Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πατρινό καρναβάλι: Μουσική και χορός στην τελετή έναρξης! (video)

Ήταν εντυπωσιακά!

19 Ιανουαρίου 2020 09:40
Πατρινό καρναβάλι: Μουσική και χορός στην τελετή έναρξης! (video)

Χορός, μουσική, καρναβαλικά δρώμενα και πυροτεχνήματα συνέθεσαν το σκηνικό της τελετής έναρξης του πατρινού καρναβαλιού, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με σύμμαχο τον καλό καιρό, στην πλατεία Γεωργίου.

Οι χιλιάδες πατρινοί που είχαν κατακλύσει την πλατεία Γεωργίου, παρακολούθησαν από κοντά το τελετουργικό της επίσημης έναρξης του καρναβαλιού, χειροκροτώντας τους καλλιτέχνες που πήραν μέρος.

Πάτρα: Αυτοκίνητο έκανε όπισθεν “κρεμάστηκε” σε πλαγιά!

Πανικός επικράτησε στην Πάτρα, όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, “κρεμάστηκε” σε πλαγιά.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, που σταθεροποίησαν το όχημα, δένοντάς το με ιμάντες, και έπειτα από επιχείρηση κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τόσο τον οδηγό όσο και τον συνοδηγό, που παρέμεναν μέσα στο όχημα υπό τον φόβο ότι οποιαδήποτε προσπάθειά τους να βγουν, ίσως να ήταν μοιραία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη όταν ο νεαρός οδηγός επιχείρησε να κάνει όπισθεν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να "κρεμαστεί" στην πλαγιά. Οι δυο νεαροί είναι καλά στην υγειά τους.

Μια ακόμη είδηση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Πάτρας, είναι και ο ξαφνικός θάνατος της επιχειρηματίας Λένας Κονταξή, η οποία διατηρούσε γνωστό κατάστημα στην οδό Ρήγα Φεραίου.

Πάτρα: "Βουτιά θανάτου" 44χρονης από τον 4ο όροφο του σπιτιού της!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 44χρονη γυναίκα όταν πήδηξε στο κενό το πρωί της Δευτέρας (6/1/2020) από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, στην Πάτρα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν μαζί με τον φίλο της στο διαμέρισμα τους και μαγείρευε. Μέχρι αυτός να γυρίσει το κεφάλι του αυτή έκανε άλμα στο κενό. Ακόμα ένας θάνατος που έχει συγκλονίσει, μετά τον άδικο χαμό ενός οπαδού στην Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα από την πτώση έχασε τη ζωή της. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share