Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου»! Συγκλονίζει η μάνα της 13χρονης από την τραγωδία στο λούνα παρκ του Βόλου! (Video)

Τι έδειξε το ιατρικό πόρισμα;

3 Ιανουαρίου 2020 09:11
«Έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου»! Συγκλονίζει η μάνα της 13χρονης από την τραγωδία στο λούνα παρκ του Βόλου! (Video)

Δύσκολες ήταν οι φετινές γιορτές για την οικογένειας της της 13χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκσφενδονίστηκε από το «χαλί». Συγκλονίζει η μάνα της 13χρονης λέγοντας με πόνο ότι: «Έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου»!

Η μητέρα του κοριτσιού άνοιξε την καρδιά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λέγοντας: «Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεράινα. Ήταν 13 χρονών και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει κομμάτι ένα κομμάτι από το σώμα μου».

Τι έδειξε το πόρισμα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις Αρχές και αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Αναφέρει μάλιστα ότι η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της.

Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει τώρα όλα τα στοιχεία, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι φταίνε για τον άδικο χαμό της Νίνας.

«Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Aν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής» δηλώνει η μητέρα της 13χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τραγωδία στην Πεύκη: Αυτή είναι η 32χρονη αυτόχειρας-παιδοκτόνος και η 5χρονη κόρη της! (photos-video)

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 11:30 το πρωί στην Πεύκη, όπου μία 32χρονη μητέρα πέταξε την 5χρονη κορούλα της από την ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια πήδηξε κι εκείνη, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η νεαρή νηπιαγωγός δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι το παιδί της ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

Τα τελευταία της λόγια στον σύζυγό της

Τραγικό πρόσωπο ο σύζυγός της, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λίγα λεπτά πριν πετάξει το παιδί της από την ταράτσα και πέσει και η ίδια, είχε μιλήσει με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο. «Είμαστε καλά» φέρεται να του είπε, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην δουλειά του.

Λίγη ώρα αργότερα η κουνιάδα του τον ειδοποίησε ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του. Αδυνατούσε να του αποκαλύψει την τραγική αλήθεια.Όταν έφτασε στο σπίτι τον κρατούσαν για να μην καταρρεύσει. Θρηνώντας για το κοριτσάκι και τη γυναίκα του μονολογούσε «γιατί μου το έκανες αυτό;»

«Προχθές γελάγαμε, γλεντάγαμε και πίναμε μαζί»

Από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας ήταν ο πεθερός της νηπιαγωγού. Όλη η οικογένεια προσπαθεί να καταλάβει πώς συνέβη το κακό.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε, ούτε φαινόταν ότι θα το κάνει. Προχθές ήμασταν μαζί, γελάγαμε, γλεντάγαμε, πίναμε» δήλωσε ο πεθερός της 32χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Λέγαμε ότι αυτή η γυναίκα έχει έναν φοβερό σταυρό. Το παιδάκι μπορεί να ήταν πέντε ετών, αλλά αν το έβλεπες… ούτε ενός ετών» εξήγησε ξαδέρφη του συζύγου της 32χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share