Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρίκαλα: Τραυματίστηκαν τρία παιδιά στον "Μύλο των Ξωτικών"

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων!

25 Δεκεμβρίου 2019 10:47
Τρίκαλα: Τραυματίστηκαν τρία παιδιά στον

Ατύχημα σημειώθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων, στον "Μύλο των Ξωτικών" στα Τρίκαλα, όταν τρία παιδάκια που διασκέδαζαν στο τρενάκι τραυματίστηκαν.

Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά ευτυχώς δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργούνται έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

Τροχαίο στα Τρίκαλα: Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίες!

Τροχαίο σημειώθηκε στον περιφερειακό Τρικάλων, στο ύψος της αερογέφυρας, από το οποίο τραυματίστηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Να υπενθυμίσουμε ότι άλλο ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε εχθές, με μία νταλίκα που συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα να κλείσει η δεξιά λωρίδα της καθόδου, στο ύψος της Αττικής Οδού. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στα Τρίκαλα, όταν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να αποφύγουν έναν ποδηλάτη που «πετάχτηκε» μπροστά τους.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους αστυνομικούς και τον ποδηλάτη στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Ευτυχώς η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Κρήτη: Νεαρός έπεσε στο κενό!

Με τραύματα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί των Χριστουγέννων, στο νοσοκομείο Κρήτης, ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν έπεσε από ύψος; περίπου τριών μέτρων, στην οδό Σμύρνης.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει το νεαρό άνδρα που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share