Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χωρίς ρεύμα η Λάρισα από την κακοκαιρία!

Από πτώσεις δένδρων!

23 Δεκεμβρίου 2019 19:25
Χωρίς ρεύμα η Λάρισα από την κακοκαιρία!

Διακοπή ρεύματος σε αρκετά χωριά του νομού Λάρισας και αιτία ήταν οι πτώσεις δέντρων από τις ριπές του ανέμου κατά τη χθεσινή κακοκαιρία (22/12) πάνω σε ηλεκτροφόρα σύρματα.

Η κακοκαιρία σάρωσε όλη την χώρα και σοκάρουν οι εικόνες που άφησε πίσω της, όπως αυτή στην γέφυρα Ρίο-Αντίρριο.

Όλη την ημέρα σήμερα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση των σποραδικών βλαβών που υπήρξαν σε διάφορα σημεία και πλέον έχει επανέλθει η ηλεκτροδότηση σε Δοξαρά, Συκούριο, Ελευθεραί, Λιβάδι και Αργυροπούλι, ενώ απομένει μόνο ένα τμήμα του Αμπελώνα που είναι βυθισμένο στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των τεχνικών Ν. Λάρισας κ. Βασίλη Μητροδήμο, με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία το onlarissa.gr, οι τεχνικοί εργάζονται πυρετωδώς και πολύ σύντομα και σε αυτό το κομμάτι θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Τι καιρό θα έχουμε τα Χριστούγεννα; Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός παρουσίασε τον καιρό στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα". Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα αλλά και τις επόμενες ώρες;

Αρχικά, ο Τάσος Αρνιακός, τόνισε πως δεν θα υπάρξει ψυχρή εισβολή τα φετινά Χριστούγεννα. Αντιθέτως, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Σχετικά με το νέο κύμα κακοκαιρίας που εξέδωσε το meteo, ο μετεωρολόγος ανέφερε ότι θα υπάρξουν καταιγίδες, ωστόσο θα είναι σύντομες.

Ακούστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού στο παρακάτω βίντεο:

Καιρός: "Βούλιαξε" η Ήπειρος από την κακοκαιρία!

Βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν σήμερα στην χώρα. Σύμφωνα με το meteo τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 19:00 της Κυριακής, κατεγράφησαν στην Ηπειρο. Παράλληλα, θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων πνέουν από τις πρωινές ώρες της Κυριακής, με τη μεγαλύτερη ριπή του ανέμου, να καταγράφεται στο μετεωρολογικό σταθμό στο Μαυρολιθάρι με 116 km/h. Εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων είχε τεθεί σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια του Ιονίου.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής κατεγράφησαν στην Ηπειρο

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής όπως κατεγράφησαν από το δίκτυο σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, κατά τη διάρκεια της Κυριακής 22/12/2019 (έως τις 19:00).
Οι υψηλότερες ριπές ανέμου

Οι υψηλότερες ριπές ανέμου, όπως κατεγράφησαν από το δίκτυο σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, κατά τη διάρκεια της Κυριακής 22/12/2019 (έως τις 19:00).

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share