Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Όλη η Αράχωβα χωρίς νερό από τα ξημερώματα!

Τι συνέβη;

12 Ιανουαρίου 2020 12:10
 Όλη η Αράχωβα χωρίς νερό από τα ξημερώματα!

Όλη η Αράχωβα έχει μείνει χωρίς νερό από τα ξημερώματα!

Αληθινός χαμός επικρατεί στο χωριό της Αράχωβας καθώς μια βλάβη του δικτύου ύδρευσης έχει αφήσει όλο το χωριό της Αράχωβας από τα ξημερώματα. Προβλήματα αντιμετώπισαν και στην Κρήτη σήμερα με έναν υπερμεγέθη βράχο ο οποίος έπεσε πάνω σε στέγη σπιτιού!

Το μεγάλο πρόβλημα όπως είναι αναμενόμενο αντιμετωπίζουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής και ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία καθώς δεν μπορούν να παρέχουν νερό στους επισκέπτες τους!

Σαλαμίνα: Βουτιά θανάτου για ΙΧ με έναν νεκρό!

Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας στην περιοχή του Βουρκαρίου Σαλαμίνας καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε στη θάλασσα. Ωστόσο, σοκ έχει προκαλέσει και στο Ηράκλειο Κρήτης μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή κοντά σε γήπεδο.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Σαλαμίνας ενώ μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης του οχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Φρικτό τροχαίο στην Αργολίδα: Νεκρός οδηγός μηχανής! Συγκρούστηκε με φορτηγό!

Ένα φρικτό τροχαίο έγινε στην Αργολίδα με οδηγό μηχανής να συγκρούεται με φορτηγό και να πέφτει νεκρός! Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε επίσης στην Φθιωτιδα πριν από λίγες μέρες!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, λίγο μετά την Μονή Αγνούντος στην Εθνική Οδό Ισθμού Αρχαίας Επιδαύρου.

Στο σημείο της σύγκρουσης επιχείρησαν η Πυροσβεστική Ναυπλίου με δυο οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τον άτυχο αναβάτη στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του ΚΤΕΛ, με ένα αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει και να έχουμε έναν τραυματία! Ενώ, σοκαρισμένο είναι όλο το πανελλήνιο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Κηφισιά που στοίχισε τη ζωή σε δύο νεαρά άτομα, ηλικίας μόλις 22 και 21 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο, δίχως να είναι ακόμα γνωστή η αιτία, ανατράπηκε ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ένα άτομο τραυματίστηκε με τη βοήθεια 6 πυροσβεστών που έσπευσαν στην περιοχή με δύο οχήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share