Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πτήση-θρίλερ στο Ηράκλειο: Ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν σε αεροπλάνο να προσγειωθεί!

Συναγερμός!

5 Φεβρουαρίου 2020 11:44
Πτήση-θρίλερ στο Ηράκλειο: Ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν σε αεροπλάνο να προσγειωθεί!

Μια πτήση-θρίλερ είχαμε στο Ηράκλειο με ένα αεροπλάνο να μην μπορεί να προσγειωθεί λόγω των ισχυρών ανέμων, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια!

Συγκεκριμένα, πολύ ισχυροί νότιοι άνεμοι πνέουν από τα ξημερώματα στην Κρήτη δημιουργώντας προβλήματα εκτός των άλλων και στις αεροπορικές συνδέσεις. Σήμερα το πρωί, η πτήση από την Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» δεν κατάφερε να προσγειωθεί στον προορισμό της, την Κρήτη και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Αιτία στάθηκε φυσικά η έντονη κακοκαιρία που ανάγκασε το αεροπλάνο να αλλάξει προορισμό και τελικά να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Χανίων, «Ιωάννης Δασκαλάκης».

Αποκλειστικά βίντεο Athensmagazine.gr: Χάος στην Αττική! Τρομερές καταιγίδες, χαλάζι και... μεγάλα αντικείμενα στη μέση του δρόμου! (videos)

Φοβερές και δυνατές καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι, χαλάζι και... κουτιά μεγάλα στη μέση του δρόμου: Αυτά τα στοιχεία συνθέτουν την κατάσταση στην Αττική, με τους δρόμους να γίνονται πολύ επικίνδυνοι για όσους οδηγούν, αφού οι ουρανοί άνοιξαν.

Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων βγήκαν αληθινές, με τους οδηγούς να έχουν δυσκολία στο να οδηγήσουν ακόμη και σε κοντινή απόσταση, λόγω περιορισμένης ορατότητας, όπως θα μπορέσετε να δείτε στα ακόλουθα βίντεο.

Σε αυτό συμβάλλει και η ύπαρξη υγρασίας, με αποτέλεσμα η ορατότητα, αν δεν υπάρχει κατάλληλος εξοπλισμός στο αυτοκίνητο, να είναι πολύ δύσκολη... ακόμη και στο μισό μέτρο!

Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όσους βρίσκονται στους δρόμους της Αττικής αυτή τη στιγμή, ώστε να αποφευχθούν οποιεσδήποτε δυσάρεστες καταστάσεις, που θα καταστήσουν ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των οδηγών.

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του Athensmagazine.gr:

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής! Που εντοπίζονται προβλήματα; (photo)

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα σε αρκετούς δρόμους της Αττικής, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας. Ενώ, ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα με ένα ΙΧ και ένα ταξί, έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τα προβλήματα εντοπίζονται συγκεκριμένα στους εξής δρόμους:

  • Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
  • Αλεξάνδρας (άνοδος)
  • Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
  • Λ. Κηφισίας (άνοδος)
  • Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
  • Βασ. Κωνσταντίνου (άνοδος)
  • Λ. Συγγρού (άνοδος)
  • Πανεπιστημίου
  • Σταδίου
  • Βασ. Αμαλίας

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Αττική Οδό υπάρχουν «καθυστερήσεις 5΄-10΄, από Πεντέλης έως Κηφισίας, προς Ελευσίνα, καθώς και στη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού.

Παραμένουν οι καθυστερήσεις 5΄-10΄, από Μεταμόρφωση έως Ηράκλειο, προς Αεροδρόμιο και η έξοδος για Λαμία, προς Ελευσίνα»

Παράλληλα, «καθυστερήσεις 5΄-10΄, από Μεταμόρφωση έως Ηράκλειο, προς Αεροδρόμιο. 5΄-10΄, στην έξοδο για Λαμία, προς Ελευσίνα».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share