Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στην Κάλυμνο: Αυτός είναι ο καθηγητής που πέθανε μέσα στο σχολείο!

Θλίψη!

9 Ιανουαρίου 2020 13:20
Θρήνος στην Κάλυμνο: Αυτός είναι ο καθηγητής που πέθανε μέσα στο σχολείο!

Θρήνος επικρατεί στην Κάλυμνο με τον αιφνίδιο θάνατο του 49χρονου καθηγητή πληροφορικής Μιχαήλ Ε. Γιαννικουρή μέσα στο σχολείο!

O άτυχος καθηγητής έχασε τις αισθήσεις του, στο γραφείο του στο Νικηφόρειο Λύκειο Καλύμνου και κατέρρευσε. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου (που γειτνιάζει με το Σχολείο) αλλά οι προσπάθειες των γιατρών δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σήμερα 9 Ιανουαρίου 2020 στις 2.00 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον 49χρονο Μιχάλη Γιαννικουρή. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου στον Πάνορμο Καλύμνου, ενώ η ταφή θα γίνει στη Λιμνιώτισα.

Τραγωδία στην Κάλυμνο: Δύο νεκροί άνδρες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες!

Μια υπόθεση μυστηρίου εξελίσσεται στην Κάλυμνο από το πρωί της Τρίτης 17/12 όταν ανακοινώθηκαν οι θάνατοι δύο αντρών ηλικίας 41 και 50 ετών.

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, το πρωί της 17ης Δεκεμβρίου ενημερώθηκε τηλεφωνικά το ΑΤ Καλυμνίων από το ΕΚΑΒ Καλύμνου για τον θάνατο του 50χρονου σε οικία στην περιοχή Ευαγγελίστριας. Άμεσα στελέχη του ΑΤ Καλυμνίων μετέβησαν στην εν λόγω οικία όπου εντόπισαν νεκρό τον 50χρονο, ενώ στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ο 41χρονος .

Ο 41χρονος δεν θέλησε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και προσήλθε στο ΑΤ Καλυμνίων μαζί με συγγενικό του πρόσωπο. Αργότερα και πριν εξεταστεί για το θάνατο του 50χρονου εξέπνευσε. Ωστόσο, σήμερα το πρωί το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε σχετικά με το θάνατο του πασίγνωστου ηθοποιού Brian Tarantina.

Για τα αίτια του θανάτου τους ερευνά το ΑΤ Καλυμνίων, το οποίο διεξάγει προανάκριση και ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τραγωδία στην Κάλυμνο: Ανατροπή - βόμβα στην υπόθεση του νεκρού φοιτητή!

Κανείς δεν θα ξεχάσει την υπόθεση του νεκρού φοιτητή όπου στην αρχή ξεκίνησε σαν υπόθεση εξαφάνισης μέχρι να ανακοινωθεί το τραγικό συμβάν του θανάτου του άτυχου 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου.

Μια ανατροπή βόμβα έρχεται να προσθέσει νέα στοιχεία στην υπόθεση και μια δόση μια νέα τροπή καθώς οι γονείς του άτυχου νεαρού ζητούν να ανοίξει και πάλι ο φάκελος μιας και εξετάζουν το ενδεχόμενο δολοφονίας.

Το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα δείχνει, σύμφωνα ότι ο νεαρός δεν έπεσε από τον βράχο Λαγγά, αφού - όπως εξηγεί ο Παναγιώτης Μαδιάς - αν ο νεαρός είχε πέσει το σώμα του θα είχε τότε διαλυθεί.

Το πόρισμα έχει παραδοθεί στην οικογένεια. Το 2017 συγκλόνισε η εξαφάνιση του νεαρού φοιτητή. Χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρες ημέρες για εντοπιστεί το πτώμα του.

Η επόμενη κίνηση της οικογένειας είναι να προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες.

Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου υποστηρίζουν ότι το παιδί τους μεταφέρθηκε στο σημείο οπού βρέθηκε νεκρό. Εικάζουν ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share