Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Εγνατία οδό: Μεγάλη φωτιά σε φορτηγό που βρισκόταν εν κινήσει!

Τι συνέβη;

19 Δεκεμβρίου 2019 21:19
Συναγερμός στην Εγνατία οδό: Μεγάλη φωτιά σε φορτηγό που βρισκόταν εν κινήσει!

Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα φορτηγό που κινούταν επί της Εγνατίας οδού με αποτέλεσμα να διακοπεί η διέλευση οχημάτων σε απόσταση δυο χιλιομέτρων. Ωστόσο, μεγάλη φωτιά ξέσπασε και το πρωί στη Σάμο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε φορτηγό που μετέφερε ανταλλακτικά ψυγείων.

Στην κατάσβεση της φωτιάς, που σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία περιορίστηκε στο όχημα και από την οποία δεν προκλήθηκε τραυματισμός, συμμετέχουν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και 12 πυροσβέστες. Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από την καμπίνα του οχήματος.

Χαλάνδρι: Μεγάλη πυρκαγιά σε μονοκατοικία - Άντρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε μονοκατοικία στο Χαλάνδρι και μάλιστα ένας άντρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του!

Τραγική εξέλιξη είχε η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε μονοκατοικία στην περιοχή του Χαλανδρίου, επί της οδού Υπάτης. Συναγερμός και στο Νέο Φάληρο: Φωτιά σε διαμέρισμα!

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι πυροσβέστες μετά την κατάσβεση της φωτιάς, εντόπισαν έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με εννιά πυροσβέστες.

Κέρκυρα: Κρίσιμη η κατάσταση της μάνας που θυσιάστηκε για να σώσει το παιδί της!

Κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση υγείας της μάνας που πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο, με το τρίχρονο παιδί της, ώστε να μην καούν ζωντανοί! Σωτήρια για τη γυναίκα και το παιδί ήταν η τέντα παρακείμενου εστιατορίου. Πλέον η μητέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με προβλήματα όρασης και πολλά κατάγματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προσπάθειες για να ολοκληρωθεί η διακομιδή του 58χρονου άνδρα ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα απο την φωτιά που ξέσπασε στο Μαντούκι.

«Η ξαδέρφη μου δεν βλέπει αυτή τη στιγμή. Έχει πάθει σοβαρή ζημιά στα μάτια. Έχει υποστεί πολλά κατάγματα και έχουν δηλητηριαστεί τα πνευμόνια της από τον καπνό», ανέφερε στον Alpha, συγγενής της γυναίκας.

Ο σύζυγός της, εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές, κρεμόταν από τα κεραμίδια του σπιτιού για να γλιτώσει. Η μητέρα έπεσε στο έδαφος και παρά τους φρικτούς πόνους που αισθανόταν, ρωτούσε να μάθει αν η κόρη της είναι καλά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share