Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: 19χρονος έσπασε το σαγόνι σε συμμαθητή του μέσα στο ΕΠΑΛ!

Ποιος ο λόγος;

9 Φεβρουαρίου 2020 13:16
Πάτρα: 19χρονος έσπασε το σαγόνι σε συμμαθητή του μέσα στο ΕΠΑΛ!

Με σοβαρά τραύματα στη γνάθο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας 16χρονος στο ΕΠΑΛ της Πάτρας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από 19χρονο συμμαθητή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος είναι αθλητής του μποξ και βρίσκεται στη τάξη μαζί με τον 16χρονο καθώς έχει χάσει χρονιές. Οπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ ο λόγος της διαφωνίας φαίνεται να ήταν ο ρόλος του ύπνου στην κούραση του ανθρώπινου οργανισμού. Ο 19χρονος με μια γροθιά του έσπασε το σαγόνι του 16χρονου συμμαθητή του. Ακόμα ένα περιστατικό βίας που καταγράφεται μέσα σε σχολικό χώρο, μετά από την επίθεση πατέρα σε συμμαθητή της κόρης του!

«Ηταν σε ένα σχολικό διάλειμμα και είχαν έναν διάλογο για κάτι, είχαν μία διαφωνία κι όταν ήρθε και ένα άλλο παιδί στην παρέα και συμφώνησε με τον γιο μου, μάλλον ενοχλήθηκε το παιδί αυτό. Σηκώθηκε πάνω και του έδωσε γροθιά στην κάτω γνάθο», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πατέρας του 16χρονου που μπήκε στο χειρουργείο μετά το περιστατικό.
«Μάλλον θίχτηκε το άλλο παιδί, που συμφώνησε και ένας άλλος μαζί με τον γιο μου και σηκώθηκε πάνω και του λέει: εμένα να μου μιλάς καλύτερα και στα καλά καθούμενα του έδωσε μία γροθιά. Αυτή η γροθιά μας έβαλε στο χειρουργείο, βάλαμε τρεις λάμες στο παιδί. Αυτή τη στιγμή, το παιδί έχει δια γναθική ακινητοποίηση και πίνει και τρώει με ένα καλαμάκι», συνέχισε.

Μάλιστα ο πατέρας του 16χρονου έχει υποβάλλει μήνυση στο σχολείο, ενώ την ίδια ώρα έχουν κινηθεί και οι πειθαρχικές διαδικασίες από την διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αχαΐα.

Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό
Δείτε τι έγινε στο ΕΠΑΛ Πάτρας:

Ηράκλειο: Χτύπησαν με μανία και τραυμάτισαν διασώστη του ΕΚΑΒ!

Μια βάναυση επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ηράκλειο με θύμα ένα διασώστη του ΕΚΑΒ. Λίγο μετά τις 3, νεαροί άνδρες πέρασαν από το γραφείο διασωστών του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Αλικαρνασού και χωρίς αιτία επιτέθηκαν στο σταθμευμένο ασθενοφόρο, αλλά και σε παρακείμενα οχήματα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τους διασώστες που ήταν σε βάρδια κι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Αντί να ζητήσουν συγνώμη για τις φθορές που προκάλεσαν, χωρίς κανέναν δισταγμό άρχισαν να ξυλοκοπούν τον ένα με μανία, αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο δρόμο. Ακόμα μια επίθεση που αποδεικνύει την ωμότητα, μετά και από αυτή στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε!

Ο διασώστης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα κυρίως στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υ.Α. Ηρακλείου κατάφεραν να εντοπίσουν και να τους οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Οι δύο νεαροί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχαν εμπλακεί και νωρίτερα σε άλλο καβγά σε κεντρικό σημείο της πόλης, όμως αφέθησαν ελεύθεροι αφού δεν είχαν υποβληθεί μηνύσεις σε βάρος τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share