Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σαλαμίνα: Βουτιά θανάτου για ΙΧ με έναν νεκρό!

Σοκ!

12 Ιανουαρίου 2020 10:19
Σαλαμίνα: Βουτιά θανάτου για ΙΧ με έναν νεκρό!

Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας στην περιοχή του Βουρκαρίου Σαλαμίνας καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε στη θάλασσα. Ωστόσο, σοκ έχει προκαλέσει και στο Ηράκλειο Κρήτης μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή κοντά σε γήπεδο.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Σαλαμίνας ενώ μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης του οχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Φρικτό τροχαίο στην Αργολίδα: Νεκρός οδηγός μηχανής! Συγκρούστηκε με φορτηγό!

Ένα φρικτό τροχαίο έγινε στην Αργολίδα με οδηγό μηχανής να συγκρούεται με φορτηγό και να πέφτει νεκρός! Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε επίσης στην Φθιωτιδα πριν από λίγες μέρες!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, λίγο μετά την Μονή Αγνούντος στην Εθνική Οδό Ισθμού Αρχαίας Επιδαύρου.

Στο σημείο της σύγκρουσης επιχείρησαν η Πυροσβεστική Ναυπλίου με δυο οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τον άτυχο αναβάτη στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του ΚΤΕΛ, με ένα αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει και να έχουμε έναν τραυματία! Ενώ, σοκαρισμένο είναι όλο το πανελλήνιο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Κηφισιά που στοίχισε τη ζωή σε δύο νεαρά άτομα, ηλικίας μόλις 22 και 21 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο, δίχως να είναι ακόμα γνωστή η αιτία, ανατράπηκε ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ένα άτομο τραυματίστηκε με τη βοήθεια 6 πυροσβεστών που έσπευσαν στην περιοχή με δύο οχήματα.

Κοζάνη: Νεκρός 50χρονος οδηγός σε τροχαίο στα Σέρβια!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (5/1/2020) στην Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας, έξω από τα Σέρβια Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 50χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο.

Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 50χρονος οδηγός του οχήματος. Παράλληλα, αγωνία υπάρχει και για την ζωή ενός από τους τραυματίες του τροχαίου στην Κηφισιά.

Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου ατυχήματος θα διερευνήσει η Τροχαία.

Λαμία: Σφοδρό τροχαίο με δυο τραυματίες!

Σοβαρό τροχαίο με δυο τραυματίες μετά από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (5/1/2020) στην Λαμία.

Το τροχαίο έγινε στο 2ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, όταν ένα IX συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αγροτικό. Ακόμα μια σύγκρουση ΙΧ σημειώθηκε και στην Κέρκυρα, όταν το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βενζινάδικο και κάηκε ολοσχερώς

Σύμφωνα με πληροφορίες οδηγός του Smart, που κινούταν προς Δομοκό, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο οδηγός του αγροτικού προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση.

Τα δυο οχήματα χτύπησαν με δύναμη μετωπικά, με αποτέλεσμα οι δυο οδηγοί να χρειαστούν τη βοήθεια των πυροσβεστών και των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ, που έσπευσαν στο σημείο. Την ώρα του τροχαίου το οδόστρωμα ήταν πολύ ολισθηρό.

Τροχαίο στην Κηφισιά: Κρίσιμες ώρες για τον τραυματία!

Ξαδέλφια είναι οι δύο νεκροί από το θανατηφόρο τρoχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κηφισιά στην οδό Γεωργίου Λύρα 19.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς έγινε και έχασαν την ζωή τους τα δύο ξαδέρφια όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, κινούμενος από Νέα Ερυθραία προς Λυκόβρυση, για άγνωστο λόγο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν άλλοι τέσσερις άνθρωποι.

Συνολικά στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν οκτώ άνθρωποι (4+4).

Από την φοβερή σύγκρουση δύο ξαδέρφια ηλικίας 20 και 21 ετών έχασαν την ζωή τους (γεννηθέντες το 1998 και το 1999) ενώ μάχη δίνουν οι γιατροί του ΚΑΤ για να κρατήσουν στη ζωή τον φίλο των νεαρών παιδιών, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το τρομερό τροχαίο δυστύχημα.

Από το άλλο όχημα όλοι οι επιβάτες και ο οδηγός είναι καλά στην υγεία τους, καθώς έχουν τραυματιστεί ελαφρύτερα και η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και τόσο η Πυροσβεστική, όσο η Τροχαία και το ΕΚΑΒ έφτασαν εγκαίρως στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες.

Αρχικά η πυροσβεστική απεγκλώβισε έναν άνθρωπο νεκρό, όμως στη συνέχεια ένας ακόμη άνθρωπος που είχε ανασυρθεί εν ζωή, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τα δύο εξαδέλφια έχει υποστεί κακώσεις που δεν κρίνονται σοβαρές, ενώ το τέταρτο άτομο που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην εντατική.

Από το δεύτερο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν τραυματισμένοι οι τέσσερις επιβάτες του και οδηγήθηκαν στο ΚΑΤ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share