Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένταση στη Σάμο: Ο δήμαρχος βρίζει μετανάστες - "Go, γ@@@σου, φύγε!"

Ένταση στο νησί το μεσημέρι της Τρίτης!

17 Δεκεμβρίου 2019 21:26
Ένταση στη Σάμο: Ο δήμαρχος βρίζει μετανάστες -

Ένταση επικράτησε στη Σάμο το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο δήμαρχος του νησιού, εκνευρισμένος, επιχείρησε να εκδιώξει πρόσφυγες από την κεντρική πλατεία, στην οποία επιχειρούσαν να κάνουν κατάληψη.

Οι πρόσφυγες, είχαν συγκεντρωθεί στο έξω από το Ξένια, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το σημείο και να κατευθυνθούν απέναντι από την πλατεία Πυθαγόρα.

Λίγα λεπτά αργότερα αποφάσισαν να πάνε στη πλατεία με σκοπό την κατάληψή της. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος, ο οποίος άρχισε να σπρώχνει τους συγκεντρωμένους και να φωνάζει: "Go, γ@@@σου, φύγε από εδώ"

Δείτε το βίντεο που καταγράφηκε από το Samos24.gr:

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου στη πλατεία Πυθαγόρα σε μια προσπάθεια να αποτρέψει μετανάστες να κάνουν κατάληψη της πλατείας.

Posted by Samos24.gr on Tuesday, December 17, 2019

Συναγερμός στη Σάμο: Άνδρας πυροβόλησε τον αδερφό του!

Συναγερμός στη Σάμο! Άνδρας πυροβόλησε τον αδερφό του!

Αιματηρή κατάληξη είχε ένας από τους πολλούς καυγάδες μεταξύ δυο αδελφών που κατοικούν στην κοινότητα των Μύλων στην Σάμο, καθώς ο ένας από τους δυο σήκωσε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άλλο τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Η παρ' ολίγον τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι ενός από τους δυο αδελφούς, όταν διαπληκτίστηκαν για μια ακόμη φορά εξαιτίας προσωπικών και οικονομικών διαφορών.

Λόγο με το λόγο, ο δράστης άρπαξε το όπλο και πυροβόλησε μια φορά εναντίον του 61χρονου αδελφού του που σωριάστηκε αιμόφυρτος στο δάπεδο.

Ο επίδοξος Κάιν έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται σε όλο το νησί από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία σε βάρος του. Ο άτυχος 61χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στο κεφάλι και το χέρι, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share