Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο Μακεδονία!

Θρίλερ στην πτήση!

6 Ιανουαρίου 2020 12:38
Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο Μακεδονία!

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όταν αεροπλάνο ζήτησε εκτάκτως άδεια για προσγείωση λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Την είδηση μετέδωσε ο Alpha. Μάλιστα, λόγω της κακοκαιρίας "Ηφαιστίων", ισχύει απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

Κρήτη: Χιόνια σε Λασίθι και Ανώγεια! Πολλαπλά προβλήματα από την κακοκαιρία!

Άρχισε η επέλαση της κακοκαιρίας «Ηφαιστίων» στην Κρήτη και έχει δημιουργήσει ήδη πολλαπλά προβλήματα, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα!

Η κακοκαιρία έφερε καταρρακτώδεις βροχές σχεδόν σε όλο το νησί, χιονοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, οι οποίοι κρατούν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, κάτι που συνέβη και στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας!

Στην Κίσσαμο Χανίων η βροχή πλημμύρισε το σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να τους βγάλουν έξω, όπως δήλωσε ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νησιού Νίκος Λαγουδάκης. Η Υπηρεσία έκανε επίσης αντλήσεις υδάτων από σπίτια σε Κολυμπάρι, Σταλό και μέσα στην πόλη των Χανίων.

Στον ΒΟΑΚ έγιναν αποκολλήσεις βράχων μεταξύ Ταυρωνίτη και Κολυμβαρίου, ενώ μικροί βράχοι έπεσαν στο οδόστρωμα στο τμήμα Χανίων - Κισσάμου στο ύψος των Νωπηγείων.

Στην περιοχή του Οροπεδίου Λασίθιου από την άλλη, δεν σημειώνεται χιονόπτωση αυτήν την ώρα, ωστόσο ένα πυκνό στρώμα ομίχλης έχει καλύψει τη βορεινή είσοδο του Οροπεδίου από την πλευρά Σελί Αμπέλου. Εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας ο δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης, εφιστά την προσοχή των οδηγών. Πριν από λίγο άρχισε πυκνή χιονόπτωση στην ευρύτερη περιοχή των Ανωγείων, με τον δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη να σημειώνει στο ekriti ότι ο μηχανισμός του δήμου είναι σε ετοιμότητα για την εξέλιξη του χιονιά.

Κρήτη: Οικογένεια εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο λόγω της κακοκαιρίας!

Τον χειρότερο εφιάλτη έζησε μια οικογένεια στην περιοχή του Σταλού στα Χανιά στην Κρήτη όταν εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της, όταν αυτό "έμεινε" στον δρόμο!

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα μια οικογένεια τριών ατόμων που βρισκόταν στο αυτοκίνητό της κόλλησε στα νερά καθώς "έμεινε" το αυτοκίνητο. Κάτι αντίστοιχο βίωσε άλλη μια οικογένεια πάλι στην Κρήτη, όταν εγκλωβίστηκε στα χιόνια με το αμάξι της, που σημαίνει ότι πρέπει να πάρουν δραστικά μέτρα!

Αμέσως κάλεσαν σε βοήθεια τις αρχές προκειμένου να απομακρυνθούν από το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

Ένα πυροσβεστικό όχημα από τα Χανιά με τρεις υπαλλήλους έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν την οικογένεια με ασφάλεια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share