Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κάλυμνος: Βυθίστηκε πλοίο στο λιμάνι!

Τι συνέβη;

24 Δεκεμβρίου 2019 09:53
Κάλυμνος: Βυθίστηκε πλοίο στο λιμάνι!

Σοκ στην Κάλυμνο, καθώς πλοίο βυθίστηκε στο λιμάνι του νησιού το μεσημέρι της Δευτέρας (23/12).

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι, βυθίστηκε στο λιμάνι της Καλύμνου, το φορτηγό πλοίο «Παύλος Σ.».

Η βύθισή του μόλις έγινε αντιληπτή από το Λιμενικό, έφερε την πόντιση πλωτού φράγματος από προσωπικό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου, σε συνεργασία με τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από την βύθιση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε και θαλάσσια ρύπανση.

Το πλοίο ήταν αρκετά παλιό και προς το παρόν διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Καλύμνου, για να διαπιστωθούν οι λόγοι που βρέθηκε στον πάτο της θάλασσας.

Βίντεο σοκ: Αυτοκίνητο "βούτηξε" στο λιμάνι της Κυλλήνης!

Τραγωδία πήγε να σημειωθεί στο λιμάνι της Κυλλήνης το απόγευμα της Δευτέρας, όταν λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πλοίο την ώρα που βρισκόταν δεμένο «έκοψε» τους κάβους, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα ένα αυτοκίνητο.

Την ώρα που έδεσε στο λιμάνι προερχόμενο από τον Πόρο Κεφαλονιάς, οι κάβοι από την μανιασμένο αέρα κόπηκαν. Αυτοκίνητο που βρισκόταν στον καταπέλτη ταλαντεύτηκε και κατέληξε στη θάλασσα. Στιγμές νωρίτερα τα μέλη του πληρώματος πρόλαβαν να βγάλουν σώους τους επιβάτες. Μάλιστα λόγω της κακοκαιρίας το Σάββατο ίσχυσε απαγορευτικό απόπλου για τα λιμάνια Κεφαλονιάς και Ζακύνθου!

Το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα και κατέληξε στον πυθμένα του λιμανιού, όπου αναμένεται να γίνει ανέλκυσή του μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Δείτε το βίντεο που ανάρτησε το inkefalonia.gr και δείχνει την στιγμή της πτώσης του αυτοκινήτου στο λιμάνι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share