Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Ένας νεκρός!

Συναγερμός!

10 Φεβρουαρίου 2020 18:54
Πυροβολισμοί στην Κρήτη: Ένας νεκρός!

Πυροβολισμοί με ένα νεκρό και ένα τραυματία σημειώθηκε πριν από λίγο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο χωριό Κουρούνες κοντά στη Νεάπολη, ενώ πτώμα εντοπίστηκε χθες στον Ευαγγελισμό!

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες νεκρός από τους πυροβολισμούς του ενόπλου, είναι ένας πατέρας ενώ τραυματίας είναι ο γιος του ο οποίος και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός σε τροχαίο: Τον «πάτησαν» δύο αυτοκίνητα! (photos-video)

Θλίψη έχει σκορπίσει στις ΗΠΑ η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Ορσον Μπιν, ο οποίος παρασύρθηκε από δυο αυτοκίνητα στο Λος Άντζελες. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον θάνατο θρύλου του κινηματογράφου!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 91χρονος βετεράνος ηθοποιός περπατούσε σε γειτονιά της Βένις στο Λος Άντζελες όταν ένας οδηγός τον χτύπησε ελαφρά.

Ο ηθοποιός έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο δρόμο. Επόμενος διερχόμενος οδηγός δεν πρόσεξε - αν και περαστικοί ισχυρίζονται ότι προσπάθησαν να προειδοποιήσουν τα επόμενα οχήματα - και ξαναχτύπησε τον ηθοποιό, δίνοντάς του τη χαριστική βολή.

Και οι δύο οδηγοί παρέμειναν στο σημείο και κάλεσαν για βοήθεια. Όπως ανακοινώθηκε, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαλευκανθούν οι συνθήκες γύρω από το τροχαίο δυστύχημα. Ήταν παντρεμένος 27 χρόνια με την ηθοποιό Alley Mills και είχε τέσσερα παιδιά.

Ποιος ήταν ο 91χρονος ηθοποιός Ορσον Μπιν

Γεννήθηκε στο Μπέρλινγκτον του Βερμόντ το 1928 και δεν έχασε ποτέ την χαρακτηριστική του προφορά. Ο Ντάλας Φρέντερικ Μπέροους, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, είχε κωμική φλέβα και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό λόγω του λακωνικού τρόπου αφήγησής του.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, ο Μπιν έπαιξε ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες ενώ πρωταγωνίστησε και σε πολλά θεατρικά έργα. Μεταξύ άλλων, ενσάρκωσε ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές «Δρ. Κουίν, Μόνη στην Άγρια Δύση», «How I met your Mother», «Nοικοκυρές σε απόγνωση», «Two and a Half Men» και «Will & Grace». Εμφανίστηκε και στις ταινίες «H Ανατομία ενός Φόνου» και «Βeing John Malkovich».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share