Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μπλακ άουτ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Συναγερμός!

16 Δεκεμβρίου 2019 12:59
Μπλακ άουτ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Μπλακ άουτ σημειώθηκε σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ τα ξημερώματα είχαμε άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο!

Οι περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι το κέντρο της Θεσσαλονίκης, η παραλία, η Ανάληψη, η Τριανδρία και οι 40 Εκκλησιές.

Η ηλεκτροδότηση εκτιμάται πως θα αποκατασταθεί μέχρι τις 14.00, σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά σε πολυκατοικία! (photo-video)

Φωτιά ξέσπασε σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Παπαναστασίου, μία μέρα μετά την φωτιά που αναστάτωσε το κέντρο της Αθήνας σε ξενοδοχείο στη Συγγρού!

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα για την κατάσβεση της φωτιάς 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Οι πυροσβέστες προχώρησαν άμεσα στον απεγκλωβισμό του ενοίκου, ενώ στήθηκε επιχείρηση με σκάλα. Οι διασώστες ανέβηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και κατέβασαν σώο τον ένοικο.

Ενδείξεις για εμπρησμό η φωτιά στο ξενοδοχείο στη Συγγρού!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν μπιτόνια πάνω στα κρεβάτια του δωματίου, ενώ εντοπίστηκαν και λιωμένα μπιτόνια. Ήδη, στο σημείο βρίσκεται η ομάδα αντιμετώπισης εμπρησμών που διερευνά την υπόθεση.

Συνολικά 20 άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν από το το ξενοδοχείο. Από τους 20 που απεγκλωβίστηκαν, τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο, με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, λόγω των πυκνών καπνών που γέμισε το κτήριο.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά σε τρένο! (Video)

Φωτιά ξέσπασε σε βαγόνι τρένου του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, ενώ νωρίτερα φωτιά είχε ξεσπάσει σε ξενοδοχείο στην λεωφόρο Συγγρού!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχει κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε εγκαταλελειμμένο βαγόνι τρένου, 9 πυροσβέστες με τρεις υδροφόρες.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο πέρα από την Πυροσβεστική βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις.

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Διασωληνωμένη 24χρονη! (Video)

Μια 24χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη λόγω εισπνευστικού εγκαύματος, από τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε ξενοδοχείο στη Συγγρού. 20 άτομα έχουν απεγκλωβιστεί μέχρι αυτή την ώρα!

Συγκεκριμένα, επτά άτομα ήταν εγκλωβισμένα σε μπαλκόνι έκτου ορόφου. Τρεις απεγκλωβίστηκαν από το κλιμακοστάσιο και δύο με τη βοήθεια εξωτερικής σκάλας. Ο ένας από τον 6ο όροφο και ο δεύτερος από τον 7ο.

Από τα άτομα που απεγκλωβίστηκαν, τρία διακομίστηκαν στο Αττικόν. Μία 32χρονη νοσηλεύεται με σοβαρά αναπνευστικά και ένας 25χρονος με κατάγματα.

Μάλιστα, στον δεύτερο όροφο παρατηρήθηκε έντονη οσμή πετρελαίου.

Στο σημείο επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 10 οχήματα, οι οποίες θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι προκειμένου να ελέγξουν δωμάτιο-δωμάτιο το ξενοδοχείο.

Ερευνάται το ενδεχόμενο του εμπρησμού και γι’ αυτό εστάλη η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού προκειμένου να προχωρήσει σε επιτόπια αυτοψία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share