Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Λακωνία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε πηγάδι!

Σοκ!

23 Ιανουαρίου 2020 21:07
Θρίλερ στη Λακωνία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε πηγάδι!

Θρίλερ στη Λακωνία με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός μέσα σε πηγάδι! Ο άτυχος 87χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι, μέσα στο οποίο βρέθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ακόμη μία τραγωδία μετά τον άνδρα που κάηκε σε μονοκατοικία επί της οδού Δελφών στην Ξάνθη.

Για την ανάσυρσή του επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Μόρια: Νεκρός 20χρονος που μαχαιρώθηκε!

Ένας 20χρονος από την Υεμένη βρέθηκε νεκρός στη Μόρια, όταν άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο τον μαχαίρωσε χθες βράδυ κατά τη διάρκεια καβγά μέσα στον καταυλισμό!

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή. Η Αστυνομία επιβεβαιώνει το συμβάν, ενώ έχει προβεί σε προσαγωγές.

Πρόκειται για τον τρίτο νεκρό αυτόν το μήνα στη Μόρια, ενώ σοκ είχε προκαλέσει ένα μωρό που βρέθηκε νεκρό μετά από αφυδάτωση. Προχθές ένας συνομήλικος του με καταγωγή από το Κονγκό κατέληξε στο ίδιο νοσοκομείο αφού από μαχαίρωμα 27χρονου Αφγανού το βράδυ της Τετάρτης, ενώ ανήμερα των Φώτων ένας 31χρονος Ιρανός απαγχονίστηκε στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης του ΚΥΤ.

Κιλκίς: Εντοπίστηκε νεκρός από πυρκαγιά σε κατοικία!

Νεκρός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε κατοικία στην Γουμένισσα του Κιλκίς, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, για να σβήσουν τη φωτιά. Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Κιλκίς: Πρόσφυγες αυτοκτόνησαν σε ξενοδοχείο φιλοξενείας!

Το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων (Greek Forum of Refugees), με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook μετέδωσε ότι δύο πρόσφυγες οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία σε ξενοδοχείο των Μουριών του Κιλκίς, το οποίο και φιλοξενεί περισσότερους από 400 πρόσφυγες συνολικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φόρουμ, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών, με καταγωγή από Ιράκ και Αφγανιστάν. Και οι δύο βρέθηκαν κρεμασμένοι, ο ένας σε διάδρομο του ξενοδοχείου και ο άλλος σε γέφυρα έξω από το ξενοδοχείο. Σοκάρει και η είδηση ότι ένας 26χρονος Αλβανικής καταγωγής, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το καλοκαίρι, βρέθηκε κρεμασμένος στη Χίο!

Η ανακοίνωση του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων:

«Οδυνηρές ειδήσεις από το Κιλκίς και την περιοχή των Μουριών. Σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου φιλοξενούνται 350 – 400 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες αυτοκτόνησαν, ο ένας χθες κι ο άλλος σήμερα.

Ο πρώτος, Αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32 – 33 ετών, βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, έξω από το ξενοδοχείο. Ο δεύτερος άνθρωπος, Ιρακινής καταγωγής, κοντά στα 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο ανθρώπων».

Σάλος στη Φθιώτιδα: Παντρεύτηκε νεκρό με τις... «ευλογίες» του ιερέα!

Σάλος επικρατεί στη κοινωνία της Δυτικής Φθιώτιδας με την ανατριχιαστική υπόθεση μιας γυναίκας που βρέθηκε να έχει παντρευτεί νεκρό με τις... «ευλογίες» ιερέα! Επίσης, στη Φθιώτιδα σημειώθηκε τροχαίο με τρεις τραυματίες!

Συγκεκριμένα, κατηγορούμενος βρέθηκε ξανά ο τότε ιερέας του χωριού που σύμφωνα με το Δικαστήριο ήταν ο συντάκτης του πιστοποιητικού γάμου της γυναίκας με τον πεθαμένο. Ο συγκεκριμένος δεν έχει πλέον αυτή την ιδιότητα αφού καταδικάστηκε αμετάκλητα από το Πενταμελές Εφετείο Λαμίας, καθώς δεν ανετράπη ούτε η αναίρεση που άσκησε στον Άρειο Πάγο.

Ο ιερέας φέρεται τον Ιανουάριο του 2008 να εξέδωσε κατόπιν αιτήματος του αδερφού της «χήρας» πιστοποιητικό γάμου ότι είχε τελέσει νόμιμο γάμο στις 10-3-1978 με ήδη θανόντα. Η δικαιολογία του αιτούντος που ενεργούσε ως πληρεξούσιος της αδερφής του, ήταν ότι εκ παραδρομής ο γάμος δεν είχε δηλωθεί και δεν μπορούσαν να ανοίξουν οικογενειακή μερίδα.

Αργότερα όμως ο ιερέας είχε στείλει έγγραφο προς το Ληξίαρχο Σπερχειάδας, ότι το χαρτί που κατέθεσε εκεί ο αδερφός της «χήρας» ήταν πλαστό με αποτέλεσμα να δικαστεί και για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης από τον αδερφό.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας που εκδίκασε την τελευταία υπόθεση δε δέχτηκε ούτε εκείνο τους ισχυρισμούς του πρώην ιερέα, ότι δεν συνέταξε δηλαδή εκείνος το επίμαχο χαρτί και τον καταδίκασε σε 14 μήνες ποινή φυλάκισης με 3ετη αναστολή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share