Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καταγγελία που σοκάρει: " Με βίαζαν και με εξέδιδαν για να βγάζουν χρήματα"!

Σοκ!

26 Δεκεμβρίου 2019 17:19
Καταγγελία που σοκάρει:

Στη σύλληψη συνολικά τεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις της Λευκάδας όταν μια 37χρονη κατήγγειλε πως είχε πέσει θύμα βιασμού και την εξέδιδαν προκειμένου να βγάλουν χρήματα. Ωστόσο, μην ξεχνάμε και την υπόθεση που συγκλόνισε με τον ομαδικό βιασμό μιας 13χρονης μέσα σε σχολείο!

Οι θύτες που συνελήφθησαν ήταν δυο αλλοδαποί 36 και 38 ετών και δύο γυναικών 58 και 31 ετών και κατηγορούνται για αρπαγή, βιασμό και άλλων αδικημάτων.

Οι τέσσερις συλλήψεις έγιναν μετά από καταγγελία της 37χρονης αλλοδαπής ότι το τελευταίο διάστημα ο 36χρονος από τους συλληφθέντες, την κρατούσε παρά την θέληση της στο σπίτι του σε περιοχή της Λευκάδας και με την βοήθεια του 38χρονου την εξανάγκαζαν να κάνει σεξ με ομοεθνείς τους προκειμένου αυτοί να βγάζουν χρήματα.

Οι δύο άνδρες και οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Λευκάδας ενώ κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Ηράκλειο: 18χρονος κατήγγειλε ότι βιάστηκε μέσα στα κρατητήρια!

Οι Αρχές στο Ηράκλειο ερευνούν μια καταγγελία που έκανε ένας 18χρονος από το Πακιστάν. Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 29χρονο ομοεθνή του μέσα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν οδηγηθεί στα κρατητήρια επειδή σε έρευνα των αστυνομικών αρχών διαπιστώθηκε ότι οι δύο άνδρες δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Όπως ανέφερε ο 18χρονος, κατά την παραμονή του στα κρατητήρια έπεσε θύμα κακοποίησης από τον 29χρονο, με τον ίδιον ωστόσο να αρνείται κάθε κατηγορία.

Για το θέμα έχουν ενημερωθεί οι εισαγγελικές αρχές ενώ και οι δύο οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια για απολογία.

Μάνη: Ελεύθερος αφέθηκε ο παππούς που κατηγορείται για ασέλγεια της εγγονής του!

Σοκάρει η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο παππούς της 12χρονης από τη Μάνη που κατηγορείται για το βιασμό της εγγονής του μαζί με τον ιερέα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 12χρονη στην κατάθεση της είχε αναφέρει ότι "Αυτά που μου έκανε ο ιερέας, μου τα έκανε και ο παππούς!"

Σύμφωνα με το Star, ο παππούς του κοριτσιού αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από την απολογία του στην ανακρίτρια Γυθείου, που διήρκεσε δύο ώρες.

Ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και οι ανακριτικές Αρχές αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ηλικιωμένος επέστρεψε σπίτι του, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για την ασέλγεια της 12χρονης ζήτησε από την ανακρίτρια να κληθούν ως νέοι μάρτυρες ο γιατρός του κέντρου υγείας Αρεόπολης, ο αδερφός της 12χρονης και να ολοκληρωθεί η ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Αποκάλυψη "βόμβα" στην υπόθεση του ιερέα από τη Μάνη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στην επιφάνεια μετά την κατάθεση του ιερέα στη Μάνη όπου κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης. Φυσικά, μην ξεχνάμε πως πριν λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας μια είδηση πως ο ιερέας διαγνώστηκε με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα.

Ο ιερέας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε αθώος και έριξε όλες τις κατηγορίες στον παππού της ανήλικης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιερέας, η γνωριμία με τη μητέρα της 12χρονης έγινε τυχαία σε ένα καφενείο, όπου εκείνη του ζήτησε δουλειά και της πρότεινε να μείνει στο σπίτι του, σε διαφορετικό δωμάτιο. Τρεις ημέρες μετά μετακόμισε στο σπίτι και η κόρη της.

Μάλιστα, αναφέρει ότι πήγε και ψώνισε ρούχα και παπούτσια στο κορίτσι, ενώ παράλληλα της μάθαινε και την αλφαβήτα. Λίγες μέρες αργότερα άρχισαν οι αποκαλύψεις.

«Η μητέρα και ο αδερφός επέμεναν ότι η μικρή έλεγε ψέματα για τον παππού»

Ο ιερέας αποκάλυψε επίσης στις αρχές, ότι μετά τις αποκαλύψεις για τον παππού πρότεινε στη μητέρα και τον αδερφό της να πάνε στην αστυνομία. Η απάντηση και των δυο ήταν ότι η μικρή ψευδόταν.

«Ποτέ δεν έμεινα μόνος μου με την μικρή στο σπίτι. Σε διαφορετικά δωμάτια μέναμε. Το παιδί κάπνιζε. Η μητέρα χτυπούσε το παιδί. Αν έκανε κάποια ζημιά είχε πάντα το χέρι σηκωμένο. Ενδιαφερόμουν για το παιδί. Είχα πει στη μητέρα να το πάω σχολείο, καθαρά για φιλανθρωπία το έκανα και τους φιλοξενούσα. Της παρείχα και τροφή και στέγη και μετά αυτή στράφηκε εναντίον μου και της είπα ο Θεός ας κρίνει εγώ έκανα αυτό που ένιωθα. Ποτέ δεν συνέβη αυτό το περιστατικό που λέει η μικρή».

Ο παππούς της 12χρονης θα οδηγηθεί σήμερα στην ανακρίτρια Γυθείου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share