Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Καλαμάτα: Γιατρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε "λίμνη" αίματος!

Τι συνέβη;

29 Δεκεμβρίου 2019 14:28
Σοκ στην Καλαμάτα: Γιατρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε

Μυστήριο πλανάται γύρω από το θάνατο ενός 65χρονου γιατρού που βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος σε διαμέρισμα της Καλαμάτας. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν οι αστυνομικές αρχές είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωπες με ένα μυστήριο θάνατο όταν πτώμα βρέθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή του Γκύζη.

Δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια αλλά σε αυτοχειρία τα ευρήματα στο σπίτι του 65χρονου γιατρού, διευθυντή σε τμήμα του Ασκληπιείου της Βούλας, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο λουτρό του σπιτιού του στην Καλαμάτα.

Ο εξάδελφος του γιατρού τον αναζητούσε από το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά εκείνος δεν έδινε σημεία ζωής κι έτσι ειδοποίησε την Αστυνομία. Το διαμέρισμα του γιατρού, όπου έφτασαν οι αστυνομικοί στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, ήταν κλειδωμένο και χρειάστηκε να κληθεί η Πυροσβεστική για να ανοίξει την πόρτα.

Ο άτυχος 65χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο μπάνιο, ενώ δίπλα του ήταν ένα νυστέρι με το οποίο είχε προκαλέσει ο ίδιος τραύματα στο λαιμό του, τα οποία επέφεραν τον θάνατό του.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε, καθώς τα πάντα ήταν άθικτα στο σπίτι. Ωστόσο, ο ορθοπεδικός δεν φαίνεται να είχε αφήσει κάποιο σημείωμα με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που έδωσε τέλος στη ζωή του.

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Νεκρός 56χρονος Ελληνοαμερικανός!

Νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας στην περιοχή του Περάματος Κέρκυρας! Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό ύστερα από την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 56χρονο Ελληνοαμερικανό, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι, που διέμενε με την σύντροφό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν υπήρξε κάποιο στοιχείο, το οποίο να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια. Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου ερευνώνται.

Τραγωδία στην Πάτρα: Η σύζυγός του, τον βρήκε νεκρό στο σπίτι τους ανήμερα τα Χριστούγεννα!

Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα ένας 58χρονος στην Πάτρα.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε σήμερα (25/12) το μεσημέρι η σύζυγός του στο σπίτι τους, στην οδό Σάμου. Μάλιστα πριν λίγες μέρες, ένα πτώμα γυναίκας είχε εντοπιστεί στην Πάτρα.

Οι Αρχές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκαν αμέσως για το συμβάν και έσπευσαν στο σημείο.

Ο θάνατος του 58χρονου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σοκ στον Έβρο: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι από διερχόμενους πολίτες στην επαρχιακή οδό Αλεξανδρούπολης - Κίρκης στον Έβρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται ότι πρόκειται για γυναίκα παράτυπη μετανάστρια η οποία έχασε την ζωή της από παθολογικά αίτια, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Να σημειώσουμε ότι σοκ έχει προκαλέσει και η υπόθεση, κατά την οποία πτώμα βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη 10 χρόνια μετά...

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Σοκ στον Έβρο! Βρέθηκαν δύο πτώματα γυναικών!

Το πρωί της Κυριακής άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν στον Έβρο, κατά την διάρκεια περιπολίας σε ένα χωράφι στο χωριό Γεμιστή, πτώματα δύο γυναικών!

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί στον Βόλο, εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα, λίγες μέρες μετά το φρικιαστικό εύρημα στο Δομοκό!

Οι δύο γυναίκες φέρονται να μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και για άγνωστους λόγους απεβίωσαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για πολύ νεαρές γυναίκες, ηλικίας 15 εως 25 ετών Αφροασιάτικης καταγωγής.

Θρίλερ στο Δομοκό: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην περιοχή του Δομοκού καθώς το πτώμα ενός ηλικιωμένου άντρα εντοπίστηκε από δύο αλλοδαπούς που τους παραξένεψε η έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το σπίτι του 80χρονου. Μετά το σοκ του πτώματος που βρέθηκε να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού και ανησύχησε τις αρχές, η εύρεση μιας καραμπίνας δίπλα στο πτώμα του 80χρονου θορύβησε για ακόμη μια φορά την Ελληνική Αστυνομία.

Η σορός του ηλικιωμένου βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, που δείχνει ότι ο θάνατός του είχε προέλθει πολλές ημέρες νωρίτερα. Η καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του παραπέμπει σε σενάριο αυτοκτονίας.

Ο 80χρονος είχε πολλές ημέρες να δώσει σημεία ζωής, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, συνήθιζε να κατεβαίνει για μεγάλα διαστήματα στη Λαμία και όλοι πίστευαν ότι δεν βρισκόταν στο χωριό.

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Εντοπίστηκε πτώμα σε αυτοκίνητο!

Θρίλερ στην Κέρκυρα καθώς εντοπίστηκε πτώμα σε αυτοκίνητο στον χώρο της δημοτικής παραλίας, στην Αγία Αικατερίνη!

Ταυτοπoιήθηκε το απανθρακωμένο πτώμα στη Λαμία!

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της εγκληματολογικής υπηρεσίας και ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 70 ετών.

Φρίκη: Έκρυβε σε καταψύκτη το πτώμα του συζύγου της!

Υπενθυμίζεται πως πριν ένα μήνα περίπου, στην ίδια περιοχή, είχε βρεθεί η σορός μιας γυναίκας σε αυτοκίνητο στην Αγία Αικατερίνη, η οποία όπως αποδείχθηκε είχε βάλει τέλος στην ζωή της.

Βόρεια Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός ενός άνδρα!

Εντοπίστηκε στην παραλία των Γιάλτρων στη Βόρεια Εύβοια, το πτώμα ενός άνδρα από στελέχη του Λιμεναρχείου Αιδηψού. Λέγεται ότι μπορεί αν ανήκει στον 75χρονο ψαρά, που αγνοείται από το προηγούμενο Σάββατο!

Δείτε επίσης: Φρίκη: Βρέθηκε πτώμα σε καταψύκτη!

Η επίσημη ταυτοποίησή του αναμένεται να γίνει από τους δικούς του, ενώ θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τα ακριβή αίτια του θανάτου. Δεν μπορεί είναι ακόμα σίγουρο αν προήλθε από τυχαία πτώση στη θάλασσα ή από κάποιο παθολογικό αίτιο.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν, διενεργήθηκαν εκτεταμένες έρευνες από σκάφη και περιπολικά κατά μήκος όλου του Βόρειου Ευβοϊκού ενώ υπήρξε και υποστήριξη από εναέρια μέσα και συγκεκριμένα από ελικόπτερα Super Puma του Πολεμικού Ναυτικού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share