Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στον Πύργο: Αυτοκτόνησε 19χρονος!

Είδηση σοκ!

23 Δεκεμβρίου 2019 10:48
Τραγωδία στον Πύργο: Αυτοκτόνησε 19χρονος!

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας νέος μόλις 19 ετών, πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας που διέμενε στο κέντρο του Πύργου, μια είδηση που έσκασε μετά το έγκλημα που συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα όταν ο 19χρονος -σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews, επέστρεψε μετά από τη νυχτερινή του έξοδο στο σπίτι του, στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Για λόγους οι οποίοι διερευνώνται, ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και έπεσε στο κενό του ακαλύπτου.

Ο 19χρονος έγινε αντιληπτός από ενοίκους της πολυκατοικίας όπου και κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρο του οποίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.

Θρηνεί η αεροπορία! Πέθανε ο Σμήναρχος ε.α. Βασίλης Μπουκουβάλας!

Θρηνεί η Ελληνική αεροπορία μετά τον θάνατο του στρατιωτικού Βασίλη Μπουκουβάλα, Σμηνάρχου ε.α. σε ηλικία 68 ετών.

Η κηδεία του στρατιωτικού πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Λάρισας. Άλλη μια είδηση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα είναι του θανάτου του πρώην Δήμαρχου Σαμοθράκης!

Ο εκλιπών άφησε πίσω του την σύζυγό του Αικατερίνη, τα παιδιά του, εγγόνια και αδέλφια.

Πέθανε ο Βασίλης Βεργέτης!

Ο γνωστός έμπορος της Χαλκίδας Βασίλης Βεργέτης πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλευόταν, αφού είχε χτυπηθεί από την επάρατη ασθένεια.

Ο εκλιπών διατηρούσε επί σειρά ετών εμπορικό κατάστημα με ρουχισμό στην οδό Ερμού και είχε ενεργό ανάμειξη στα κοινά, συμμετέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου και της Τράπεζας Εύβοιας.

Επίσης, είχε διατελέσει νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος στο παρελθόν, ενώ είχε συμμετοχή και στα Διοικητικά Συμβούλια Πολιτιστικών Συλλόγων της Χαλκίδας.

Πηγή: egnomi.gr

Πέθανε ο Έλληνας δημοσιογράφος, Κώστας Λιάπης!

Θλίψη στην Μαγνησία από τον θάνατο του δημοσιογράφου, Κώστα Λιάπη, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών, λίγες ώρες μετά και τον θάνατο της ηθοποιού!

Ο Κώστας Λιάπης γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1935 στον «μεγάλο» Αϊ – Γιώργη του Πηλίου.

Είχε συνεργαστεί με τις εφημερίδες «Η Θεσσαλία», «Ταχυδρόμος» καθώς και εφημερίδες και κυρίως περιοδικά πολιτιστικής καλλιέργειας απ’ όλη σχεδόν τη χώρα με χιλιάδες μικρά και μεγάλα κείμενα, που εκτείνονται από το χώρο του δημοσιογραφικού ρεπορτάζ ως τις περιοχές της λαογραφίας, της ιστορίας, της γλωσσολογίας, της λογοτεχνίας και της κριτική βιβλίου.

Συνεργάστηκε για μεγάλο διάστημα με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Βόλου, με τους βολιώτικους ραδιοσταθμούς «Βόλος 9,86 FM Stereo, και την «Ορθόδοξη Μαρτυρία» όπου κι έχει πραγματοποιήσει πάνω από 500 παιδαγωγικές, ιστορικές και λαογραφικές εκπομπές.

Ο Κώστας Λιάπης έγραψε 22 βιβλία (ανάμεσα στα οποία το βραβευμένο το 1981 με Α΄ Πανελλήνιο βραβείο «Ώρες του Πηλίου») και 37 ανάτυπα, με θεματολογία την Ιστορία, Λαογραφία, Λογοτεχνία και Γλωσσολογία κι επίκεντρο κυρίως το αγαπημένο του Πήλιο.

Από το 1996 συντονίζει την έκδοση και επιμέλεια των δυο τοπικών περιοδικών «Βίγλα» και «Πλώρη», που συγχωνεύτηκαν από το 2009 στο «Βίγλα – Πλώρη», ενώ από το 2003 ως το 2010 είχε αναλάβει τον συντονισμό έκδοσης και την επιμέλεια του περιοδικού «Μαγνησία» της Εταιρείας Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας.

Είχε πρωτοστατήσει στην ίδρυση και λειτουργία των δυο τοπικών Μουσείων («Μουσείο Γλύπτη Νικόλα» και «Εκκλησιαστικό Μουσείο του ναού του Αγίου Γεωργίου») αλλά και του «Βαφειάδειου Πολιτιστικού Κέντρου» και του αναξιοποίητου ακόμη ως «Μουσείου Τοπικής Ιστορίας και Τέχνης».

Είχε τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών, από την Ιερά Mητρόπολη Δημητριάδος και ποικιλότροπα έχει επίσης τιμηθεί για το έργο του από όλους σχεδόν τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share