Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

60χρονος ιερέας κρεμάστηκε σε εκκλησία! Σοκ στη Λάρισα!

Σοκ!

13 Φεβρουαρίου 2020 14:29
60χρονος ιερέας κρεμάστηκε σε εκκλησία! Σοκ στη Λάρισα!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας από την είδηση ότι βρέθηκε 60χρονος ιερέας κρεμασμένος σε εκκλησία! Επίσης, πριν λίγες μέρες 70χρονος ιερέας βρέθηκε από τους δύο γιους του μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του απαγχονισμένος!

Το συμβάν έγινε γνωστό πριν από λίγο, και κατά πληροφορίες όλα έγιναν στον γυναικωνίτη του Ιερού Ναού. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και η Αστυνομία προκειμένου να διεξάγει έρευνες.

28χρονος κρεμάστηκε με λουρί σκύλου! Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους!

Σοκ στους Αγίους Θεοδώρους με 28χρονο να βάζει τέλος στη ζωή του! Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας κρεμάστηκε με το λουρί του σκύλου μέσα στο σπίτι του. Ακόμη ένα σοκ είχε προκαλέσει ένα παρόμοιο περιστατικό στην Κρήτη όταν ένας αστυνομικός απαγχονίστηκε!

Ο 28χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, γύρω στις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης, από τους γονείς του, που αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.

40χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε αποθήκη! Θρίλερ στη Νέα Μανωλάδα!

Θρίλερ στη Νέα Μνωλάδα με έναν 40χρονο να εντοπίζεται κρεμασμένος σε αποθήκη! Θρίλερ επικρατεί με τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Φώτη Ντούλο, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σαραντάχρονος – υπήκοος Μπαγκλαντές, βρέθηκε χθες το απόγευμα από ομοεθνείς του -οι οποίοι τον αναζητούσαν- απαγχονισμένος σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε τα τελευταία χρόνια μαζί με άλλους ομοεθνείς του στην περιοχή όπου και απασχολείτο ως εργάτης γης.

Τραγωδία στην Κρήτη: 50χρονος αυτοκτόνησε με στρατιωτικό όπλο!

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη, με έναν 50χρονο άνδρα να βάζει τέλος στη ζωή του και να αυτοκτονεί με στρατιωτικό όπλο M1. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία! Επίσης, μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σοκάρει καθώς 29χρονη καρκινοπαθής μητέρα στραγγάλισε την ίδια της την κόρη, πριν βουτήξει στο κενό!

Αυτοκτόνησε καθηγητής του ΑΠΘ έξω από το γραφείο του! Βρέθηκε μέσα σε «λίμνη» αίματος!

Αυτοκτόνησε πριν από λίγες ώρες καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο καθηγητής βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στο γραφείο του, στον πρώτο όροφο της Κτηνιατρικής Σχολής. Ακόμη μία τραγική είδηση μετά την αυτοκτονία 18χρονης που λίγους μήνες πριν είχε πέσει θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ο 53χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι αγαπά τους οικείους του. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και δυο ιατροδικαστές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share