Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κρήτη: Άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα!

Άγνωστος ο λόγος!

21 Δεκεμβρίου 2019 16:14
Κρήτη: Άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα!

Άλλη μια αυτοκτονία σημειώθηκε στην Κρήτη με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα, που έβαλε τέλος στην ζωή του με μια καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι όταν ένας 80χρονος άνδρας πήγε σε χωράφι δίπλα από το σπίτι του στην Χρυσή Ακτή Χανίων και αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του. Άλλο ένα παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί στην Αργολίδα, πριν λίγο καιρό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο ηλικιωμένο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που ο 80χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος είχε ειδοποιήσει για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Θρήνος: Αυτοκτόνησε αδερφός γνωστής σχεδιάστριας!

Θλίψη προκαλεί η είδηση της αυτοκτονίας αδερφού πασίγνωστης σχεδιάστριας!

Νωρίτερα πληροφορηθήκαμε πως "έφυγε" από τη ζωή αγαπημένος ηθοποιός. Άλλο ένα συμβάν που σκόρπισε την θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του μικρότερου αδελφού μιας εκ των πλέον επιτυχημένων δημιουργών μόδας της Αγγλίας.

Ο λόγος για την Λούλου Γκίνες και τον άτυχο 53χρονο αδερφό της Σίμον Ρίβετ Καρνάκ, ο οποίος ήταν ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Ο Σιμόν βρέθηκε αιμόφυρτος έξω από το σπίτι του από τον κηπουρό του προκαλώντας σοκ στην οικογένεια του και βυθίζοντας τους όλους στο πένθος!

Πέθανε ο Θεμιστοκλής Μοιρώτσος!

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από την ζωή ο ράφτης Θεμιστοκλής Μοιρώτσος, ο οποίος κηδεύτηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας. Ο θάνατός του βύθισε σε θλίψη την τοπική κοινωνία.

Από την ζωή έφυγε επίσης και ο Βασίλης Κούτκιας, μια είδηση που συγκλόνισε την Λαμία, εχθές, Σάββατο.

Σε θλίψη βρίσκεται και η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Ιωάννη και Βάσω, οι εγγονές του Βασιλιάνα, Ευγενία, τα αδέλφια του και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλους της οικογένειας.

Πέθανε η Άννα Καρίνα!

Θλίψη έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε η Άννα Καρίνα!

Η ηθοποιός με το χλωμό πρόσωπο και τα μεγάλα γαλαζόγκριζα μάτια είχε γυρίσει στην δεκαετία του 1960 επτά ταινίες. Η ίδια "έφυγε" έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 79 ετών στο Παρίσι.

Η ανακοίνωση ήρθε από το Γαλλικό Πρακτορείο, ενώ για όσους δεν την θυμούνται, η Γαλλίδα δανικής καταγωγής, ήταν γνωστή για τις ταινίες της με τον Γκοντάρ, ο οποίος και ήταν ο τότε σύντροφός της, ενώ είχε δοκιμάσει τον εαυτό της και στον μουσικό τομέα, τραγουδώντας στο πλευρό του Σερζ Γκενσμπούρ.

Απέραντη θλίψη ωστόσο είχε ο καλλιτεχνικός χώρος και πριν λίγες ημέρες, με την είδηση πως πέθανε αγαπημένος ηθοποιός.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share