Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: 70χρονος κάηκε μέσα στο σπίτι του!

Το θύμα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

25 Δεκεμβρίου 2019 15:40
Αλεξανδρούπολη: 70χρονος κάηκε μέσα στο σπίτι του!

Ένας εβδομήντα χρόνος βρέθηκε νεκρός, ανήμερα Χριστουγέννων, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμα που διέμενε, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης!

Προς βοήθεια έσπευσε 59χρονος γείτονας, ο οποίος εντοπίστηκε, από τους πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Άλλος ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Πάτρα, ανήμερα τα Χριστούγενα!

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν επτά πυροσβεστικά οχήματα και χάρη στην άμεση επέμβαση τους η φωτιά περιορίστηκε στο διαμέρισμα και δεν εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την οικοδομή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το θύμα φέρεται ότι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 49χρονος οδηγός!

Νεκρός είναι ένας 49χρονος, μετά από την σύγκρουση του αυτοκινήτου του σε τοιχίο γέφυρας! Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 03.30 στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, έφυγε από το δρόμο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και χτύπησε σε τοιχίο γέφυρας.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Από την πρόσκρουση ο 49χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ένας εργαζόμενος σε εργοστάσιο! Τον πλάκωσε η γκαραζόποτρα!

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης ένας 59χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο παραγωγής παγωτών και κατεψυγμένων λαχανικών, έξω από τη Νέα Σάντα Κιλκίς, στη Θεσσαλονίκη.

Άλλη μια είδηση που έσπειρε θλίψη στην Θεσσαλονίκη, μετά τον θάνατο της Λιάνας Στεφάνη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κατέρρευσε μεταλλική γκαραζόπορτα και τον πλάκωσε.

Ο 59χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τραγωδία στην Πάτρα: Η σύζυγός του, τον βρήκε νεκρό στο σπίτι τους ανήμερα τα Χριστούγεννα!

Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα ένας 58χρονος στην Πάτρα.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε σήμερα (25/12) το μεσημέρι η σύζυγός του στο σπίτι τους, στην οδό Σάμου. Μάλιστα πριν λίγες μέρες, ένα πτώμα γυναίκας είχε εντοπιστεί στην Πάτρα.

Οι Αρχές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκαν αμέσως για το συμβάν και έσπευσαν στο σημείο.

Ο θάνατος του 58χρονου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σοκ στον Έβρο: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη!

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι από διερχόμενους πολίτες στην επαρχιακή οδό Αλεξανδρούπολης - Κίρκης στον Έβρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται ότι πρόκειται για γυναίκα παράτυπη μετανάστρια η οποία έχασε την ζωή της από παθολογικά αίτια, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Να σημειώσουμε ότι σοκ έχει προκαλέσει και η υπόθεση, κατά την οποία πτώμα βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη 10 χρόνια μετά...

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πέθανε η Μάρθα Μουχτάρογλου – Τσιμπουκάκη!

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών, η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Μάρθα Μουχτάρογλου – Τσιμπουκάκη. Θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου της στην οικογένειά της, τους φίλους της αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Μάλιστα σήμερα άφησε και την τελευταία του πνοή γνωστός ποδοσφαιριστής, κάτι που ήρθε να τονώσει το άσχημο κλίμα. Η 71χρονη πριν τη συνταξιοδότησή της, εργαζόταν ως καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, στη Νέα Ιωνία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share