Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα δίπλα σε γραμμές τρένου!

Μαζί και ένας τραυματίας!

18 Ιανουαρίου 2020 16:15
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα δίπλα σε γραμμές τρένου!

Το πτώμα ενός άνδρα, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι δίπλα σε σιδηροδρομικές γραμμές, 500 μέτρα από το χωριό Γέφυρα στη Θεσσαλονίκη.

Δίπλα στη σορό του άνδρα, εντοπίστηκε τραυματισμένος ένας αλλοδαπός. Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση, όπως και η είδηση από το Πήλιο, ότι μια γυναίκα έγινε τροφή για τον σκύλο της, ενώ είχε ήδη πεθάνει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του άνδρα πιθανόν να οφείλεται σε παράσυρση από αμαξοστοιχία.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας κοντά σε γήπεδο!

Συναγερμός σήμανε στις αρχές στο Ηράκλειο, καθώς εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας, κοντά στο γήπεδο της Μινωικής στον Άγιο Ιωάννη. Πριν λίγες μέρες, είχε βρεθεί το πτώμα ενός άνδρα σε είσοδο πολυκατοικίας στο Γκύζη, που ήταν δεμένος χειροπόδαρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε πεσμένη στο έδαφος σε ένα ερημικό χωματόδρομο. Η 55χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατος της προέρχεται από παθολογικά αίτια. Ωστόσο ειδοποιήθηκε η αστυνομία που πήγε στο περιστατικό όπως και ο ιατροδικαστής που θα κάνει και νεκροψία για να φωτίσει τα αιτία του θανάτου της γυναίκας.

Σοκ στον Έβρο: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι από διερχόμενους πολίτες στην επαρχιακή οδό Αλεξανδρούπολης - Κίρκης στον Έβρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται ότι πρόκειται για γυναίκα παράτυπη μετανάστρια η οποία έχασε την ζωή της από παθολογικά αίτια, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Να σημειώσουμε ότι σοκ έχει προκαλέσει και η υπόθεση, κατά την οποία πτώμα βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη 10 χρόνια μετά...

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Σοκ στον Έβρο! Βρέθηκαν δύο πτώματα γυναικών!

Το πρωί της Κυριακής άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν στον Έβρο, κατά την διάρκεια περιπολίας σε ένα χωράφι στο χωριό Γεμιστή, πτώματα δύο γυναικών!

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί στον Βόλο, εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα, λίγες μέρες μετά το φρικιαστικό εύρημα στο Δομοκό!

Οι δύο γυναίκες φέρονται να μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και για άγνωστους λόγους απεβίωσαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για πολύ νεαρές γυναίκες, ηλικίας 15 εως 25 ετών Αφροασιάτικης καταγωγής.

Θρίλερ στο Δομοκό: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην περιοχή του Δομοκού καθώς το πτώμα ενός ηλικιωμένου άντρα εντοπίστηκε από δύο αλλοδαπούς που τους παραξένεψε η έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το σπίτι του 80χρονου. Μετά το σοκ του πτώματος που βρέθηκε να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού και ανησύχησε τις αρχές, η εύρεση μιας καραμπίνας δίπλα στο πτώμα του 80χρονου θορύβησε για ακόμη μια φορά την Ελληνική Αστυνομία.

Η σορός του ηλικιωμένου βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, που δείχνει ότι ο θάνατός του είχε προέλθει πολλές ημέρες νωρίτερα. Η καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του παραπέμπει σε σενάριο αυτοκτονίας.

Ο 80χρονος είχε πολλές ημέρες να δώσει σημεία ζωής, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, συνήθιζε να κατεβαίνει για μεγάλα διαστήματα στη Λαμία και όλοι πίστευαν ότι δεν βρισκόταν στο χωριό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share