Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Άνδρας έπεσε από ξενοδοχείο!

Υπέστη σοβαρά τραύματα!

22 Δεκεμβρίου 2019 15:58
Ηράκλειο: Άνδρας έπεσε από ξενοδοχείο!

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Ηρακλείου το μεσημέρι της Κυριακής για πτώση άνδρα από ξενοδοχείο. Άγνωστος παραμένει ο λόγος και το πώς έπεσε!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 13.30 περίπου όταν ένας άνδρας έπεσε από μεγάλο ύψος την ώρα που βρισκόταν σε ξενοδοχείο των Γουβών. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, μετά από αυτό το συμβάν, αλλά και μετά την άγρια δολοφονία μιας μητέρας από τον σύζυγό της.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως έφερε σοβαρότατα τραύματα ενώ φαίνεται πως δεν είχε επαφή με το περιβάλλον ωστόσο ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία έναν μοτοσικλετιστή!

Φρικτό τροχαίο είχε ένας νεαρός μοτοσικλετιστής στη Κρητή. Βρίσκεται διασωληνωμένος, αφού σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Σητεία. Μάλιστα νωρίτερα στην Κρήτη σημειώθηκε φωτιά σε ένα σπίτι και σε ένα αυτοκίνητο!

Ο νεαρός παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και τελικώς μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό! 17 οι νεκροί από το τροχαίο!

Πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε, στην Γουατεμάλα, ένα φονικό τροχαίο, το οποίο άφησε πίσω του 17 νεκρούς, μιας και ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό!

Ένα επίσης σοβαρό τροχαίο με νεκρή μια γυναίκα σημειώθηκε σήμερα στην Κόρινθο. Δυστυχώς, τουλάχιστον 17 είναι οι νεκροί από την σύγκρουση ενός λεωφορείου με μία ρυμούλκα φορτηγού, που έγινε νωρίς σήμερα το πρωί, στα ανατολικά της Γουατεμάλας, σύμφωνα με τοπικούς γιατρούς και πυροσβέστες.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγη ώρα ένα τροχαίο που έγινε στα Τρίκαλα σόκαρε και την Ελλάδα.

Το δυστύχημα έγινε κοντά στην πόλη Γκουαλάν, κοντά στην ατλαντική ακτή της Γουατεμάλας, καθώς το λεωφορείο ταξίδευε προς την πόλη Σάντα Έλενα, κοντά στα σύνορα της αναφερόμενης χώρας με το Μεξικό.

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλα τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στα νότια του Μπουένος Άιρες.

«Έχουμε δύο παιδιά νεκρά, ηλικίας 11 και 12 ετών και πολλούς τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής», ανέφερε μια πηγή της αστυνομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί, τοπική ώρα, σε μια στροφή του δρόμου, έξω από την κοινότητα Λεσάμα που απέχει 160 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Αργεντινής. Τα αίτια παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.


Τα 43 παιδιά, ηλικίας 11-13 ετών, συνοδευόμενα από δέκα ενήλικες (οι δύο ήταν οδηγοί του λεωφορείου) πήγαιναν εκδρομή. Είχαν αναχωρήσει από την πόλη Μπεναβίδες, στα βόρεια του Μπουένος Άιρες, με προορισμό το θέρετρο Μαρ δελ Τούγιου, στα νότια της πρωτεύουσας, για να επισκεφθούν ένα ενυδρείο. Τροχαίο στη Λαμία: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία της μητέρας!

«Ο οδηγός είπε ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος», δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας Ντιέγκο Εσκόδα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio La Red. Όπως είπε, η ορατότητα ήταν καλή και στον δρόμο δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος. Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός ήταν αρνητικό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share