Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ρολόι της ΔΕΗ!

Συναγερμός!

21 Ιανουαρίου 2020 22:55
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ρολόι της ΔΕΗ!

Πανικός ξέσπασε την Τρίτη το βράδυ από φωτιά σε ισόγειο οικοδομής στην οδό Αχειροποιήτου 4, στη Θεσσαλονίκη, όταν άρπαξε φωτιά ρολόι της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε πιθανόν από βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να βγαίνουν πυκνοί καπνοί. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα και σε μεζονέτα στην Γλυφάδα, από όπου απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα.

Κάτοικοι που βγήκαν από τα σπίτια τους έσβησαν την φωτιά με πυροσβεστήρα παρακείμενου καταστήματος. Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική με δύο οχήματα.

Στο σημείο βρίσκεται και συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ καθώς λόγω της φωτιάς διακόπηκε το ρεύμα στην οικοδομή.

Σοκ! Τυλίχτηκε στις φλόγες αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης!

Συναγερμός σήμανε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας όταν μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων πυρπολήθηκε και τυλίχτηκε στις φλόγες. Ωστόσο, μόλις 48 ώρες πριν φωτιά είχε σημειωθεί σε μια μονοκατοικία στη Βουλιαγμένη.

Τρία αυτοκίνητα αντιπροσωπείας κάηκαν ολοσχερώς, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με πέντε οχήματα και 15 πυροσβέστες.

Τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα μπροστά στην αντιπροσωπεία και ανήκαν στην εταιρεία.

Φωτιά στη Λυκόβρυση!

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη Λυκόβρυση στη συμβολή των οδών Σοφοκλή και Κοντογιάννη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία τρία οχήματα σπεύδουν στο σημείο.

Μάλιστα, νωρίτερα έγινε γνωστός ένας εμπρηστός στην Καρδίτσα, από τον οποίο βρέθηκαν νεκρά δύο σκυλιά!

Συναγερμός στα Μελίσσια: Φωτιά σε διαμέρισμα!

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή των Μελισσίων καθώς μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παλεύουν με τις φλόγες. Ωστόσο, νωρίτερα φωτιά είχε σημειωθεί και σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Κόρινθο.

Στο σημείο έχουν φτάσει 15 συνολικά πυροσβέστες με 5 οχήματα

Μεγάλη φωτιά στους Μύλους Αργολίδας! (Video)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή των Μύλων Αργολίδας νωρίς το απόγευμα. Επίσης, σήμερα τα ξημερώματα φωτιά είχε ξεσπάσει σε ορφανοτροφείο στο Ίλιον!

Στην πυρκαγιά επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής από το Ναύπλιο και το Άργος, ενώ άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία της πυρκαγιάς.

Η φωτιά εντοπίζεται μετά τις πήγες της Λέρνης και λόγο της γειτνίασης με τον οικισμό των Μύλων υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα. Στην περιοχή της πυρκαγιάς υπάρχουν διάσπαρτες οικίες και αγροτικές καλλιέργειες.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης!

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν ένα διαμέρισμα τυλίχτηκε στις φλόγες. Ωστόσο, μόλις λίγες ώρες πριν ισχυρή φωτιά είχε ξεσπάσει και σε εργοστάσιο στην Κατερίνη.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Επί τόπου έσπευσαν και έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Ένας ηλικιωμένος που διέμενε στο διαμέρισμα απομακρύνθηκε εγκαίρως από τους υπόλοιπους ενοίκους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share