Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: 50χρονος αυτοκτόνησε με στρατιωτικό όπλο!

Σοκ!

27 Ιανουαρίου 2020 12:14
Τραγωδία στην Κρήτη: 50χρονος αυτοκτόνησε με στρατιωτικό όπλο!

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη, με έναν 50χρονο άνδρα να βάζει τέλος στη ζωή του και να αυτοκτονεί με στρατιωτικό όπλο M1. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία! Επίσης, μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σοκάρει καθώς 29χρονη καρκινοπαθής μητέρα στραγγάλισε την ίδια της την κόρη, πριν βουτήξει στο κενό!

Αυτοκτόνησε καθηγητής του ΑΠΘ έξω από το γραφείο του! Βρέθηκε μέσα σε «λίμνη» αίματος!

Αυτοκτόνησε πριν από λίγες ώρες καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο καθηγητής βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στο γραφείο του, στον πρώτο όροφο της Κτηνιατρικής Σχολής. Ακόμη μία τραγική είδηση μετά την αυτοκτονία 18χρονης που λίγους μήνες πριν είχε πέσει θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ο 53χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι αγαπά τους οικείους του. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και δυο ιατροδικαστές.

Σοκ: Αυτοκτόνησε γνωστός τηλεοπτικός και κινηματογραφικός σκηνοθέτης και συγγραφέας τεράστιας τηλεοπτικής επιτυχίας! (photos)

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς αυτοκτόνησε ο γνωστός τηλεοπτικός και κινηματογραφικός σκηνοθέτης και συγγραφέας, Σίλβιο Χόρτα. Ακόμη τραγική είδηση μετά τον θάνατο πασίγνωστης ηθοποιού!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μόλις 45 ετών δημιουργός της σειράς «Ugly Betty», αυτοπυροβολήθηκε χωρίς να ‘χουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό του.

Ο Χόρτα διασκεύασε την κολομβιανή σαπουνόπερα «Yo Soy Betty, La Fea» (τη γνωστή σε εμάς «Μαρία η άσχημη», με πρωταγωνίστρια την Αμέρικα Φερρέρα, από το 2006 έως 2010.

Η 35χρονη Φερρέρα, που υποδυόταν την Betty στη σειρά, έγραψε για τον καλό της φίλο στο Instagram τον οποίο περιέγραψε ως την «χαρά και το φως της ζωής».

Το ίδιο συγκλονισμένη δήλωσε και η ηθοποιός/τραγουδίστρια Βανέσα Ουίλιαμς, που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία της κακιά «Wilhelmina».

Σοκ στον κινηματογραφικό κόσμο: Αυτοκτόνησαν δίδυμοι διάσημοι ηθοποιοί! (photo)

Σοκ στον κόσμο του κινηματογράφου καθώς δίδυμα αδέρφια ηθοποιοί αυτοκτόνησαν! Ακόμη τραγική είδηση μετά τον θάνατο πασίγνωστης ηθοποιού!

Τα πτώματα των δυο 32χρονων βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο του ενός, σε επαρχιακό δρόμο. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η αιτία που οδήγησε τους δυο νεαρούς άνδρες στην αυτοκτονία.

Ο Billy και ο Joe Smith αποφάσισαν να βάλουν τέλος στις ζωές τους. Τα δυο αδέρφια συμμετείχαν στην ταινία My Big Fat Gypsy Wedding.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share