Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ! 'Άγριο ξύλο σε στρατόπεδο! Τον έδειρε γιατί τον ξύπνησε 10 λεπτά νωρίτερα!

Τι συνέβη;

4 Φεβρουαρίου 2020 11:03
Σοκ! 'Άγριο ξύλο σε στρατόπεδο! Τον έδειρε γιατί τον ξύπνησε 10 λεπτά νωρίτερα!

Σε ρινγκ μετετράπη ένα στρατόπεδο στη Ρόδο όταν ένας φαντάρος πλάκωσε στο ξύλο ένα συνάδελφό του και ο λόγος ήταν πως τον ξύπνησε 10 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα! Ωστόσο, μην ξεχνάμε την εξίσου άγρια επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Ραπτόπουλος.

Ο 24χρονος φαντάρος που ξυλοκοπήθηκε αυτή τη στιγμή ζητάει αποζημίωση από το Ελληνικό Δημόσιο της τάξεως των 600.000€!

Όπως υποστηρίζει το θύμα στην αγωγή του, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 20.30 στις 23 Οκτωβρίου 2017, ενώ ετοιμαζόταν για την εκτέλεση της υπηρεσίας του, που θα ξεκινούσε τα μεσάνυχτα.

Τότε ο 24χρονος ανακοίνωσε στον συνάδελφό του, που θα τον αντικαθιστούσε στις 2 τα ξημερώματα, ότι θα τον ξυπνούσε δέκα λεπτά νωρίτερα, επειδή γνώριζε ότι έχει βαθύ ύπνο, με αποτέλεσμα εκείνος να γίνει έξω φρενών και να αρχίσει να τον χτυπά με μανία στο πρόσωπο!

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στη συνέχεια στο 401 ΓΣΝΑ, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό μάτι, ενώ κατέθεσε μήνυση, με αποτέλεσμα ο δράστης να καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Φρίκη στη Λαμία: Συνελήφθη νεαρός που χτυπούσε την έγκυο γυναίκα του!

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στη Λαμία σε έναν νεαρό Ρομά, μετά τον ξυλοδαρμό της εγκύου γυναίκας του στη μέση του δρόμου. Επιτέθηκε στην συνέχεια και στους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και του περάσαν χειροπέδες. Άλλο ένα περιστατικό βίας, μετά από αυτό στον Βόλο, όπου ένας άνδρας πίαστηκε να ρίχνει γροθιές και κλωτσιές στην αρραβωνιαστικιά του μέσα στον δρόμο!

Όλα ξεκίνησαν όταν διερχόμενοι πολίτες ενημέρωσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης "100" , για τσακωμό ενός ζευγαριού στο δημοτικό υπαίθριο πάρκινγκ στην οδό Αγίου Νικολάου το απόγευμα της Δευτέρας.

Μάλιστα ένας από αυτούς είπε ότι ο νεαρός ρομά χτύπησε την έγκυο γυναίκα του, ενώ μαζί τους είχαν ακόμη ένα μικρό παιδάκι.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο μοτοσυκλέτες της ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους μάλιστα ο νεαρός φέρεται να επιτέθηκε, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Την ίδια ώρα η έγκυος σύντροφός του φώναζε στους αστυνομικούς να τον αφήσουν, γιατί όπως ισχυριζόταν δεν την χτύπησε και ότι απλά τσακώθηκαν καθώς εκείνος φοβόταν ότι θα τον εγκαταλείψει.
Η ένταση στο σημείο ήταν μεγάλη. Από τη φασαρία και τις φωνές μαζεύτηκε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους και γνωστοί του ζευγαριού, που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Αίγιο: Συνελήφθη 44χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Ένας 44χρονος συνελήφθη στο Αίγιο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος ενός 50χρονου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα, ο 50χρονος επισκέφθηκε τον 44χρονο στο σπίτι του στο Ανω Διακοπτό Αιγιαλείας και κάποια στιγμή άρχισαν, για άγνωστο ακόμα λόγο, να λογομαχούν. Ένα παρόμοιο περιστατικό ανθρωποκτονίας σημειώθηκε και στην Καλαμάτα, όταν ένας άνδρας αποπειράθηκε να κάψει ζωντανή την γυναίκα του!

Μετά από λίγη ώρα ο 50χρονος έφυγε από το σπίτι και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του ο 44χρονος τον πλησίασε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες μετέβησαν με το αυτοκίνητου του 50χρονου στο Νοσοκομείο Αίγιου, και γιάτρεψαν τα τραύματα του 50χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για το αιματηρό περιστατικό και άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας εντόπισαν τον 44χρονο στον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του Νοσοκομείου Αιγίου και τον συνέλαβαν. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στον τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε χωράφι με ελιές το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 44χρονος, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.

Είδηση σοκ: Πέθανε η Λιάνα Στεφανή!

Η Λιάνα Στεφανή πέθανε μετά απο ολιγόμηνη μάχη με ανίατη ασθένεια, την ίδια ώρα που τα νέα δεν είναι ευχάριστα ούτε για τον Μανώλη Γλέζος!

Από τον ιερό ναό του Αγ.Παντελεήμονος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, κηδεύεται αύριο, στις 12.30 το μεσημέρι, η διευθύντρια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης Ευαγγελία (Λιάνα) Στεφανή, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 53 ετών μετά από ολιγόμηνη μάχη με ανίατη ασθένεια.

«Η Ευαγγελία, η Λιάνα μας, ήταν ένας άνθρωπος γενναίος! Δυνατή και δυναμική, γεμάτη αγάπη για τη ζωή, έφυγε πριν από μήνες από το μουσείο με το χαμόγελο στα χείλη, την αγάπη προς όλους και με το κεφάλι ψηλά για την πιο δύσκολη και άδικη μάχη της ζωής της», αναφέρεται σε ανάρτηση του Αρχαιολογικού Μουσείου απ΄ όπου και έγινε γνωστή η είδηση του αδόκητου θανάτου της.

Η Λιάνα Στεφανή γεννήθηκε στη Λαμία και σπούδασε Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στο Α.Π.Θ., όπου έκανε και το μεταπτυχιακό της στην Προϊστορική Αρχαιολογία. Το 2000 αναγορεύθηκε διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Το θέμα της διδακτορικής της διατριβής ήταν: «Η γυναικεία ενδυμασία στην Ανακτορική Κρήτη. Πρόταση ανάγνωσης ενός κώδικα επικοινωνίας». Εργάστηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας και σε ανασκαφές στην Ημαθία και στην Πέλλα και από το 2004 ήταν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την διεύθυνση του οποίου ανέλαβε στις 2 Φεβρουαρίου 2018, στη θέση της Τζένης Βελένη που προήχθη μετά απο 12ετή θητεία διευθύντρια αρχαιοτήτων πόλης και στη συνέχεια γενική έφορος αρχαιοτήτων.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονταν στην Προϊστορία του Αιγαίου, στην κεραμική, τα μοντέλα κατοίκησης και την αρχιτεκτονική της Εποχής του Χαλκού στη Μακεδονία. Επίσης, είχε ερευνήσει και δημοσιεύσει μελέτες που αφορούν στην τοπογραφία, τα εργαστήρια κεραμικής, τις ταφικές πρακτικές και τις λατρείες στη Μακεδονία με έμφαση στη λατρεία της Μητέρας των Θεών. Έδωσε πλήθος διαλέξεων σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα, αλλά και σε τοπικούς φορείς. Συνέγραψε δύο μονογραφίες και επιμελήθηκε οκτώ επιστημονικές εκδόσεις (κατάλογοι εκθέσεων, πρακτικά συνεδρίων, συλλογικοί τόμοι).

Αντί στεφάνων η οικογένεια της κ.Στεφανή επιθυμεί τα χρήματα να κατατεθούν στο παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θρήνος στη Χαλκίδα: Νεκρό αγοράκι 3 ετών!

Ισχυρός σεισμός ανοιχτά της Καρπάθου!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr 

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share