Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο: Δείτε καρέ-καρέ τον εντοπισμό της κυρίας Ρηνιώ στο νησί της Κινάρου!

Συγκλονιστικά πλάνα!

3 Ιανουαρίου 2020 09:29
Βίντεο-ντοκουμέντο: Δείτε καρέ-καρέ τον εντοπισμό της κυρίας Ρηνιώ στο νησί της Κινάρου!

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας που δείχνει καρέ-καρέ τον εντοπισμό της κυρίας Ρηνιώς, της μόνης κατοίκου του νησιού, από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, τα ίχνη της οποίας είχα χαθεί χθες!

Στα καρέ του βίντεο διακρίνεται το Super Puma να προσπαθεί να φτάσει πάνω από το σπίτι της γυναίκας υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από τον διασώστη που απογειώθηκε από τη Ρόδο και προσέγγισε το ακριτικό νησί. Βρισκόταν στο σπίτι της και καθόταν μόνη της όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα όταν τις είπαν να την μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος στη Ρόδο μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στην ηλεκτροδότησης και στις τηλεπικοινωνίες στη νησίδα αυτή αρνήθηκε.

Σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε το πρωί της Πέμπτης με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και του ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό της και την αποκατάσταση της επικοινωνίας με το νησί.

Σημειώνεται ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής πρόσφατα είχε επισκεφθεί τη γυναίκα. H κυρία Ρηνιώ, επισημαίνει ότι θα μείνει στο νησί μέχρι τέλους, έχοντας πάντα υψωμένη στο σπίτι της την ελληνική σημαία.

«Έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου»! Συγκλονίζει η μάνα της 13χρονης από την τραγωδία στο λούνα παρκ του Βόλου! (Video)

Δύσκολες ήταν οι φετινές γιορτές για την οικογένειας της της 13χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκσφενδονίστηκε από το «χαλί». Συγκλονίζει η μάνα της 13χρονης λέγοντας με πόνο ότι: «Έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου»!

Η μητέρα του κοριτσιού άνοιξε την καρδιά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λέγοντας: «Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεράινα. Ήταν 13 χρονών και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει κομμάτι ένα κομμάτι από το σώμα μου».

Τι έδειξε το πόρισμα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις Αρχές και αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Αναφέρει μάλιστα ότι η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της.

Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει τώρα όλα τα στοιχεία, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι φταίνε για τον άδικο χαμό της Νίνας.

«Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Aν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής» δηλώνει η μητέρα της 13χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share