Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Λάρισα: 48χρονος πατέρας δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένος!

Σοκ!

13 Ιανουαρίου 2020 12:23
Θρίλερ στη Λάρισα: 48χρονος πατέρας δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένος!

Απαγχονισμένος εντοπίστηκε ένας 48χρονος άνδρας και πατέρας δύο παιδιών, σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού του, στα Μεσάγγαλα της Λάρισας. Ακόμη μια τραγωδία μετά την γυναίκα που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας!

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Συναγερμός στη Λάρισα: Άγριος καβγάς στην κεντρική πλατεία!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λάρισα καθώς άγριος καβγάς σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ένας 37χρονος. Ωστόσο, μόλις λίγες ώρες πριν συναγερμός είχε σημάνει και στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης όταν μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή κοντά σε γήπεδο!

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο νωρίς το απόγευμα, φέροντας τραύματα.

Αρχικά, δεν είχε δεχθεί τη διακομιδή του και επέστρεψε σπίτι. Όμως, μετά από εκκλήσεις της οικογένειάς του, δέχθηκε να πάει στο Νοσοκομείο με τραύματα στα πλευρά και εκδορές.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο βρίσκονταν και δύο περιπολικά της Αστυνομίας.

Χάος στο Κουκάκι: Συλλήψεις, τραυματισμοί αστυνομικών και «πόλεμος» για την εκκένωση των καταλήψεων!

Σε οκτώ συλλήψεις, πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες, προχώρησε η αστυνομία απόψε, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση του κτιρίου στην οδό Παναιτωλίου, στο Κουκάκι, το οποίο είχε ανακαταληφθεί.

Η συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 21:30, ενώ διενεργήθηκε με την παρουσία εισαγγελέα, όπως και αυτή που έγινε νωρίτερα, στην οδό Ματρόζου, στην ίδια περιοχή.

Υπενθυμίζεται, ότι στην επιχείρηση για την εκκένωση του κτιρίου της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι, που ολοκληρώθηκε στις 20:30, συνελήφθησαν τρεις άνδρες (ο ένας ανήλικος) και δύο γυναίκες. Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια. Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία στις δύο επιχειρήσεις για την εκκένωση των κτιρίων τραυματίσθηκαν συνολικά 6 αστυνομικοί .

Στα δύο κτίρια – τα οποία είχαν εκκενωθεί μετά από αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν τα Χριστούγεννα – εισέβαλαν σήμερα το απόγευμα αντιεξουσιάστες και τα ανακατέλαβαν. Οι αστυνομικοί άνοιξαν με τροχό την πόρτα του οικήματος στην οδό Ματρόζου και εισέβαλαν στο εσωτερικό του, όπου συνέλαβαν πέντε άτομα, (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες), εκ των οποίων ένα ανήλικο άτομο.

Οι καταληψίες πετούσαν στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τσιμεντόλιθους, ξύλα και μπογιές εναντίον των αστυνομικών που προστατεύονται με τις ασπίδες ενώ χρησιμοποιούν ειδικά λέιζερ για να τυφλώνουν τους νεαρούς προκειμένου να μην μπορούν να πετούν αντικείμενα.

Άνδρες της ΕΚΑΜ, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ, έσπασαν την είσοδο και μπήκαν στο υπό κατάληψη κτήριο της οδού Ματρόζου, μετά από εντολή Εισαγγελέα, για να το εκκενώσουν ξανά.

Στο άλλο κτίριο της οδού Παναιτωλίου 21 που έγινε ανακατάληψη δεν έχει αρχίσει ακόμη επιχείρηση της αστυνομίας και συμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές θα ολοκληρωθεί πρώτα η επέμβαση στην οδό Ματρόζου και ύστερα στην Παναιτωλίου.

Τουλάχιστον έξι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τραυματίστηκαν στη διάρκεια της επιχείρησης ανακατάληψης της Ματρόζου, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο από τους 6 αστυνομικούς έχουν κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος. Οι τραυματισμοί των αστυνομικών έγιναν κατά την προσπάθεια τους να ανοίξουν την είσοδο της κατάληψης ενώ ταυτόχρονα δέχονταν δεκάδες αντικείμενα από τους καταληψίες πάνω στα κεφάλια τους από τις ταράτσες των κτηρίων. Πετούσαν διάφορα αντικείμενα –πέτρες, ξύλα, έπιπλα και μπογιές.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν με τροχό την πόρτα του οικήματος στο οποίο είχε γίνει ανακατάληψη και εισέβαλαν στο εσωτερικό του, όπου συνέλαβαν πέντε άτομα.

Κατά την διάρκεια της επιχείρισης στο κτίριο της οδού Ματρόζου πετούσε και παρακολουθούσε την όλη εξέλιξη το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και drone.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share