Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόλος: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου της 70χρονης!

Ανατριχίλα!

21 Ιανουαρίου 2020 11:19
Βόλος: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου της 70χρονης!

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα ακριβή αίτια θανάτου της 70χρονης στo Βόλο, η οποία το περασμένο Σάββατο βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, ενώ ο σκύλος της ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο ήταν κοντά σε εκείνη με τη μουσούδα γεμάτη αίματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης έδειξε ότι τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας προκλήθηκαν από δαγκωματιές σκύλου.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η γυναίκα απεβίωσε από αιμορραγία που προκλήθηκε από δύο τραύματα από δήγμα κυνός, στο δεξί μέρος του λαιμού της και στο κεφάλι.

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης έχει παραγγείλει ακόμη τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα κοινοποιηθούν σε περίπου ένα μήνα.

Επισημαίνεται ότι για το εν λόγω θέμα δεν έχουν γίνει ακόμη ανακοινώσεις. Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας πιστεύει ότι ο σκύλος δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και ότι έτρεξε κοντά της για να τη βοηθήσει και όχι για να της επιτεθεί.

Η Αστυνομία, μετά τα εμφανή δαγκώματα στο σώμα της γυναίκας, είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο ως «αιφνίδιο περιστατικό» και είχε παραγγείλει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Μετά τη διαπίστωση του θανάτου ενημέρωνε ότι η 70χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά της, με βάση τις πρώτες αναφορές από τους οικείους της, ενώ το πρωί του Σαββάτου είχε ενημερώσει τον σύζυγό της ότι αισθανόταν ζάλη. Η Αστυνομία ενημέρωνε ακόμη ότι η 70χρονη έφερε στον αυχένα δήγμα κυνός.

Βόλος: "Ο σκύλος δεν σκότωσε τη γυναίκα μου, είχε..." Τι αποκάλυψε ο σύζυγος του θύματος;

Συγκλονισμένη η τοπική κοινότητα του Βόλου από την είδηση με τη γυναίκα η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της με δαγκωνιές από τον σκύλο της στο πρόσωπο!

Ο σύζυγός της, όμως, ξεκαθάρισε στον Alpha ότι ο σκύλος ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο «λάτρευε τη γυναίκα, η οποία έπασχε από καρδιακά προβλήματα. Όταν την είδε πεσμένη ήθελε να τη γλείψει».

«Η γυναίκα μου ζαλίστηκε και έπεσε κάτω», δήλωσε ο άνδρας.

Στη συνέχεια ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας επιχείρησε να της κάνει μαλάξεις, με αποτέλεσμα να τρομάξει ο σκύλος και να δαγκώσει τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του στο λαιμό.

Η αστυνομία έχει παραγγείλει νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα δίπλα σε γραμμές τρένου!

Το πτώμα ενός άνδρα, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι δίπλα σε σιδηροδρομικές γραμμές, 500 μέτρα από το χωριό Γέφυρα στη Θεσσαλονίκη.

Δίπλα στη σορό του άνδρα, εντοπίστηκε τραυματισμένος ένας αλλοδαπός. Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση, όπως και η είδηση από το Πήλιο, ότι μια γυναίκα έγινε τροφή για τον σκύλο της, ενώ είχε ήδη πεθάνει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του άνδρα πιθανόν να οφείλεται σε παράσυρση από αμαξοστοιχία.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share