Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρήτη: Αναζητείται 26χρονος από την Παρασκευή!

Συναγερμός!

17 Δεκεμβρίου 2019 18:00
Κρήτη: Αναζητείται 26χρονος από την Παρασκευή!

Αγωνία επικρατεί στην Κρήτη μετά την εξαφάνιση του 26χρονου Νικόλαου Δράκου, που έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή του Πλατανιά, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Από τότε αγνοείται.

Σήμερα (17/12) το μεσημέρι, η μητέρα του απευθύνθηκε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή του. Να σημειώσουμε ότι εντοπίστηκε το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί από το Λευκαντί Ευβοίας κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εξαφάνιση του νεαρού άνδρα δηλώθηκε σήμερα (17/12) στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων από την ίδια του τη μητέρα.

Συγγενικά του πρόσωπα απευθύνουν έκκληση για τον εντοπισμό του και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του νέου συνεχίζονται!

Κρήτη: Αίσιο τέλος για τον 15χρονο που είχε εξαφανιστεί!

Εντοπίστηκε από την αστυνομία ο 15χρονος Κωνσταντίνος που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή των Αρχανών, την περασμένη Δευτέρα. Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση, αφού σφύζει υγείας!

Μια άλλη εξαφάνιση που έχει σοκάρει είναι του 20χρονου από την Ιτέα που αγνοείται για πάνω από δέκα ημέρες, και νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως!

Τον ανήλικο εντόπισε η αστυνομία καλά στην υγεία του δίνοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειας του.

Εξαφάνιση-θρίλερ στο Βόλο: Πατέρας δύο παιδιών αγνοείται από χθες το μεσημέρι! (Video)

Εξαφάνιση-θρίλερ στο Βόλο με έναν 37χρονο, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών να αγνοείται από χθες το μεσημέρι, ωστόσο ευχάριστα είναι τα νέα με την 14χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Καλλιθέα!

Όπως αναφέρει η ανάρτηση, που έχει κοινοποιηθεί σε δεκάδες προφίλ στο Facebook, ο 37χρονος που εργάζεται ως security, στην περιοχή του Old City, θα έκανε τη διαδρομή μέχρι το τέρμα Ζάχου προς τον Άγιο Γεράσιμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι αποκαλύπτουν η μητέρα και η σύζυγός του:

Εξαφανίστηκε 12χρονος στη Θεσσαλονίκη!

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική αστυνομία μετά την ανακοίνωση εξαφάνισης 12χρονου στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 09/12/2019, και ώρα 09:00, εξαφανίστηκε από την πόλη της Θεσσαλονίκης, ο Bahrouz Khoshnaw 12 ετών. Για την εν λόγω εξαφάνιση, ενημερωθήκαμε σήμερα 09/12/2019 βραδινές ώρες, όταν και λάβαμε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού, προκειμένου να προβούμε στη δημοσιοποίησή τους Ο Bahrouz Khoshnaw έχει ύψος 1,61 μ., έχει 70 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Ο Bahrouz Khoshnaw φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρη φούτερ μπλούζα, τζιν παντελόνι και κόκκινα παπούτσια μάρκας all star. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Ωστόσο, να θυμίσουμε πως το θρίλερ με την εξαφάνιση 14χρονης από την Καλλιθέα πριν λίγες ημέρες είχε αίσιο τέλος!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share