεταφερθεί στο ΠΓΝΑ για τη διανέργεια νεκροψίας από τον ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Θρίλερ στον Έβρο: Βρέθηκε νεκρός άντρας σε δασική περιοχή!

Θρίλερ στον Έβρο με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός σε δασική περιοχή! Ακόμη ένας νεκρός, ο δεύτερος τις τελευταίες ημέρες στο βορειονατολικό άκρο της Ελλάδας!

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε από περίπολο της αστυνομίας και σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr πρόκειται για παράνομο μετανάστη ηλικίας 20 -25 ετών.

Ενδεχομένως ο θάνατος του να προήλθε από το υπερβολικό κρύο καθώς από την πλευρά της αστυνομίας αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Σοκ στον Έβρο! Βρέθηκαν δύο πτώματα γυναικών!

Το πρωί της Κυριακής άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν στον Έβρο, κατά την διάρκεια περιπολίας σε ένα χωράφι στο χωριό Γεμιστή, πτώματα δύο γυναικών!

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί στον Βόλο, εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα, λίγες μέρες μετά το φρικιαστικό εύρημα στο Δομοκό!

Οι δύο γυναίκες φέρονται να μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και για άγνωστους λόγους απεβίωσαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για πολύ νεαρές γυναίκες, ηλικίας 15 εως 25 ετών Αφροασιάτικης καταγωγής.

Θρίλερ στο Δομοκό: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην περιοχή του Δομοκού καθώς το πτώμα ενός ηλικιωμένου άντρα εντοπίστηκε από δύο αλλοδαπούς που τους παραξένεψε η έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το σπίτι του 80χρονου. Μετά το σοκ του πτώματος που βρέθηκε να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού και ανησύχησε τις αρχές, η εύρεση μιας καραμπίνας δίπλα στο πτώμα του 80χρονου θορύβησε για ακόμη μια φορά την Ελληνική Αστυνομία.

Η σορός του ηλικιωμένου βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, που δείχνει ότι ο θάνατός του είχε προέλθει πολλές ημέρες νωρίτερα. Η καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του παραπέμπει σε σενάριο αυτοκτονίας.

Ο 80χρονος είχε πολλές ημέρες να δώσει σημεία ζωής, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, συνήθιζε να κατεβαίνει για μεγάλα διαστήματα στη Λαμία και όλοι πίστευαν ότι δεν βρισκόταν στο χωριό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share