Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Πάτρα: Γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Παραλίγο τραγωδία...

1 Ιανουαρίου 2020 13:17
Σοκ στην Πάτρα: Γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Σοκ στην Πάτρα με ένα γιο να μαχαιρώνει τον πατέρα του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Χαβάη πριν λίγες μέρες με έναν 14χρονο να μαχαιρώνει και να σκοτώσει την 4χρονη αδελφή του.

Το επεισόδιο συνέβη στο σπίτι της οικογένειας, στην Πάτρα, μετά τις 9:30 το βράδυ. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrastimes.gr, νεαρός άνδρας τραυμάτισε τον πατέρα του με αιχμηρό αντικείμενο, κατά τη διάρκεια επεισοδίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι αφού ακινητοποίησαν τον άνδρα τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Από την άλλη ο πατέρας που τραυματίστηκε από τον 38χρονο γιο του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.Σημειώνεται ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι 0 38χρονος άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Άνδρας μαχαίρωσε 30χρονη μητέρα, ενώ η 6χρονη κόρη της κοιμόταν! (photos)

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 30χρονη μητέρα, με έναν άνδρα να την μαχαιρώνει ενώ η 6χρονη κόρη της κοιμόταν, ενώ μόλις πριν από μερικές μέρες ένας άνδρας έσφαξε διάσημη χορεύτρια!

Συγκεκριμένα, η Ναντιν Λοτ δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της, τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 04:00, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η 6χρονη κόρη της.

Ο δράστης την άφησε με σοβαρά τραύματα φεύγοντας από το διαμέρισμα στην πόλη Arklow ενώ 20 μίλια πιο μακρυά τράκαρε.

Σύμφωνα με την Irish Independent, ο άντρας γνώριζε τη νεαρή μητέρα. Μπήκε μέσα στο σπίτι, την χτύπησε με μανία και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε πριν γίνει «καπνός».

Οι φίλοι της δήλωσαν ότι προσεύχονται να γίνει καλά. Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε κάτι να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Σοκ στα Χανιά: Μαχαίρωσαν 19χρονο!

Άγριος καυγάς με συνέπεια το μαχαίρωμα ενός 19χρονου άνδρα πραγματοποιήθηκε στη δημοτική αγορά των Χανίων, ενώ πριν από λίγες μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρόσωπο του δράστη της επίθεσης στη Γέφυρα του Λονδίνου, ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε δύο άτομα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 06.00 το πρωί στη δημοτική αγορά όταν ένας 50χρονος κι ένας 19χρονος – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – πιάστηκαν στα χέρια.

Μάλιστα, ο 50χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε το νεαρό στο χέρι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 19χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να παίρνει εξιτήριο.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας προσήγαγαν και τους δύο στο αστυνομικό τμήμα για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άντρας μαχαιρώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης!

20χρονος μαχαιρώθηκε μέσα σε σινεμά!

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 31χρονο άνδρα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share