Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τράκαρε, άρπαξε φωτιά και ο οδηγός... αγνοείται!

Απίστευτο!

5 Φεβρουαρίου 2020 07:56
Τροχαίο θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τράκαρε, άρπαξε φωτιά και ο οδηγός... αγνοείται!

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα με ένα ΙΧ και ένα ταξί, έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τρίτης, όπου ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο θύμα όπως σε εκείνο στην Αχαΐα!

Όπως αναφέρει το GRTimes, με μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν το ατύχημα, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός, «καρφώθηκε» πάνω σε ένα ταξί, στη διασταύρωση των οδών Ιασωνίδου με Φιλίππου. Το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά, με τον αλλοδαπό να προλαβαίνει να βγει έξω από αυτό, μαζί με ένα παιδί που είχε μαζί του.

Ωστόσο, δεν έμεινε στο σημείο και… εξαφανίστηκε, προκαλώντας απορίες. Το συμβάν έλαβε μέρος περίπου στις 10 το βράδυ και δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ στο σημείο βρέθηκαν τόσο η πυροσβεστική, όσο και η τροχαία.

Σοκ στο Βέλγιο! Ένας νεκρός και 49 τραυματίες από απίστευτο πολλαπλό τρακάρισμα! (photo)

Απίστευτη τραγωδία συνέβη στο Βέλγιο, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 49, εκ των οποίων οι πέντε σοβαρά, τραυματίστηκαν ύστερα από πολλαπλή σύγκρουση, λίγες μέρες μετά την απόπειρα της γυναίκας με μαχαίρι.

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο λεωφορεία, τρία φορτηγά και ένα αυτοκίνητο, ένας επιβάτης του οποίου σκοτώθηκε, διευκρίνισαν οι Aρχές στην κοινότητα Μπέβερεν, όπου σημειώθηκε το τροχαίο.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία, συνολικά 115 άνθρωποι ενεπλάκησαν.

Οι 65 εξ αυτών απομακρύνθηκαν «χωρίς κανένα τραύμα», ενώ οι 49 τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος Τύπου της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Η καραμπόλα σημειώθηκε γύρω στις 13.30 τοπική ώρα (14.30 ώρα Ελλάδας) στη σήραγγα του Μπέβερεν, στην Αμβέρσα, με κατεύθυνση προς την Ολλανδία, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Μεταξύ των 49 τραυματιών, οι πέντε βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και οι 44 έχουν τραυματιστεί ελαφρά, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Εξαιτίας του δυστυχήματος, έκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην πολυσύχναστη σήραγγα.

Σοκ! Χορεύτρια βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα σε σπίτι διάσημου επιχειρηματία!

Μια απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα σε σπίτι πάμπλουτου επιχειρηματία στην Κορέα, όπου χορεύτρια που τον συνόδευσε στο σπίτι του, βρέθηκε την επόμενη μέρα νεκρή στην μπανιέρα, ενώ σοκ προκαλούν στον καλλιτεχνικό κόσμο όσα συμβαίνουν στην υγεία αγαπημένης ηθοποιού.

Η 27χρονη Κριστίνα Ντόντσοβα, μία από τις πλέον γνωστές χορεύτριες της Ρωσίας, βρέθηκε νεκρή στο λουτρό της υπερπολυτελούς οικίας που διατηρεί ο Νοτιοκορεάτης Λι Σέουνγκ - Τσουλ στη Μόσχα.

Ο κροίσος και η νεαρή χορεύτρια είχαν γνωριστεί σε ένα κλαμπ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων και συμφώνησαν να «συνεχίσουν» στην κατοικία του. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και τα ίχνη της κοπέλας χάνονται.

Σύμφωνα με το υλικό που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας, οι δυο τους φαίνονται να μπαίνουν μαζί στο διαμέρισμα, όπου ο Νοτιοκορεάτης διοργάνωνε ένα μεγάλο ερωτικό όργιο.

H μαρτυρία του Λι αναφέρει πως η Κριστίνα πήγε για μπάνιο και στη συνέχεια έπεσε για ύπνο, όμως το πρωί που ξύπνησε την βρήκε νεκρή στην μπανιέρα. Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει τα ενδεχόμενα της δολοφονίας ή της υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share