Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Μακάβριο σκηνικό στη Μεσσηνία: Μαθητές ξέθαψαν νεκρή και την έβαλαν καθιστή απέναντι από την είσοδο του νεκροταφείου!

Φρίκη!

27 Ιανουαρίου 2020 13:54
Μακάβριο σκηνικό στη Μεσσηνία: Μαθητές ξέθαψαν νεκρή και την έβαλαν καθιστή απέναντι από την είσοδο του νεκροταφείου!

Ένα μακάβριο περιστατικό έγινε γνωστό στη Μεσσηνία, όπου τρεις μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, μαζί με έναν 21χρονο, αποφάσισαν να μπουν στο νεκροταφείο και να ξεθάψουν μία νεκρή γυναίκα, προκαλώντας, παράλληλα, φθορές στο χώρο. Σοκ είχε προκληθεί επίσης, σε χωριό της Μεσσηνίας τις προηγούμενες μέρες, όταν μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά την εξέταση της υπόθεση της βεβήλωσης του κοιμητηρίου στην κοινότητα Πλατύ στη Μεσσηνία, οι κάτοικοι είδαν τη γυναίκα νεκρή σε εδραία θέση να κοιτά την είσοδο του νεκροταφείου.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Σπύρος Μαρούλης, είχε ενημερώσει με επιστολή του τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

undefined

«Την ημέρα Δευτέρα 16/12/2019 και περί ώρα 2-3 μ.μ. άγνωστοι εισήλθαν στο κοιμητήριο του χωριού της κοινότητας, αρχικά καταστρέφοντας μνήματα του κοιμητηρίου, βγάζοντας και πετώντας οστά νεκρών σε μεγάλη απόσταση εντός του κοιμητηρίου. Η φρικαλεότητά τους δεν έμεινε μόνο εκεί. Αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και θα θέλαμε την άμεση παρέμβασή σας είναι η απάνθρωπη πράξη, όπου ξέθαψαν γυναίκα από οικογενειακό τάφο.

Το σώμα της γυναίκας όπου ήταν σε προχωρημένο στάδιο σήψης, το μετέφεραν και το τοποθέτησαν σε εδραία θέση, έτσι ώστε να κοιτά την είσοδο του νεκροταφείου. Αντιλαμβάνεστε το θέαμα που αντίκρισαν οι πρώτοι συγγενείς και φίλοι των νεκρών που έχουν ταφεί στο κοιμητήριο, ήταν κάτι το οποίο δεν το χώρα ο ανθρώπινος νους. Οι στιγμές που ακολούθησαν με την οικογένεια την νεκρής γυναίκας να κληθεί ουσιαστικά να κηδέψει για άλλη μια φορά το αγαπημένο της πρόσωπο που πρόσφατα είχε φύγει από τη ζωή, δεν μπορούν να περιγραφούν».

Μεσσηνία: Εξελίξεις με το παιδί που περπατούσε ολομόναχο στα αίματα! Τι συνέβη;

undefined

Λήξη συναγερμού στη Μεσσηνία σχετικά με την υπόθεση του ανήλικου παιδιού που είχε εντοπιστεί ολομόναχο μέσα στα αίματα να περιφέρεται στην άκρη του δρόμου. Δολοφονία στη Μεσσηνία! 68χρονη συζυγοκτόνος: «Μου είχε κάνει τη ζωή μου μαύρη!»

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί, ηλικίας 12-13 ετών, είχε εντοπίσει οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας της γραμμής 7, που εκτελούσε το δρομολόγιο προς Καλαμάτα.

Ο οδηγός στη θέα του αιμόφυρτου παιδιού στο δρόμο σταμάτησε, το επιβίβασε στο ΚΤΕΛ και προσπάθησε να μάθει τι του συνέβη, ωστόσο ο ανήλικος το μόνο που θυμόταν ήταν ότι είχε πάει βόλτα με το ποδήλατό του. Σημειώνεται ότι τη στιγμή που εντοπίστηκε το παιδί από τον οδηγό του ΚΤΕΛ ποδήλατο δεν υπήρχε.

Σοκ στη Μεσσηνία: Παιδί περπατούσε ολομόναχο μέσα στα αίματα!

Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα messinialive.gr, άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές και το ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με βαθύ θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο. Λίγο μετά και ενώ οι έρευνες για να ριχθεί φως στην υπόθεση είχαν ξεκινήσει το παιδί φαίνεται να ξεπέρασε το αρχικό σοκ που είχε υποστεί και αποκάλυψε στους οικείους του ότι έπεσε και χτύπησε.

Προφανώς το παιδί βλέποντας τα τραύματά του πανικοβλήθηκε και γι' αυτό αντέδρασε έτσι, εγκαταλείποντας το ποδήλατό του.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share