Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: "Βουτιά θανάτου" 44χρονης από τον 4ο όροφο του σπιτιού της!

Δεν πρόλαβαν να την σώσουν!

6 Ιανουαρίου 2020 11:59
Πάτρα:

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 44χρονη γυναίκα όταν πήδηξε στο κενό το πρωϊ της Δευτέρας (6/1/2020) από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, στην Πάτρα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν μαζί με τον φίλο της στο διαμέρισμα τους και μαγείρευε. Μέχρι αυτός να γυρίσει το κεφάλι του αυτή έκανε άλμα στο κενό. Ακόμα ένας θάνατος που έχει συγκλονίσει, μετά τον άδικο χαμό ενός οπαδού στην Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα από την πτώση έχασε τη ζωή της. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 28χρονος οπαδός που έπεσε νεκρός μετά από επίθεση χούλιγκαν!

Οργή έχει προκαλέσει ο άδικος θάνατος νεαρού οπαδού στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο ύστερα από άγρια επίθεση που δέχθηκε από χούλιγκαν.

Ο 28χρονος, που έχασε το Σάββατο το απόγευμα άδικα τη ζωή του, είχε πάει στη Θεσσαλονίκη μαζί με ακόμη εννέα φίλους του από την Βουλγαρία για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Όλοι τους οπαδοί της Botev Plovdiv. Οι οπαδοί της βουλγάρικης Botev διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη, μιας και είναι "αδελφικές" ομάδες.

Το απόγευμα της Κυριακής οι δέκα Βούλγαροι οπαδοί κάθισαν για καφέ σε καφετέρια της οδού Μαρίας Κάλλας, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής. Φορούσαν καπέλα, κασκόλ και μπλούζες του Άρη.

Μια ομάδα είκοσι κουκουλοφόρων που κρατούσαν σιδερολοστούς, επιτέθηκε στην παρέα των Βούλγαρων. Ο 28χρονος προσπάθησε να ξεφύγει όμως οι κουκουλοφόροι τον έπιασαν και τον χτύπησαν αλύπητα. Τον άφησαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα. Διερχόμενη οδηγός δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και πέρασε πανικόβλητη με το όχημά της πάνω από το σώμα του άτυχου νεαρού. Ο Βούλγαρος οπαδός λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Μαζί του μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο δύο ακόμη οπαδοί της Botev και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Θρήνος για τον χαμό του 28χρονου οπαδού

Η είδηση του θανάτου του νεαρού Βούλγαρου έγινε σύντομα γνωστή στους οπαδούς της Botev Plovdiv.

Στη σελίδα της ομάδας στο Facebook αναρτήθηκε η φωτογραφία του με τη φράση: «Αναπαύσου εν ειρήνη». Εκατοντάδες οπαδοί άφησαν τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση. Τα περισσότερα είναι ευχές για την ψυχή του αδικοχαμένου νεαρού. Πολλά σχόλια ζητούν την τιμωρία των δραστών.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 28χρονος που κυνηγήθηκε από οπαδούς!

Φρικτό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Κυριακής (5/1/2020) ένας 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο θάνατος του νεαρού Βούλγαρου είναι ο τραγικός απολογισμός ενός ακόμη επεισοδίου μεταξύ οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Επεισόδια σημειώθηκαν και στο ματς των αιωνίων έξω από το "Γ.Καραϊσκάκης"!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να διαφύγει από τη μανία νεαρών οπαδών που τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν. Ο 28χρονος ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας που είναι αδελφοποιημένη με ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά το επεισόδιο ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο 28χρονος. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην οδό Μαρίας Κάλλας, έναντι του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share