Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μπήκαν στο σπίτι 32χρονου στο Κιλκίς - Δε θα πιστεύετε τι βρήκαν!

Φοβερό!

11 Φεβρουαρίου 2020 18:03
Μπήκαν στο σπίτι 32χρονου στο Κιλκίς - Δε θα πιστεύετε τι βρήκαν!

Απίστευτα είναι όσα βρήκε η Αστυνομία στο σπίτι ενός 32χρονου Έλληνα στο Κιλκίς, σε μια έρευνα που έκαναν, όπως και στο σπίτι του «Τοξοβόλου» στα Πατήσια.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο ίδιος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… οπλοστάσιο με πεπαλαιωμένα πολεμικά αντικείμενα.

Περίστροφα, τουφέκι, χειροβομβίδες, ξίφη και ανιχνευτής μετάλλων, είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του 32χρονου.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, εντοπίστηκε ο 32χρονος να οδηγεί όχημα, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ανιχνευτής μετάλλων, 5 πεπαλαιωμένες αμυντικές χειροβομβίδες και μία ξιφολόγχη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του και σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε βρέθηκε επιπλέον πεπαλαιωμένο πολεμικό υλικό, το οποίο και κατασχέθηκε. Συγκεκριμένα βρέθηκαν:

65 χειροβομβίδες,
17 οπλοβομβίδες,
1 όλμος και 1 ολμοβόλο,
3 περίστροφα και 1 τυφέκιο,
2 ξίφη και 16 ξιφολόγχες,
135 στρατιωτικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
3 αντιαρματικά φυσίγγια και 1 αντιαρματικός κάλυκας,
21 βλήματα φυσιγγίων,
1 πιστόλι ρίψης φωτοβολίδων,
31 κάλυκες και
μέρη πολεμικών τυφεκίων και περιστρόφου.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Εξαφάνιση 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι: Ολονύχτια κατάθεση του πατέρα! Κρατά κλειστό το στόμα του! (Video)

Στα γραφεία της Γενικής Ασφάλειας βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, η οποία έχει εξαφανιστεί από το Παγκράτι την προπαραμονή των Χριστουγένωννων!.

Οι πληροφορίες που μετέδωσε χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ επιβεβαιώθηκαν και χθες το απόγευμα τέσσερις άνδρες της ασφάλειας πήγαν στο σπίτι του πατέρα της Βαλεντίν στο Παγκράτι και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσει κάποιες διευκρινήσεις για στοιχεία που έχουν έρθει στο φως.

Ο πατέρας της μικρούλας εξετάζεται με την ιδιότητα του μάρτυρα, ωστόσο οι ολονύχτια εξέτασή του που σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής συνεχίζεται έως και αυτή την ώρα είναι μια πρακτική που δε συνηθίζεται.

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξαφάνιση της Βαλεντίν ζήτησαν εξηγήσεις από τον πατέρα της για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και μετά ξανά από τρεις μέρες.

Αυτό που επιδιώκουν οι αστυνομικοί είναι μέσα από συμπληρωματικές καταθέσεις να «σπάσουν» το κέλυφος σιωπής του πατέραμ καθώς θεωρούν ότι κρύβει πράγματα και δεν τους έχει πει όλη την αλήθεια.

Προς το παρόν ο πατέρας της Βαλεντίν ακολουθεί μια τακτική που κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του και δεν έχει δώσει ουσιαστική απάντηση σε τίποτα από όσα τον ρώτησαν οι αστυνομικοί.

Δεν απάντησε ούτε γιατί βρέθηκε στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της κόρης του, ούτε γιατί είχε πάει στη Γαλλία, λίγους μήνες πριν από την εξαφάνιση της μικρής και φυσικά δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την ταυτότητα των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνούσε στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ελληνικές αρχές έχουν κινήσει διαδικασία ώστε να συνδράμουν στις έρευνες και οι γαλλικές αρχές. Αυτό που έχουν ζητήσει είναι να βρεθεί σε ποιους ανήκουν οι γαλλικοί αριθμοί με τους οποίους επικοινωνούσε ο πατέρας της Βαλεντίν στο αεροδρόμιο και να βρεθούν τα άτομα αυτά για να εξεταστούν. Ελπίζουν έτσι, ότι πιθανόν να γνωρίζουν κάτι για την τύχη του παιδιού ή ακόμα και να γνωρίζουν πού είναι.

Τέλος ενδέχεται να εξεταστεί ως μάρτυρας και η πρώην σύντροφος του πατέρα, η οποία βρίσκεται στη Γαλλία και φέρεται να είναι ένα από τα άτομα, που σύμφωνα με τον ίδιο, του είχαν προτείνει να δώσει τη Βαλεντίν για υιοθεσία.

77 μέρες από την εξαφάνιση του 21χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη! Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του: «Ας τηλεφωνήσει να...» (Video)

Έχουν περάσει 77 ολόκληρες μέρες από την εξαφάνιση του Νικόλα Θεοδωρίδη, όταν έφυγε από το σπίτι του, λέγοντας ότι θα πάει για εκπαίδευση σε αεροπορική εταιρεία και δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η μητέρα του, ανήμερα των γενεθλίων του, έκανε έκκληση μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο παιδί της να επικοινωνήσει μαζί της μόνο και μόνο για να της πει ότι είναι καλά. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι με τον πατέρα να μπαίνει στο «στόχαστρο»!

Περιέγραψε μάλιστα πώς ήταν ο Νικόλας τις μέρες πριν αποφασίσει να φύγει και να μην επιστρέψει ξανά στο σπίτι του.

«Τις τελευταίες μέρες ο Νικόλας δε μου μιλούσε, ήξερε ότι η γνώμη μου θα έχει βαρύτητα και είχε επιλέξει τη σιωπή. Ήθελε να ζήσει σε ένα άλλο, καλύτερο περιβάλλον, όπως το ένιωθε εκείνος μέσα από την θολωμένη κρίση που είχε, γιατί πιστεύω πως όλο αυτό το διάστημα δεν είχε καθαρή κρίση», είπε η μητέρα του.

Όπως είπε, το παιχνίδι που έπαιζε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τον επηρέαζε πολύ. Έβγαζε θυμό, πολλά νεύρα και είχε απομονωθεί από τον κοινωνικό του περίγυρο. Η ίδια πιστεύει πως στο τέλος το παιδί της είχε και κατάθλιψη.

«Έβλεπα το παιδί μου μέσα σε ένα δωμάτιο σκοτεινό, να μη θέλει φως, να πειράζει τα σπυράκια του και να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο σαν να θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό του. Συνειδητοποίησα ότι είχε περάσει στο στάδιο της κατάθλιψης. Απευθύνθηκα σε ανθρώπους, οι οποίοι όμως δε θεωρούσαν ότι ο Νικόλας δεν έχει πρόβλημα γιατί δεν το έβλεπαν, όπως το έβλεπα εγώ κάθε μέρα. Γι’ αυτό δεν μπόρεσα να κάνω πράγματα. Ήθελα βοήθεια και από τους άλλους, μόνη μου δεν μπορούσα να τον ξεσηκώσω και να τον πάω σε έναν γιατρό και τυπικά ήταν και ενήλικας», είπε η μητέρα του Νικόλα.

Η μητέρα του Νικόλα αναγνώρισε ότι υπήρχαν πράγματα που τον ενοχλούσαν και τον είχε επηρεάσει και το διαζύγιο των γονιών του. Κατά καιρούς μάλιστα της είχε πει ότι θέλει να φύγει, όμως υποχωρούσε κάθε φορά βρισκόταν μπροστά στην αρνητική της αντίδραση.

«Τότε επέλεγε να μην τα λέει σε μένα, αλλά σε φίλους, που όμως ήταν στην ίδια ψυχική κατάσταση με εκείνον. Παλιά είχε φίλους που ήταν χαρούμενοι, έξω καρδιά, όπως ήταν και ο ίδιος. Όταν γύρισα στο σπίτι και δεν τον βρήκα δεν πίστεψα ότι θα πήγαινε σε αυτή την εκπαίδευση που μας είπε. Τον έπαιρνα συνεχώς τηλέφωνο, αλλά τον τελευταίο μήνα είχε επιλέξει να μου βάλει φραγή και στη συνέχεια το τηλέφωνό του έδειχνε να είναι απενεργοποιημένο. Κατάλαβα ότι είναι μια επανάσταση που κάνει, δεν ξέρω όμως με ποια άτομα είναι και αν είναι ασφαλής», πρόσθεσε η μητέρα του.

Μέσα από την εκπομπή, ανήμερα των γενεθλίων του έκανε έκκληση στον Νικόλα να της τηλεφωνήσει για να της πει ότι είναι καλά και μετά να κάνει αυτό που έχει αποφασίσει.

«Δεν μπορεί να με αφήσει να γιορτάσω μόνη μου σήμερα τα γενέθλιά του. Μακάρι να πάρει ένα τηλέφωνο και να πει “μαμά είμαι καλά”. Θα τον αφήσω για όσο διάστημα θέλει μέχρι να ξαναβρεί τον εαυτό του. Θέλω να ξέρω ότι είναι καλά», είπε.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών ερευνών στον υπολογιστή του Νικόλα, ώστε να διαπιστωθεί με ποιους είχε επικοινωνήσει πριν εξαφανιστεί. Δυστυχώς η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δεν έριξε φως στις συνθήκες της εξαφάνισής του και πλέον οι γονείς του ελπίζουν να δώσει στοιχεία για τα ίχνη του ο υπολογιστής του.

Οι γονείς του θεωρούν ότι το παιδί τους μπλέχτηκε σε δίχτυα κυκλώματος παραθρησκευτικών οργανώσεων που προσέγγισε τον 19χρονο μέσα από ένα παιχνίδι που έπαιζε στο διαδίκτυο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share