Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικές εξελίξεις με το νεκρό 3χρονο αγοράκι στη Χαλκίδα!

Τι συνέβη;

4 Φεβρουαρίου 2020 15:03
Τραγικές εξελίξεις με το νεκρό 3χρονο αγοράκι στη Χαλκίδα!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά την τραγική είδηση του θανάτου ενός αγοριού μόλις 3 ετών. Ο θάνατός του σύμφωνα με τους γιατρούς επήλθε από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγοράκι το τελευταίο διάστημα δεν αισθανόταν καλά και παραπονιόταν στους γονείς του για πόνους που είχε στο αυτί του ωστόσο κανένας από τους γιατρούς που είχε εξετάσει το παιδί δεν είχε διαπιστώσει από πού προέρχονται οι πόνοι και το αίσθημα κόπωσης που ένιωθε.

Τραγική ειρωνεία είναι πως χθες, λίγες ώρες πριν το αγοράκι αφήσει την τελευταία του πνοή, είχε πάρει εξιτήριο από παιδιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών όπου και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις δίχως να προκύψει κάτι ανησυχητικό.

Έτσι η οικογένεια επέστρεψε στο χωρίο Μακρυμάλλη όπου είναι η μόνιμη κατοικία τους. Τα ξημερώματα όμως το παιδάκι κατά πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά των γονιών του.

Οι γονείς σε κατάσταση σοκ άρπαξαν το παιδί που είχε χάσει τις αισθήσεις του και έτρεξαν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών προκειμένου να δοθούν στον μικρούλη οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όμως ήταν ήδη αργά.

Η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσαπίων, Γιώργος Ψαθάς μιλά για το ξαφνικό χαμό του τετράχρονου Πάρη.

«Δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το ξαφνικό χαμό του μικρού μας Πάρη. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει αύριο στις 15.00 στο χωριό Μακρυμάλλη. Πραγματικά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, οι γονείς είναι απαρηγόρητοι γιατί δεν είχαν άλλο παιδάκι. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη γιατί ο πόνος τους αυτή τη στιγμή είναι μεγάλος. Δυστυχώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει» λέει ο Γιώργος Ψαθάς.

Σοκ! Πέθανε μεγάλο πρόσωπο της πολιτικής!

Θλίψη επικράτησε στον χώρο της πολιτικής μετά τη θλιβερή ανακοίνωση του θανάτου του προέδρου της Κένυας Ντάνιελ αράπ Μόι σε ηλικία 96 ετών. Ο γνωστός πολιτικός κυβέρνησε την Αφρικανική χώρα για 24 συναπτά έτη. Ωστόσο, σοκ επικράτησε και στον καλλιτεχνικό χώρο όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του ηθοποιού Δημήτρη Τσούτση.

«Πέθανε στο σπίτι του», στην Καμπάρακ, στη δυτική Κένυα, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μέλος της οικογένειας του αποκαλούμενου «καθηγητή της πολιτικής» που ζήτησε να μην κατονομαστεί. Ο πρώην πρόεδρος «απεβίωσε», επιβεβαίωσε πηγή προσκείμενη στην κυβέρνηση, η οποία επίσης ζήτησε ανωνυμία.

Ο Ντάνιελ αράπ Μόι, ο δεύτερος ηγέτης της Κένυας μετά την ανεξαρτησία της χώρας, κατηγορήθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου που άσκησε την εξουσία για συγκεντρωτισμό, διαφθορά και σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αφότου διαδέχθηκε τον Τζόμο Κενυάτα, τον πρώτο πρόεδρο της χώρας, μετά τον θάνατό του.

Διπλωμάτες είχαν επισημάνει πως η απόπειρα μιας ομάδας αξιωματικών της αεροπορίας να προχωρήσει στην ανατροπή του με πραξικόπημα τέσσερα χρόνια αφότου ανέλαβε την εξουσία μεταμόρφωσε τελείως τον μέχρι τότε πολύ επιφυλακτικό πολιτικό.

Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή αγαπημένος καλλιτέχνης!

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος πασίγνωστου καλλιτέχνη, με το αγαπημένο πρόσωπο να φεύγει στα 64 χρόνια του, λίγο μετά από αυτόν διάσημου ηθοποιού.

Ο λόγος γίνεται για τον Άντι Γκιλ. Ο γνωστός κιθαρίστας και ιδρυτής της μπάντας πέθανε σε ηλικία 64 ετών, χθες Σάββατο. Ο Andy άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, ωστόσο τα αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Το δυσάρεστο γεγονός αποκάλυψαν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος στο Instagram, γράφοντας μια πολύ συγκινητική λεζάντα.

«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να το γράψουμε, αλλά ο καλύτερος μας φίλος και ιδρυτής μας πέθανε σήμερα. Ήταν στο νοσοκομείο και συνέχιζε να ακούει τα remix μας και σχεδίαζε την περιοδεία μας. Θα τον θυμόμαστε για την καλοσύνη του, την γενναιοδωρία του, την απίστευτη ευφυΐα του, τα αποτυχημένα αστεία, τις τρελές ιστορίες και τις ατελείωτες κούπες τσαγιού…» έγραψαν μεταξύ άλλων τα μέλη της μπάντας.

Εικόνες-σοκ! Νεκρός 40χρονος από φρικτό τροχαίο στην Πρέβεζα!

Ένα φοβερό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (2/2) στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ιωαννίων, με αποτέλεσμα ένας 40χρονος να χάσει τη ζωή του και τις εικόνες να προκαλούν σοκ, ενώ ιδιαίτερο είναι το τι έπαθε ένας, ο οποίος άφησε το μοτοσυκλετιστή στο δρόμο.

Σύμφωνα με το mypreveza.gr, το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο αυλάκι. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας, που ανέσυραν τον οδηγό. Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκειο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι εικόνες από το κατεστραμμένο όχημα, είναι σοκαριστικές. Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαία Πρέβεζας.

Σοκ: Νεκρή πασίγνωστη επιχειρηματίας!

Θρήνος επικρατεί στον επιχειρηματικό κόσμο μετά την είδηση του θανάτου γνωστής 37χρονης επιχειρηματία. Ωστόσο, λίγη ώρα πριν θλίψη ξέσπασε και στον καλλιτεχνικό χώρο αφού "έφυγε" διάσημος Βρετανός ηθοποιός!

Η Samasource, εταιρία τεχνητής νοημοσύνης που ίδρυσε η Τζάνα, επιβεβαίωσε το θάνατό της στις 24 Ιανουαρίου λόγω επιπλοκών από επιθήλιο σάρκωμα, μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Η Τζάνα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε σε ένα προάστιο του Λος Άντζελες από Ινδούς γονείς. Το 2008, ίδρυσε τη Samasource στην Κένυα με αποστολή να βελτιώσει τη ζωή όσων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 2.900 ανθρώπους στην Κένυα, την Ουγκάντα και την Ινδία, δημιουργώντας στοιχεία για εταιρείες σε όλο τον κόσμο που πρέπει να δοκιμάσουν πολλά προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων και των αυτοκινήτων χωρίς οδηγό.

Η εταιρεία βοήθησε περισσότερους από 50.000 ανθρώπους να ξεφύγουν από τη φτώχεια και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ανατολική Αφρική, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Samasource.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share