Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καταιγιστικές εξελίξεις με τον ψαροντουφεκά στη Ρόδο!

Τι συνέβη;

29 Δεκεμβρίου 2019 22:44
Καταιγιστικές εξελίξεις με τον ψαροντουφεκά στη Ρόδο!

Ώρες αγωνίας επικράτησαν για τον εντοπισμό ψαροντουφεκά στη θαλάσσια περιοχή Μονόλιθος Ρόδου. Ο άνδρας αγνοείτο από το απόγευμα της Κυριακής.

Το βράδυ εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, στην παραλία που βρίσκεται ανάμεσα στην Απολακκιά και την περιοχή του Μονολίθου Ο 55χρονος καθηγητής από τη Ρόδο έκανε ψαροντούφεκο μαζί με έναν φίλο του.

Λόγω του καιρού έχασε τον προσανατολισμό του και βγήκε σε άλλη παραλία από αυτη που ξεκίνησε με τον δεύτερο ψαροντουφεκα.

Ο φίλος του 55χρονου ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές και αμέσως ξεκίνησε διαδικασία έρευνας. Στο σημείο έσπευσαν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος με ειδικούς δύτες καθώς επίσης και ομάδα διάσωσης.

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης στο Παγκράτι: Πού εντοπίστηκαν τα ίχνη της;

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές με μια ακόμη εξαφάνιση ανηλίκου, αυτή τη φορά ενός 7χρονου κοριτσιού, στην περιοχή του Παγκρατίου.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο πατέρας της μικρής δήλωσε την εξαφάνισή της στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων και είπε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Παγκρατίου ότι το κοριτσάκι είχε πάει να ψωνίσει.

Ωστόσο, μαρτυρίες στο Χαμόγελο του Παιδιού, που είχε ήδη αναρτήσει τη φωτογραφία της 7χρονης, έφεραν την έρευνα στο Μαρούσι και πιο συγκεκριμένα στον σταθμό της Νερατζιώτισσας.

Εκεί, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, που είχαν μυρίσει ρούχα της, εντόπισαν, όντως, ίχνη της Valentine σε κάποια σημεία, αλλά όχι για πολύ, καθώς κάποια στιγμή το «στίγμα» της χάθηκε.

«Στις 23/12/2019, στις 16:00, εξαφανίστηκε από το Παγκράτι Αττικής η Valentine Ablavykaka, 7 ετών, με καταγωγή από το Κονγκό. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα, 25.12.2019, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS», αναφέρει χαρακτηριστικά το Χαμόγελο στην ανακοίνωσή του.

Και συνεχίζει: «Η Valentine Ablavykaka έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.30 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε παντελόνι, μπορντό πουλόβερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Θρίλερ για πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο! Αγνοείται ο γιος του!

Ώρες αγωνίας για τον γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο, που ο γιος του έπεσε θύμα σέχτας και αγνοείται εδώ και μέρες. Τα ίχνη του 20χρονου γιου του από τις 20 Νοεμβρίου έχει χάσει ο Ντίνος Θεοδωρίδης, πρόεδρος της Ένωση Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης. Η εξαφάνιση του έχει σοκάρει!

Άλλη μια είδηση που μας έχει συγκλονίσει μετά και τον θάνατο γνωστού μεγάλου δημοσιογράφου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso,ο νεαρός είχε αναχωρήσει με πτήση από την Αθήνα με πρώτη στάση το Μιλάνο και τελικό προορισμό την πόλη Άαλμποργκ της Δανίας.

Το ταξίδι του 20χρονου όμως σύμφωνα έγινε θρίλερ καθώς ο πατέρας φοβάται πως ο γιος του έχει πέσει θύμα σέχτας, μίας παραθρησκευτικής οργάνωσης.

«Ο Νικόλας είναι ένα πολύ κλειστό και ντροπαλό παιδί. Περνούσε πολλές ώρες στον υπολογιστή κάνοντας chat και παίζοντας video games. Έκανε εκπαίδευση για να γίνει αεροσυνοδός και μας είχε πει ότι έχει εκπαίδευση στις 26 Νοεμβρίου στο Μιλάνο. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 26ης Νοεμβρίου με παίρνει τηλέφωνο και με ενημέρωση ότι έφτασε στο Μιλάνο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Την επόμενη μέρα τον καλώ ξανά και το είχε κλειστό. Είχε αφήσει ανοιχτά τα mails του στον υπολογιστή του. Έψαξα και βρήκα το εισιτήριο που είχε ως τελικό προορισμό το Άαλμποργκ της Δανίας. Καλώ την αεροπορική εταιρεία και μου λένε ότι η εκπαίδευση ήταν στις 12 Ιανουαρίου. Μου είχε πει ψέμματα! Πήρε τον χρόνο του για να εξαφανιστεί. Από το αεροδρόμιο της Δανίας μου επιβεβαίωσαν την άφιξή του στη χώρα, όχι και την αναχώρησή του. Οι Αρχές της Δανίας έδωσαν σήμα για την εξαφάνισή του».

Την ίδια ώρα οι αρχές της Δανίας θεωρούν ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ενώ ο Ντίνος Θεοδωρίδης κάνει έκκληση στον γιο του να δώσει ένα σημάδι ζωής

Κρήτη: Αναζητείται 26χρονος από την Παρασκευή!

Αγωνία επικρατεί στην Κρήτη μετά την εξαφάνιση του 26χρονου Νικόλαου Δράκου, που έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή του Πλατανιά, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Από τότε αγνοείται.

Σήμερα (17/12) το μεσημέρι, η μητέρα του απευθύνθηκε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή του. Να σημειώσουμε ότι εντοπίστηκε το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί από το Λευκαντί Ευβοίας κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εξαφάνιση του νεαρού άνδρα δηλώθηκε σήμερα (17/12) στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων από την ίδια του τη μητέρα.

Συγγενικά του πρόσωπα απευθύνουν έκκληση για τον εντοπισμό του και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του νέου συνεχίζονται!

Κρήτη: Αίσιο τέλος για τον 15χρονο που είχε εξαφανιστεί!

Εντοπίστηκε από την αστυνομία ο 15χρονος Κωνσταντίνος που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή των Αρχανών, την περασμένη Δευτέρα. Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση, αφού σφύζει υγείας!

Μια άλλη εξαφάνιση που έχει σοκάρει είναι του 20χρονου από την Ιτέα που αγνοείται για πάνω από δέκα ημέρες, και νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως!

Τον ανήλικο εντόπισε η αστυνομία καλά στην υγεία του δίνοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειας του.

Εξαφάνιση-θρίλερ στο Βόλο: Πατέρας δύο παιδιών αγνοείται από χθες το μεσημέρι! (Video)

Εξαφάνιση-θρίλερ στο Βόλο με έναν 37χρονο, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών να αγνοείται από χθες το μεσημέρι, ωστόσο ευχάριστα είναι τα νέα με την 14χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Καλλιθέα!

Όπως αναφέρει η ανάρτηση, που έχει κοινοποιηθεί σε δεκάδες προφίλ στο Facebook, ο 37χρονος που εργάζεται ως security, στην περιοχή του Old City, θα έκανε τη διαδρομή μέχρι το τέρμα Ζάχου προς τον Άγιο Γεράσιμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι αποκαλύπτουν η μητέρα και η σύζυγός του:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share