Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Πάτρα: Πυροβολισμοί έξω από καφετέρια!

Τι συνέβη;

3 Ιανουαρίου 2020 15:07
Συναγερμός στην Πάτρα: Πυροβολισμοί έξω από καφετέρια!

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα όταν άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς ξέσπασε έξω από κεντρική καφετέρια της πόλης. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες πριν πυροβολισμοί είχαν σημειωθεί έξω από εκκλησία στο Τέξας.

Δύο άντρες κατέβηκαν από αγροτικό αυτοκίνητο, με τον ένα να κρατά όπλο. Στη συνέχεια, μπήκε μέσα στο κατάστημα, απείλησε δύο νεαρούς Ρομά κι αφού τους έβγαλε έξω, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, σε απόσταση 20 περίπου μέτρων από το καφέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο πριν λίγες ημέρες, με πρωταγωνιστές τους δύο Ρομά και φαίνεται ότι οι άλλοι δύο ήξεραν που σύχναζαν και πήγαν να τους βρουν για να τους προειδοποιήσουν.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση καθώς η καφετέρια ήταν γεμάτη με κόσμο και αρκετοί έντρομοι πελάτες πετάχτηκαν έξω για να δουν τι συμβαίνει.

Επί τόπου βρέθηκε περιπολικό και δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι αναζητούν τους δράστες, ενώ προσήγαγαν τους δύο Ρομά στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να δώσουν κατάθεση.

Συναγερμός στη Γαλλία: Πυροβολισμοί σε δημαρχείο! Ένας νεκρός! (photos)

Συναγερμός στη Γαλλία με πυροβολισμούς που έπεσαν στο δημαρχείο της πόλης Ντρο με έναν νεκρό! Μόλις μερικές μέρες μετά τον συναγερμό που είχε σημάνει στην Γερμανία με πυροβολισμούς σε κατάστημα!

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ο γενικός Διευθυντής του δημαρχείου και στη συνέχεια ο δράστης αυτοκτόνησε.

Ο δήμαρχος του Ντρο δήλωσε ότι ο τραυματισμένος αξιωματούχος φέρει σοβαρά τραύματα, έχοντας χάσει αρκετό αίμα, ωστόσο προς το παρόν η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο δράστης πυροβολεί σε εκκλησία στο Τέξας!

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας τρίτος είναι σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς σε μια εκκλησία σε προάστιο του Φορτ Γουόρθ, στο Τέξας, μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.

Ένας άνθρωπος πέθανε στο σημείο των πυροβολισμών και άλλος ένας καθ' οδόν προς το νοσοκομείο, σύμφωνα με την εφημερίδα Dallas Morning News που επικαλείται εκπρόσωπο των τοπικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Οι Αρχές έσπευσαν στο Γουάιτ Σέτλμεντ, ένα βορειοδυτικό προάστιο του Φορτ Γουόρθ, όπου βρίσκεται η Εκκλησία του Χριστού Γουέστ Φρίγουεϊ, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Φορτ Γουόρθ εξέδωσε ειδοποίηση για «ενεργή απειλή» γύρω στις 11.30 π.μ. τοπική ώρα (19:30 ώρα Ελλάδας) και συνδράμει τις επιχειρήσεις επί τόπου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό του δικτύου CBS πως ένας άνδρας που κρατούσε όπλο πλησίασε έναν βοηθό ιερέα την ώρα της Θείας Κοινωνίας και άνοιξε πυρ προτού πυροβοληθεί από κάποιον που παρακολουθούσε τη λειτουργία.

Οι Αρχές πιστεύουν πως ο επιτιθέμενος είναι μεταξύ των τριών ανθρώπων που έχουν πυροβοληθεί αλλά δεν είναι γνωστό αν έχει σκοτωθεί ή αν έχει τραυματιστεί, σύμφωνα με το CBS 11.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς καταγράφηκε σε βίντεο καθώς η λειτουργία μεταδιδόταν απευθείας από το YouTube, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Συναγερμός στη Ρωσία: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Μόσχας! (Video)

Συναγερμός στη Ρωσία με έναν άνδρα να αρχίζει να πυροβολεί στο κέντρο της Μόσχας! Πανικός είχε προκαλεί πριν 2 μέρες και στη Θεσσαλονίκη με πυροβολισμούς που έπεσαν σε χριστουγεννιάτικο χωριό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στο περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο της Μόσχας, που σημειώθηκε στον χώρο υποδοχής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας FSB, γράφει η εφημερίδα Izvestia.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ένας εξ αυτών είναι αστυνομικός.

Μακελειό στο Μεξικό: 4 νεκροί από πυροβολισμούς!

Στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Μεξικό έλαβε χώρα ένα τραγικό συμβάν το Σάββατο όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς. Μην ξεχνάμε πως πριν δυο μόνο ημέρες πυροβολισμοί είχαν σημειωθεί και στη ναυτική βάση της Φλόριντα.

Ο πρόεδρος του Μεξικού, Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ έκανε περιοδεία εκτός πρωτεύουσας χθες.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διενεργείται, οπλισμένος άνδρας μπήκε σε κτίριο πάνω σε πεζόδρομο κοντά στο ανάκτορο, ψάχνοντας κάποιο σημείο να ανακουφιστεί, γνωστοποίησε η αστυνομία.

Όταν δύο άνθρωποι μέσα στο κτίριο τον επέπληξαν, ο άνδρας τράβηξε πιστόλι κι άρχισε να πυροβολεί.

Φθάνοντας στο σημείο, αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις ανθρώπους με τραύματα από σφαίρες κι άνοιξαν πυρ εναντίον του ενόπλου.

Εργαζόμενοι στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών βρήκαν τον ένοπλο και άλλους δύο ανθρώπους νεκρούς, σύμφωνα με την αστυνομία. Άλλο ένα από τα θύματα του ενόπλου εξέπνευσε καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, ενημέρωσαν οι αρχές.

Πάνω από 100 αστυνομικοί έσπευσαν επιτόπου κι απέκλεισαν τον πεζόδρομο, κατέγραψαν πλάνα που μεταδόθηκαν από μεξικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Το κτίριο όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο βρίσκεται σε στενό πεζόδρομο που φαρδαίνει καθώς πλησιάζει σε μια πίσω είσοδο της έδρας της κυβέρνησης που χρησιμοποιούν κυρίως δημόσιοι λειτουργοί και εργαζόμενοι των ΜΜΕ.

Ο Λόπες Ομπραδόρ ανέλαβε την εξουσία πριν από έναν χρόνο, υποσχόμενος να προωθήσει τη διαφάνεια και τη χρηστή διαχείριση των δημοσίων πόρων.

Ανακοίνωσε πως η δική του αμοιβή μειώνεται στο μισό κι αποποιήθηκε διάφορα προνόμια, καταργώντας μεταξύ άλλων την υπηρεσία προστασίας του προέδρου — σώμα σχηματισμένο κατ’ εικόνα της αμερικανικής Secret Service — και, αφού μετέτρεψε την επίσημη προεδρική κατοικία Los Pinos («Τα πεύκα») σε πολιτιστικό κέντρο, εγκατέστησε το γραφείο του στο Εθνικό Ανάκτορο, στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, χώρο που αποτελεί έδρα της εξουσίας στο σημερινό Μεξικό για αιώνες, από τα χρόνια της Αυτοκρατορίας των Αζτέκων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share