Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κρήτη: Νεαρός έπεσε στο κενό!

Συναγερμός!

25 Δεκεμβρίου 2019 09:10
Κρήτη: Νεαρός έπεσε στο κενό!

Με τραύματα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί των Χριστουγέννων, στο νοσοκομείο Κρήτης, ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν έπεσε από ύψος; περίπου τριών μέτρων, στην οδό Σμύρνης.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει το νεαρό άνδρα που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία έναν μοτοσικλετιστή!

Φρικτό τροχαίο είχε ένας νεαρός μοτοσικλετιστής στη Κρητή. Βρίσκεται διασωληνωμένος, αφού σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Σητεία. Μάλιστα νωρίτερα στην Κρήτη σημειώθηκε φωτιά σε ένα σπίτι και σε ένα αυτοκίνητο!

Ο νεαρός παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και τελικώς μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ένας εργαζόμενος σε εργοστάσιο! Τον πλάκωσε η γκαραζόποτρα!

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης ένας 59χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο παραγωγής παγωτών και κατεψυγμένων λαχανικών, έξω από τη Νέα Σάντα Κιλκίς, στη Θεσσαλονίκη.

Άλλη μια είδηση που έσπειρε θλίψη στην Θεσσαλονίκη, μετά τον θάνατο της Λιάνας Στεφάνη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κατέρρευσε μεταλλική γκαραζόπορτα και τον πλάκωσε.

Ο 59χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share