Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στην αυλή του σπιτιού του!

Σοκ!

11 Ιανουαρίου 2020 16:18
Τραγωδία στην Κρήτη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στην αυλή του σπιτιού του!

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα οι αρχές στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη, όπου ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους. Τραγωδία είχαμε και στους Παξούς το πρωί με σκάφος να βυθίζεται και να έχουμε τον τραγικό απολογισμό των 12 νεκρών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, τους δύο ηλικιωμένους πήγαν να επισκεφθούν τα εγγόνια τους καθώς είχαν μέρες να τους δουν και τους εντόπισαν νεκρούς στην αυλή του οικήματος.

Η αστυνομία - σύμφωνα με πληροφορίες - έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Με βάση τα ευρήματα στον χώρο εκτιμάται ότι η γυναίκα, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ένιωσε αδιαθεσία ενώ ο σύζυγός της - που φαίνεται ότι έκοβε ξύλα στην αυλή - στην προσπάθειά του να την βοηθήσει, ίσως έπεσε και χτύπησε.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση και θα γίνει και νεκροψία - νεκροτομή.

Οικογενειακή τραγωδία στο Μεταξουργείο: Νεκροί γονείς από αναθυμιάσεις! Τους βρήκαν τα παιδιά τους! (Video)

Οικογενειακή τραγωδία στο Μεταξουργείο και συγκεκριμένα σε σπίτι όπου διέμενε μια πενταμελής οικογένεια. Οι γονείς έχασαν τη ζωή τους, πιθανότατα από αναθυμιάσεις, αφήνοντάς τα τρία παιδιά τους ορφανά! Επίσης, μακελειό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας σε κοσμηματοπωλείο με τρεις νεκρούς και ανάμεσά τους ένα παιδί!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα περίπου 50 ετών οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί, σε ακαμψία, σε σπίτι στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ στο Μεταξουργείο.

Κατά πληροφορίες η οικογένεια είχε ανάψει ένα θερμαντικό σώμα που λειτουργούσε με γκάζι και πιθανότατα υπήρξε διαρροή. Τα παιδιά είναι ηλικίας 11, 17 και 19 ετών κι ένα εξ αυτών, πιθανότατα το μεγαλύτερο, κάλεσε το ΕΚΑΒ όπου έφτασε επί τόπου και παρέλαβε νεκρούς τους δύο γονείς.

Τα παιδιά σώθηκαν καθώς βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Τροχαίο στην Κηφισιά: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες!

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου που έγινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, στην Κηφισιά.

Το τροχαίο έγινε στην οδό Γεωργίου Λύρα όταν δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συνολικά οκτώ άτομα συγκρούστηκαν.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο παραμένουν αδιευκρίνιστες. Αρχικά η πυροσβεστική απεγκλώβισε έναν άνθρωπο νεκρό, όμως στη συνέχεια ένας ακόμη άνθρωπος που είχε ανασυρθεί εν ζωή, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share